Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já rozmyšlím mezi Horáčkem a Hilšerem, v druhém kole opravdu kohokoliv jiného než Zemana, i radši Drahoše, který sice nemá svůj názor, ale je aspon slušný, i toho Topola s lobisty za zadkem…rozhodně by na západě reprezentoval lépe nez Zeman…
@BohunkaP píše: “Strašně trpět” nemusí jenom havloid, ale každý slušný člověk.S národem, který strpí (resp. dobrovolně si vybere) ve funkci premiéra hrabivého, mazaného lumpa a na postu prezidenta republiky senilního hulváta a šaška, to jde bohužel dost z kopce
Jen jestli Ti, kteří volby prohráli si za to nemohou sami? Bývalí korytáři nemají kromě zlodějen a prázdného tlachání co nabídnout. Národ se nenechá ohlupovat do nekonečna.
Příspěvek upraven 27.12.17 v 16:09
@Gnaar píše:
Bývalí korytáři nemají kromě zlodějen a prázdného tlachání co nabídnout. Národ se nenechá havloidní verbeží ohlupovat do nekonečna.
Samozřejmě. ![]()
Proto si do funkce premiéra zvolí největšího finančního podvodníka v republice… ať už to ohlupování za něco stojí, že?
@BohunkaP píše:
Samozřejmě.Proto si do funkce premiéra zvolí největšího finančního podvodníka v republice… ať už to ohlupování za něco stojí, že?
Proč myslíš, že zrovna Babiš je podvodník (už mu něco bylo prokázáno?) a dokonce největší? Ti porevoluční privatizátoři a tuneláři asi nikdy neexistovali?
@Gnaar píše:
Proč myslíš, že zrovna Babiš je podvodník (už mu něco bylo prokázáno?) a dokonce největší? Ti porevoluční privatizátoři a tuneláři asi nikdy neexistovali?
To je zajimavy, ze Kalousek je dle vsech zlodej a podvodnik a nikdy odsouzen taktez nebyl.
@Šarlota4 píše:
To je zajimavy, ze Kalousek je dle vsech zlodej a podvodnik a nikdy odsouzen taktez nebyl.
Třeba na něj taky dojde?
@Gnaar Babiš je slovenskej estébák, jeho vláda bude autoritativní, je mi z něho špatně
@Gnaar,, Národ se nenechá ohlupovat do nekonečna,, Tím, že zvolí Zemana ![]()
@welovefashion píše:
Já rozmyšlím mezi Horáčkem a Hilšerem, v druhém kole opravdu kohokoliv jiného než Zemana, i radši Drahoše, který sice nemá svůj názor, ale je aspon slušný, i toho Topola s lobisty za zadkem…rozhodně by na západě reprezentoval lépe nez Zeman…
mám úplně stejný názor
![]()
@Lenka002 píše:
@Gnaar,, Národ se nenechá ohlupovat do nekonečna,, Tím, že zvolí Zemana
Přesně, Zeman své názory formuluje jasně. Hájí národní zájmy. A havloidi a další kolaboranti z něj mají osypky. Nejlepší je, jak se vždycky neomarxisti vztekají. Když vyhrál Trump, když vyhrál Zeman, když vyhrál Babiš, mohli vždycky puknout vzteky, to bylo kvikotu. A v lednu se to bude znovu opakovat ![]()
@Gnaar
Já kvikat nebudu, jsem smířená, že většina lidí je jako ty.
A MMCH, já tě někdy urážela? Proč používáš tak dehonestující výrazy?
Havel byl skvělý a jedinečný. Zeman mu nesahá ani po kotníky.
@Lenka002 píše:
@Gnaar
Bohužel v názoru na VH se neshodneme. Já Tě urážím nebo Tě uráží výraz havloid nebo snad neomarxista? Jen zde v této diskuzi se to na Zemana hemží výrazy mnohem ostřejšími, ale to je podle Tvých měřítek asi OK?
Co se týče dotazu, jestli si mne někdy urážela, tak samozřejmě že ano
, dohledej si své příspěvky na mou adresu např. v diskuzi o 17. listopadu ![]()
Příspěvek upraven 27.12.17 v 19:53
Ja hlavne nechapu, proc musime souhlasit s jednim, nebo s druhym. Mne nesedl zadny nas prezident. Nemam rad Babise, nemel jsem rad ani Sobotku, Kalouska a spousty dalsich. Kritika jedne strany neznamena chvalu druhe.
@Lenka002 píše:
@Gnaar
No…Chápu, že nemusíte MZ, ale vychvalovat Havla je totální kravina. On to takovej frajer nebyl, jak si myslíte.