Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I ten kníže by byl lepší než Zeman, dvakrát jsem s ním mluvila, když byl tady na zámku a je normální.
@Lenka002 píše:
@Coleta
Já zas budu volit v druhém kole kohokoli kromě Zemana. Také to ze mě špatného člověka nedělá.
Jistě, že nedělá.
Způsobem, kterým tady prezentuješ svůj politický postoj, ale vypovídá o něčem jiném.
Havla bych také neurážela, možná udělal chybu s amnestií, ale jinak
Je to osobnost uznávaná po celém světě.
@Marcam píše:
Havla bych také neurážela, možná udělal chybu s amnestií, ale jinakJe to osobnost uznávaná po celém světě.
Disident Wolf:
„My na těch vazbách chcípali hlady a oni psali do zahraničí - ten a ten vězeň potřebuje peníze, protože nemá co jíst, potřebuje vitamíny. A ty peníze ze zahraničí skutečně chodily,“ vzpomíná Wolf. K vězňům se pak prý ale už nedostaly. „Byl to hyenismus. Dělali to skoro všichni, kteří se dostali k penězům. Kde jsou ty peníze, ty miliony? Dnes nikdo už neví, kde jsou. Za to se opravovaly Hrádečky a podobně.“
Odvolává se přitom i na publikaci, ve které František Janouch uvádí evidenci všech peněz, které posílal do Československa. „On tam třeba píše, že Uhlovi a Šabatové posílal peníze na mne. Já jsem z toho neměl ani korunu. V disentu se skutečně děly každý den chlastanice, všechno utratili, prochlastali. A to nechodily jen peníze od Janoucha, ale i z Ameriky a od různých organizací. Kdokoli přijel do Prahy, tak přinesl prachy.“
Wolf dává k dobru další historku. „Pamatuji se, když jsem se vrátil z vězení, tak si mne zavolala novinářka Marvanová a pak přede mnou rozpárala matračku: ´Tohle ti posílá Pavel Tigrid za články, co jsi napsal,´ řekla mi. ´Já jsem je musela schovat, já jsem je nedala té šlechtě Charty.´ Ona totiž žila na Žižkově, tam byla kontaktní adresa a dotyčný, který jel z Paříže, tak nechal peníze u ní. Ona mi doslova říkala: ´Jirko, kdybych ti ty peníze neschovala, tak ty ku*vy to všechno rozkradou.´ Byla jen řadová chartistka, nikdy nic nedostala, jen něco přepisovala na psacím stroji. To byli ti vojáci, kteří makali, nějakou korunu za to sice dostali, ale to nebyla ta ´šlechta´, které se dařilo dobře, která jezdila na výlety, bavila se…“
@Gnaar Já myslím, že to takhle nebylo. Měl normální manželku Olgu, ta potom reprezentovala jako první dáma. A ani ta Dáša mi nevadí. Pomluví se lehce každý. Podle měl Havel povahu skromnou a byl vysoce inteligentní. Pomstichtivý stařík Zeman mu nesahá ani po kotníky.
Hlavně Havel není při nadcházejících volbách příliš relevantní. : )
@Coleta píše:
Jistě, že nedělá.
Způsobem, kterým tady prezentuješ svůj politický postoj, ale vypovídá o něčem jiném.
Mluvím snad sprostě? Napsala jsem Markétě, že je hloupá, to ano, ale ona očividně neví, kdy tu větu pan prezident Havel řekl, vůbec nechápe souvislosti.Jak by to mohla být jeho vina dva měsíce po sametové?
@Lenka002 píše:
Mluvím snad sprostě? Napsala jsem Markétě, že je hloupá, to ano, ale ona očividně neví, kdy tu větu pan prezident Havel řekl, vůbec nechápe souvislosti.Jak by to mohla být jeho vina dva měsíce po sametové?
Proč snižuješ v diskusi něčí inteligenci jen z toho důvodu, že s ním nesouhlasíš? Nevypovídá to spíš o tobě samé? Neumíš diskutovat v klidu a argumentovat?
Z tvých odpovědí je patrná povýšenost, nevím na co? Že volíš, koho volíš, tak jsi co? Lepší člověk než ten druhý? Prosím tě…to chce klííííd
@Coleta Ale Markéta napsala hloupý příspěvek, úplně mimo, vůbec neví souvislosti. Všimni si toho data-1 1. 90
@Emimin7 píše:
Hlavně Havel není při nadcházejících volbách příliš relevantní. : )
OK to je fakt. Jen tady byl VH zmíněn např. ve smyslu, že byl mnohem lepší než nějaký MZ Tak tady havloidům jen trošku rozšiřuju obzory o jejich modle ![]()
Poslanec Dominik Feri (TOP 09) se rozhodl využít jednacího řádu Sněmovny a požádal ministerstvo financí o poskytnutí závěrečné zprávy Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) k vyšetřování projektu farmy Čapí hnízdo. Již 22. prosince požádali o zprávu i Piráti. Resort by měl během 30 dnů informace poskytnout.
@Lenka002 píše:
Kterou větu Havel řekl? Ve své odpovědi Markétě cituješ jen, že „amnestie se kulisákovi taky povedla“?
O amnestii jsem nic nepsala:
On k tomu přispěl? Víš vůbec, kdy to řekl?,,Novoroční projev prezidenta ČSSR Václava Havla
Praha, Pražský hrad, 1. ledna 1990,,
To je dlouho největší nesmysl, co jsem tu četla.