Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcam píše:
@Gnaar Já myslím, že to takhle nebylo. Měl normální manželku Olgu, ta potom reprezentovala jako první dáma. A ani ta Dáša mi nevadí. Pomluví se lehce každý. Podle měl Havel povahu skromnou a byl vysoce inteligentní. Pomstichtivý stařík Zeman mu nesahá ani po kotníky.
Když zmiňuješ Olgu, když umírala už VH oprašoval Veškrnovou, je to prostě morální veličina. Také hlásal, že mu nejde o majetek. Proto se potom soudil o majetek s vlastním bratrem?
@Gnaar píše:
Když zmiňuješ Olgu, když umírala už VH oprašoval Veškrnovou, je to prostě morální veličina. Také hlásal, že mu nejde o majetek. Proto se potom soudil o majetek s vlastním bratrem?
Právě právě. Nehledě k jeho dalším ženám, které měl průběžně vedle Olgy a ona je tolerovala, protože on si Václav prostě nemohl pomoct. ![]()
Plus závěrečná Obermannova a její „největší Čech.“ ![]()
Ať si každý žije, jak umí - ale pokud už tedy nutně někoho musím stavět na piedestal „bez bázně a hany“, bylo by dobré přečíst si o něm něco víc, než co rikala pancitelka v občanské nauce.
Příspěvek upraven 29.12.17 v 11:27
Jen se potvrzují mé pocity, každý náš prezident byl toy a nejspíš vždycky bude toy.
Můžete už prosím přestat řešit VH a dostat se do roviny o mrtvých už jen dobře?
Já osobně nejsem zastáncem žádného našeho novodobého prezidenta. Havel tam byl vynesen kdo ví proč. Mnohem lépe by mu bylo v méně viditelné roli. A ti dva další? Ti si to u mě natrvalo pos… opoziční smlouvou. Ani jednomu však nelze upřít umění rétoriky.
Smutné, že si ti relativně dobří kandidáti poberou vzájemně hlasy v prvním kole a kdo ví, zda bude prostá matematika stačit, aby ty hlasy v celku stačily na poražení MZ.
@MisaHanuska
MZ to vyhraje, s tím jsem se smířila, jen nechápu jeho voliče.
@Lenka002 Já pořád doufám, že se do druhého kola dostane někdo volitelný pro více lidí a vyhraje ten. Alespoň já jsem ve druhém kole ochotna volit kohokoliv, kdo tam proti Zemanovi bude.
@MisaHanuska píše: Můžete už prosím přestat řešit VH a dostat se do roviny o mrtvých už jen dobře?Já osobně nejsem zastáncem žádného našeho novodobého prezidenta. Havel tam byl vynesen kdo ví proč. Mnohem lépe by mu bylo v méně viditelné roli. A ti dva další? Ti si to u mě natrvalo pos… opoziční smlouvou. Ani jednomu však nelze upřít umění rétoriky.
Smutné, že si ti relativně dobří kandidáti poberou vzájemně hlasy v prvním kole a kdo ví, zda bude prostá matematika stačit, aby ty hlasy v celku stačily na poražení MZ.
V kontextu téhle diskuze prosím, ale ohledně historických postav obecně slogan „o mrtvých jen dobře“ asi nelze aplikovat úplně plošně.
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Lenka002 Já pořád doufám, že se do druhého kola dostane někdo volitelný pro více lidí a vyhraje ten. Alespoň já jsem ve druhém kole ochotna volit kohokoliv, kdo tam proti Zemanovi bude.
Já zase doufám, že Zeman vyhraje už v 1. kole.
@sloninka píše:
To snad ne, i když u nás je možné vše.
@sloninka píše:
Také bych tipoval, že to tak dopadne.
@Gnaar píše:
Také bych tipoval, že to tak dopadne.
Tipoval by sis to opravdu, přijde ti to reálné? Nebo by sis to jen přál?