Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
29.12.17 19:07

@Gnaar já mu smrt nepřeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
29.12.17 19:16
@Gnaar píše:
V žádném případě, samozřejmě že myslím Tvoji zoufalou lež :mrgreen:

Zoufalec seš ty, když věříš tomu, co tu tvrdíš. Ono vůbec něco tvrdit o všech je dost zoufalé samo o sobě… snad krom toho, že všichni umřou, neb nic na nesmrtelnost ještě nikdo nevymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
29.12.17 19:18

@Gnaar Jak se vlastně z člověka stane havloid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.12.17 19:20

Tím, že sympatizuje s Havlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
29.12.17 19:21

Tak to pak Havloid nejsem. Jak už jsem psal, mně nesedl žádný český prezident, takže ani Havel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.12.17 19:22

@Emimin7 A co Masaryk? Mě se líbil Beneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
29.12.17 19:26
@Marcam píše:
@Emimin7 A co Masaryk? Mě se líbil Beneš.

Beru čistě české, tedy od osamostatnění od Slovenska. Proti Masarykovi a Benešovi nic špatného nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
29.12.17 19:51
@Marcam píše:
A všechno to budeme platit.

U Havla to nevadilo? Lidi ho litovali, ale otázka kdo to platí je evidentně netrápila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
29.12.17 20:16
@sloninka píše:
U Havla to nevadilo? Lidi ho litovali, ale otázka kdo to platí je evidentně netrápila.

A on snad měl státní pohřeb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75530
29.12.17 21:14
@j.a.n.i1 píše:
A on snad měl státní pohřeb?

https://cs.wikipedia.org/…1clava_Havla
A jaký bys myslela? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
29.12.17 23:38
@j.a.n.i1 píše:
Zoufalec seš ty, když věříš tomu, co tu tvrdíš. Ono vůbec něco tvrdit o všech je dost zoufalé samo o sobě… snad krom toho, že všichni umřou, neb nic na nesmrtelnost ještě nikdo nevymyslel.

Tak 1. pokud mě obviňuješ ze lži, pláčeš na špatném hrobě. U citace máš i odkaz na zdroj i autora článku, jímž je Jaromír Petřík, tak mu zkus napsat?
 http://www.rukojmi.cz/…romir-petrik

2. Jsem podle Tebe „zoufalec, protože tomu věřím“, tzn. tomu, že Drahoš spolupracoval s STB. Drahošovi ale nelze věřit. Jak je možné věřit někomu, kdo nosí brýle s falešnými dioptrickými skly? :mrgreen:

https://www.seznamzpravy.cz/…-bryle-29525?…

3. To, že za komoušů nepouštěli na západ neprověřené osoby je fakt, podle Tebe je to lež?

4. Máš vůbec nějaké argumenty založené na faktech, kterými můžeš podpořit své tvrzení, že se jedná o lež?

Příspěvek upraven 29.12.17 v 23:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
29.12.17 23:45

@j.a.n.i1 Ještě doplnění k Drahošovi

PLAGIÁTOR PROFESOR DRAHOŠ. JSOU FALEŠNÉ JEN BRÝLE?
 http://pravyprostor.cz/…e-jen-bryle/

Z diskuze po článkem:
Maximus 23.12.2017 14:33:06
Na Wikipedii bylo do nedávna uvedeno, že tento čudlín byl šéfem Římského klubu v ČR. Už to stáhli, klucí snaživí…..
Nějak se jim to nehodilo do krámu. Římský klub založilo 13 nejbohatších iluminátských amerických rodin a mají dost nepěkné záměry s lidskou civilizací. Jsou to namachrovaní, křiví šmejdi a nachází po celém světě jim podobné, ale pořád jen poskoky a slouhy, viď Drahoši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
29.12.17 23:54
@Emimin7 píše:
@Gnaar Jak se vlastně z člověka stane havloid? :)

Pravděpodobně se jedná o jednodužšího jedince s potřebou klanět se nějaké modle. Je to něco jako sekta náboženských fanatiků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
30.12.17 08:48

@Gnaar Ano, mám to založené na prostém faktu, že osobně vím o lidech, kteří ani nebyly ve straně ani na nikoho nedonášeli a přesto na západ mohli… a nereagovala jsem na Drahoše, ale na tvé nesmyslné tvrzení, že všichni co se dostali na západ byli prověření kádři KSČ. Tím netvrdím, že tam tací nebyli, ale vyvozovat z faktu, že se někdo dostal na západ to, že nutně spolupracoval s STB prostě nesmysl je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
30.12.17 21:56
@Gnaar píše:
Zeman je ve světě uznávaný státník hájící úspěšně naše národní zájmy. Ne nějaká vlastizrádná loutka lezoucí do Bruselského za.ku za pár jidášských euro.

Jinak to nálepkování svědčí jen o tom, že myšlenkově jsi v koncích. Jen trapně opakuješ nenávistné fantasmagorie Pražské kavárny pro kterou byly voliči šišlajícího hajného elita a ti druzí něco horšího.

Můžete napsat něco úspěšného, jak Miloš Zeman hájil naše národní zájmy? Kromě řečí v TV Barandov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová