Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já v prvním kole jasně Fischer a ve druhém fakt záleží, kdo tam bude. Rozhodně nehodlám volit systémem, kdokoli hlavně ne MZ.
@Elishka1 píše:
Holky a jestli bude v 2. kole Topolánek se Zemanem, také budete volit proti Zemanovi?Tahle kombinace mě děsí, ale věřím, že už je možné vše..
Proti Zemanovi kohokoli, třeba zeleného mimozemšťana
.
@Lenka002 píše:
Proti Zemanovi kohokoli, třeba zeleného mimozemšťana.
Jedině, kdyby kandidoval někdo jako Hitler, Mengele apodob., což je fikce.
@Elishka1 píše:
Holky a jestli bude v 2. kole Topolánek se Zemanem, také budete volit proti Zemanovi?Tahle kombinace mě děsí, ale věřím, že už je možné vše..
Ano, v prvním kole mě ho tedy volit ani nenapadne, ale pokud se dostane do druhého, tak s ním proti Zemanovi nemám problém. Beru to tak, že ti, co mohli dělat ještě větší ostudu než Zeman, naštěstí nekandidovali…
@Lenka002 píše:
Jedině, kdyby kandidoval někdo jako Hitler, Mengele apodob., což je fikce.
Nebo Babiš… což už taková fikce není… tedy teď jo, když se nám stal premiérem…
@Lenka002 píše:
Proti Zemanovi kohokoli, třeba zeleného mimozemšťana.
hale, ale on Zeman už jako mimozemšťan už trochu taky vypadá ![]()
@Elishka1 píše:
hale, ale on Zeman už jako mimozemšťan už trochu taky vypadá
Já bych spíš řekla, že jako zombie…
@j.a.n.i1 píše:
to uz jsem tu psala. Jedina moznost, kdy ja bych volila MZ je, kdyby proti nemu byl bures…
@j.a.n.i1 píše:
Nestraš
![]()
@Elishka1 @j.a.n.i1 Štěstí, že Vy jste prvotřídní krásky. Pak nemaj děcka být jeden na druhýho tak hnusný, když mají natolik inteligentní rodiče, co řeší vzhled. ![]()
@Lychee13 Tak jsou prostě profese, kde se vzhled, respektive tedy zdravotní stav řeší.
@j.a.n.i1 píše:
@Lychee13 Tak jsou prostě profese, kde se vzhled, respektive tedy zdravotní stav řeší.
To můžeš říct snad o každé profesi, kde se dostaneš do kontaktu s lidmi. Upravený je a to, že neni zrovna playboy neznamená, že se mu můžeš Ty a Tobě podobní vysmívat. Asi by Ti to taky nebylo příjemné, že?
@Lychee13 A kdo se mu vysmívá? To že vypadá jak zombie a není schopný ujít ani 50m je prostě fakt a sám by měl být dostatečně soudný na to, aby v takovémhle stavu nekandidoval na tak náročnou funkci.
Zeman je pro mě nevolitelný, takže bych volila v 2. kole Topolánka..