Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@Lychee13 A kdo se mu vysmívá? To že vypadá jak zombie a není schopný ujít ani 50m je prostě fakt a sám by měl být dostatečně soudný na to, aby v takovémhle stavu nekandidoval na tak náročnou funkci.
Takže Tvoje babička/děda, nebo dokonce matka vypadá jak zombie? Já bych se takhle o starším člověku, který mimochodem dokázal víc, nez já, nevyjadřovala. Ale to je o výchově a úctě ke starším lidem, asi za to ani nemůžeš.
Pro Vás, co tak pomlouváte pana prezidenta z důvodu vzhledu a zdravotního stavu, bych něco měl ![]()
Zde bych si dovolil připomenout zdravotnické tažení proti Miloši Zemanovi, který je údajně příliš starý (73, zatímco Kulhánek 74, Hannig 71, Drahoš 68) a nemocný. Je zajímavé, že u jiných kandidátů věk nevadí. Osobně jsem mohl si dobře prohlédnout jak pana Zemana, tak pana Drahoše zhruba na metrovou vzdálenost. Mohu konstatovat, že je to naopak pan Drahoš, který vypadá zchátrale jako Brežněv, než jim spadl do díry, pokud ho nenašminkují a nenavoní jak Macrona.…
*pan Drahoš bez politických zkušeností vlastně nemá jiný program než politickou korektnost, podporu afroislámské migrace (viz vědecká výzva) a podlézání Bruselu. Lze předpokládat, že by byl pouze trapnou loutkou protinárodní pražské havlérky. V kampani se uchyluje k naprostým trapnostem na úrovni Jakuba Jandy, nehodným starého vědeckého pracovníka
@Lychee13 píše:
@Elishka1 @j.a.n.i1 Štěstí, že Vy jste prvotřídní krásky. Pak nemaj děcka být jeden na druhýho tak hnusný, když mají natolik inteligentní rodiče, co řeší vzhled.
Je to trochu povrchní, uznávám. Ale když vezmu v potaz jeho vystupování společně tedy i se vzhledem, který ve mně evokuje, ze už vážně není ve formě, tak myslím, ze by ve verejne funkci opravdu neměl pokracovat.
@Lychee13 píše:
Takže Tvoje babička/děda, nebo dokonce matka vypadá jak zombie? Já bych se takhle o starším člověku, který mimochodem dokázal víc, nez já, nevyjadřovala. Ale to je o výchově a úctě ke starším lidem, asi za to ani nemůžeš.
Tak samozřejmě ty vyjádření o Zemanově vzhledu jsou mimo. Každý jednou bude starý. Ale měl by být soudný. Na výkon takto náročné funkce je potřeba dobrý zdravotní stav. Člověk by měl také umět včas odejít a ne tam být za každou cenu a všem pro smích.
@Gnaar píše:
Pro Vás, co tak pomlouváte pana prezidenta z důvodu vzhledu a zdravotního stavu, bych něco mělMartin Koller napsal:
Třeba Kulhánek na me pusobi mnohem lépe, i když je starsi ![]()
@Lychee13 píše:
no promin, úctu ke starším mám, ale Zeman fakt vypadá, že pozítří umře…nepusobi vubec reprezentativni, coz je jeden z hlavnich ukolu prezidenta
měl by mít rozum a nekandidovat už na to zdravotně prostě nemá, klidně může prezidentovat z kolečkovýho křesla, ale už to není jen o pohybu.
@Elishka1 píše:
Třeba Kulhánek na me pusobi mnohem lépe, i když je starsi
Tak např. Churchill také nebyl velký krasavec, byl obézní, pil i kouřil a dožil se 90ti.
@Gnaar píše:
Tak např. Churchill také nebyl velký krasavec, byl obézní, pil i kouřil a dožil se 90ti.
Ale nebudeme ho hned prirovnavat k MZ doufam
On Zeman sám tenkrát prohlásil, že kvůli věku znovu kandidovat nebude.
@Lychee13 píše:
@Elishka1 @j.a.n.i1 Štěstí, že Vy jste prvotřídní krásky. Pak nemaj děcka být jeden na druhýho tak hnusný, když mají natolik inteligentní rodiče, co řeší vzhled.
A tyto holky kandidují na prezidenta? Pokud ano, tak jim to hodím. I ten zelený ufoun je hezčí než MZ
@Emimin7 píše:
On Zeman sám tenkrát prohlásil, že kvůli věku znovu kandidovat nebude.
Kdy, prosím Tě? Prosím o nějaký zdroj. Aby to zase nebylo, jako posledně, když si tvrdil, že TOP09 byla proti zákazu kouření?
@Gnaar Tady je ten rozhovor.
https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Poslední otázka:
A za pět let byste to zkusil znovu…
Proboha ne. To už by mi bylo 73 let, a i když uznávám, jak ukazuje pan Schwarzenberg, že i v 73 nebo v 74 letech se lze ucházet o funkci prezidenta, já se přece jenom domnívám, že zhruba ta hranice 70 let je hranicí mezi létem a podzimem života.
@Emimin7 píše:
@Gnaar Tady je ten rozhovor.
https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…Poslední otázka:
A za pět let byste to zkusil znovu…
Proboha ne. To už by mi bylo 73 let, a i když uznávám, jak ukazuje pan Schwarzenberg, že i v 73 nebo v 74 letech se lze ucházet o funkci prezidenta, já se přece jenom domnívám, že zhruba ta hranice 70 let je hranicí mezi létem a podzimem života.
Dík pěkný rozhovor. Asi změnil názor?
@Gnaar píše:
Dík pěkný rozhovor. Asi změnil názor?
Asi. Ještě je možnost, že se cítí být stále mlád. ![]()
@MisaHanuska píše:
Já v prvním kole jasně Fischer a ve druhém fakt záleží, kdo tam bude. Rozhodně nehodlám volit systémem, kdokoli hlavně ne MZ.
Můžeš prosím napsat nějaké info o Fischerovi? Vůbec ho neznám, jen že byl někde velvyslancem. Ale vzhledově je mi celkem sympatický. Já pořád nevím komu to hodím v prvním kole ![]()