Volba prezidenta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
27.12.17 22:55
@Lychee13 píše:
Z pravdy, jak přišel Havel k dýchacím potížím, by se jim udělalo mdlo. :mrgreen:

Jak jak, já to musím vědět? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.12.17 23:24
@Netopirek píše:
Jak jak, já to musím vědět? :lol:

SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.12.17 23:29
@Lychee13 píše:
SZ ;)

Přečteno, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
27.12.17 23:38

@Lychee13 :mrgreen: :mrgreen: když se opilej válí v potoce, no to by onemocněl kde kdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75628
27.12.17 23:40
@Lenka002 píše:
@Markéta80
Jsi hloupá.

Nemám ráda takto osobní napadání kohokoli, a napadání @Markéta80 už vůbec.
Pokud nejsi schopna diskutovat ad rem a musíš se snižovat k argumentaci dehonestováním odpůrce, vypovídá to především hodně o tvém vlastním intelektu.

Což samozřejmě platí i pro @Adinal - ale ta je jako rypna proslavená napříč vlákny, takže se s tímto jevem v jejích příspěvcích už tak nějak počítá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75628
27.12.17 23:41
@Lychee13 píše:
SZ ;)
:zed: :zed: :zed: Chci takýýýý.. :nevim: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
27.12.17 23:42
@Markéta80 píše:
@Lychee13 :mrgreen: :mrgreen: když se opilej válí v potoce, no to by onemocněl kde kdo :mrgreen:

Kdyby v potoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
27.12.17 23:45

Podle me ho Dasa udusila polstarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.12.17 23:47
@Emimin7 píše:

To jsou teorie :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.12.17 23:47
@Emimin7 píše:
:mrgreen: :mrgreen: a ty by ses jí divil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75628
27.12.17 23:49
@Gnaar píše:
Jeden z důvodů proč volím MZ :potlesk:

Česká republika je šestá nejbezpečnější země na světě. Jsme dokonce lepší než Švýcarsko…Ten nejbolavější problém, který zde máme - migrační kvóty, musí být řešen v souladu s českými národními zájmy. A naším národním zájmem pochopitelně je zachování suverenity České republiky. Nikdo nám nemůže diktovat, koho umístíme na své území. A věřím, že koncept migračních kvót skončí v propadlišti dějin, že za rok už se o něm nebude mluvit…

https://www.hrad.cz/…mana-3-13817

Jo. Nad tímhle jsem včera málem upadla. :srdce:
Manžel mě zatáhl k TV, tam prezident u stromečku - prej šup, dávej pozor, co se říká a přestaň se flákat na emiminu. :cert: :cert:
Jako poslušná ženuška jsem se tedy připojila obrazem i zvukem (za polohlasného brblání, že o Vánocích mě pindy politiků nezajímají, páč si toho v práci užiju dost! :poblion: )…a šokovaně souhlasila s každým slovem. 8o :*
Nevím, jestli ho budu volit - je už fakt starej a blbě nemocnej. :?
Ale ten chlap rozhodně ví, co mluví.
Mám -li si vybrat mezi Havlovo kýváním na všecky světové strany a jasným Milošovo názorem, nemám o čem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.12.17 01:51
@sirikit píše:
Jo. Nad tímhle jsem včera málem upadla. :srdce:
Manžel mě zatáhl k TV, tam prezident u stromečku - prej šup, dávej pozor, co se říká a přestaň se flákat na emiminu. :cert: :cert:
Jako poslušná ženuška jsem se tedy připojila obrazem i zvukem (za polohlasného brblání, že o Vánocích mě pindy politiků nezajímají, páč si toho v práci užiju dost! :poblion: )…a šokovaně souhlasila s každým slovem. 8o :*
Nevím, jestli ho budu volit - je už fakt starej a blbě nemocnej. :?
Ale ten chlap rozhodně ví, co mluví.
Mám -li si vybrat mezi Havlovo kýváním na všecky světové strany a jasným Milošovo názorem, nemám o čem. :kytka:

Myslíš tím jasné kývání opilce směrem do leva k Rusku a Číně? To je opravdu výhra :roll:
Musím říct, že v těchto diskuzích se většinou potvrzuje můj názor na jednotlivé uživatelky a jejich inteligenci, všeobecný rozhled apod.

• Citovat
  • Upravit
6915
28.12.17 07:13
@lucenka píše:
Myslíš tím jasné kývání opilce směrem do leva k Rusku a Číně? To je opravdu výhra :roll:

Ještě před pár lety byly vztahy Německa a potažmo celé EU s Ruskem na velmi dobré úrovni a rozjížděla se slibná hospodářská spolupráce. Proč se to změnilo? Není potřeba velký myšlenkový výkon k závěru, komu ta eskalace vztahů a embargo vyhovuje. Pak jsou z toho takové fantasmagorie jako dovoz frakovaného plynu do EU na tankerech :poblion:

Pak tady máme směšného paranoika Drahoše blábolícího o nějakých ruských agentech ovlivňujících volby, bohužel BIS nic takového nepotvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.12.17 07:40
@lucenka píše:
Musím říct, že v těchto diskuzích se většinou potvrzuje můj názor na jednotlivé uživatelky a jejich inteligenci, všeobecný rozhled apod.

Zeman je ve světě uznávaný státník hájící úspěšně naše národní zájmy. Ne nějaká vlastizrádná loutka lezoucí do Bruselského za.ku za pár jidášských euro.

Jinak to nálepkování svědčí jen o tom, že myšlenkově jsi v koncích. Jen trapně opakuješ nenávistné fantasmagorie Pražské kavárny pro kterou byly voliči šišlajícího hajného elita a ti druzí něco horšího.

Příspěvek upraven 28.12.17 v 07:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.12.17 07:44
@Gnaar píše:
Zeman je ve světě uznávaný státník hájící úspěšně naše národní zájmy. Ne nějaká vlastizrádná loutka lezoucí do Bruselského za.ku za pár jidáškých euro.Jinak to nálepkování svědčí jen o tom, že myšlenkově jsi v koncích. Jen trapně opakuješ výplody Pražské kavárny pro kterou byly voliči šišlajícího hajného elita a ti druzí něco horšího.

uznávaný státník, kterého si ve světě vážili byl Havel… Zeman je proti němu jen troska, u které každý očekává nějaký kiks

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová