Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zatím, po zhlédnutí několika debat, mám jasno v tom, že ne pana Horáčka, takový trochu český Ivánek - Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit
Chvástaly nemusím.
Naopak jsem si díky debatám trochu upravila mínění o panu Drahošovi, vystupuje velmi příjemně a ač mi ve všem určitě nesedí, tak je to chytrý a vypadá, že i slušný člověk.
U Zemana mi vadí jeho věk, jeho zdravotní stav, přála bych mu už klid někde s rodinou, v prvním kole ho určitě volit nebudu, ale pokud by stál ve druhém kole proti Horáčkovi nebo Topolánkovi, tak bude mít můj hlas.
Taky vím, že ne pan Hynek, takový nevýrazný, neslaný, nemastný, neprůbojný…
Ale koho budu nakonec volit v prvním kole ještě nevím, určitě ne podle preferencí, dám hlas podle toho, co si o kom zjistím a podle sympatií.
@Tichopredbouri Vidim to stejne, urcite ne Horacka. Je mi velice nesympaticky, naprosto do sebe zahledenej a samolibej clovek. Takovy ten narcis co se den co den podiva do zrcadla a pochvali se. Navic mu vubec neverim, prehrava a pusobi teatralne.
Mně přijde zvláštní, že když tu byla debata před volbama, kdo bude volit Babiše a všichni psali jak v žádném případě a vyhrál. Teď zase všichni kohokoli, kromě Zemana.
Tady jsem zvědavá, jak to dopadne.
Hodím to Milošovi ze soucitu, dávám jeho setrvání ve funkci tak rok maximálně. Jinak pro mě volba rozumu by byl Topolánek. Ostatní jsou politicky nezkušení, tvrdá doba žádá silného prezidenta, silného vůdce, i vůči domácí polovičce. Drahoš nečitelný a nezkušený, mění názory, prostě želé vhodné jen na kladení věnců a státnické výrazy na poštovních známkách. Horáček slovem i gestem křečovitý a afektovaný tlučhuba s nabubřelým egem. Z něho to vysloveně bučí. Bohužel, neznámý ale slušný a zkušený Fischer, bývalý velvyslanec ve Francii. Zbytek křoví.
@terkavol píše:
@Tichopredbouri Vidim to stejne, urcite ne Horacka. Je mi velice nesympaticky, naprosto do sebe zahledenej a samolibej clovek. Takovy ten narcis co se den co den podiva do zrcadla a pochvali se. Navic mu vubec neverim, prehrava a pusobi teatralne.
přesně, teatrálnost, křečovitost, přehrávání. Inu, jak řekl Topol, volba prezidenta není konkurz do muzikálu. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Hodím to Milošovi ze soucitu, dávám jeho setrvání ve funkci tak rok maximálně. Jinak pro mě volba rozumu by byl Topolánek. Ostatní jsou politicky nezkušení, tvrdá doba žádá silného prezidenta, silného vůdce, i vůči domácí polovičce. Drahoš nečitelný a nezkušený, mění názory, prostě želé vhodné jen na kladení věnců a státnické výrazy na poštovních známkách. Horáček slovem i gestem křečovitý a afektovaný tlučhuba s nabubřelým egem. Z něho to vysloveně bučí. Bohužel, neznámý ale slušný a zkušený Fischer, bývalý velvyslanec ve Francii. Zbytek křoví.
kdyby měl prezident nějaké významné pravomoce, tak možná…jinak stačí když tam bude někdo slušný a koukatelný…prezident je stejně jen figurka bez pravomocí.. ![]()
@zelená7 tak Babiš měl svojí vlastní skupinu kde se k němu všichni hlásili. Ale hlavně k volbám chodí hodně důchodců a ty tady v diskuzích psát nebudou. A většinou nejsou ani zahrnutí ve veřejných průzkumech
@smurfka píše:
kdyby měl prezident nějaké významné pravomoce, tak možná…jinak stačí když tam bude někdo slušný a koukatelný…prezident je stejně jen figurka bez pravomocí..
Tak když se to vezme z tohohle úhlu, tak by stačilo udělat volbu krásy. Aby vzhledem nedělal ostudu ![]()
Mne taky prijde, ze prezident je zbytecnost. Bral bych toho, kdo bude mluvit nejmene. ![]()
Také si myslím, že je důležité, aby prezident byl reprezentativní a seriózní. Hlavně nedělal v zahraničí ostudu, protože prezentuje nejen sebe, ale celý stát. Od toho dalšího je premiér a vláda.
@Burj Chalifa Vidim to stejne. Drahos je vedec a dobre vypada, to je tak vsechno. Jinak je to takovy nouma co se boji vyslovit svuj nazor, schovava se za nemasne a neslane fraze, hlavne nikoho neurazit. O politice nema ani male tuseni, vubec nevi, ktera bije. I jako clovek je strasne slaby, staci na nej steknout a vezme nohy na ramena. Horacka jsem nesnasela uz driv, clovek, ktery tak strasne touzi po obdivu ostatnich, az je smesnej. Z nej uplne cisi ta touha zalibit se, staci mi ten neuprimnej usmev, porad jen strojene pozy a premotivovanost, na ten hrad by tak moc a moc chtel. jediny z ceho se da vybirat jsou podle me tri kandidati Zeman, Topolanek, Fischer. Ona politika je remeslo a zada zkusenosti.
Zeman mě opět přesvědčil, že před 5 lety byla moje volba správná a budu ho volit zase. ![]()
@Netopirek píše:
@Lychee13 můžeš napsat proč?
Jasně. Ví o čem mluví, nepotřebuje se zalíbit voličům líbivými řečmi, je skvělý řečník atd..
@Lychee13 díky. Mně ten jeho postoj, nemusím nikde dlouze kecat, aby mě někdo volil, taky začíná být sympatický.