Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@přírodní vzhledem k tomu, ze Drahosovi fandi cely politicky sbor, oblibenec Babise, tak toho volit nebudu. Je to dalsi kamuflaz.
Myslim, ze my potrebujeme nejakou velkou zmenu. Jde to tu do haje.
Asi se za chvili mladi lide vsichni odstehujou do ameriky a zustanou tu jen duchodci.
Kandidati - bud stari dedkove, a nebo ceska komedie v akci.
Nikdo kdo se nicim zaslouzil nebo opravdu rozumi tomu, co je potreba zmenit.
Jsem opet zdesena.
Opět budu volit Zemana, bude to asi jeho poslední období. Není koho volit.
@lucenka píše:
Zeman je pro mě nevolitelný.Zatím je pro mě favorit Drahoš. Ale bohužel nevyhraje. Na to je až moc slušný a inteligentní
tak ano, stále platí, že kdyby mohly volby něco změnit, tak by neexistovaly…
Netuším, koho budu volit. Vím jen stoprocentně, že nebudu volit Zemana. Někteří z kandidátů, které jsem tak zaregistrovala, mě i trochu zaujali, ale já bych ráda dala hlas někomu, kdo bude mít proti Zemanovi reálnou šanci.
Zatím vím jen, že určitě ne Horáčka. Doufám, že se objeví nějaký volitelný kandidát.
@Ghanaian Princess píše:
@přírodní vzhledem k tomu, ze Drahosovi fandi cely politicky sbor, oblibenec Babise, tak toho volit nebudu. Je to dalsi kamuflaz.
Myslim, ze my potrebujeme nejakou velkou zmenu. Jde to tu do haje.
Asi se za chvili mladi lide vsichni odstehujou do ameriky a zustanou tu jen duchodci.Kandidati - bud stari dedkove, a nebo ceska komedie v akci.
Nikdo kdo se nicim zaslouzil nebo opravdu rozumi tomu, co je potreba zmenit.
Jsem opet zdesena.
Oblíbenec Babiše? Jen se o něm vyjádřil, že je to slušný člověk, v tom nevidím, že by byl jeho oblíbenec, ale jestli máš víc info, klidně to sem dej, ráda se dozvím co nejvíc a nejsem určitě jediná ![]()
Jinak jsem taky zděšená, ale doufám, že se ještě někdo další objeví a jen čekám, kdy opět vyleze Švejnar ze své nory…
Už si přesně nepamatuju, jak to říkal Zeman u nedávných voleb, ale bylo to něják jako že volit je občanská povinnost/právo, které bysme měli využít a pokud tak nenajdem vysloveně kandidáta, který by nám byl sympatický, tak volit toho, kterej je nejmenší zlo… pro mě byl Zeman ve druhým kole menší zlo, i když jsem se ho nezůčastnila, v prvním jsem měla jiného favorita… zatím z těch tří kandidátů, o kterých vím, pro mě Zeman není nejhorší, ale je tam i menší zlo a na favorita zatím čekám ![]()
@Sexynohy píše:
Sice tě neznám, ale klidně tě budu volit, horší než to co tam je, už to stejně moc být nemůže
Tak to mě opravdu neznáš, @Tamtama je obezřetnější
Viděla jsi diktátora z filmu Kosmetička a zvíře? Jsem jeho dvojče
![]()
Dnes velmi „sedící“ koment na fb
…Bože, někde přece musí existovat planeta z tlačenky, kde v korytech teče prejt a z děr lezou nekonečný jitrnice a jelita. Na stromech z aspiku rostou uheráky a vysočiny, všude jsou tabákový keře, kde trháš cigára bez filtru a místo rybníků tam jsou nádrže s becherovkou…
Foto Eugen Kukla
@Borůvka1990 píše:
Tak to mě opravdu neznáš, @Tamtama je obezřetnějšíViděla jsi diktátora z filmu Kosmetička a zvíře? Jsem jeho dvojče
![]()
Jé na to jsem jako holka koukala a moc se mi to líbilo
Ten chlap mi přišel jako takovej skrytej Měkoň ve kterým to stačilo jen probudit. Tak to beru všema deseti
Ale jestli budeš jako ta Kosmetička, tak nás tu všechny srovnáš do latě, a tak to má bejt
![]()
@Sexynohy píše:
Jé na to jsem jako holka koukala a moc se mi to líbiloTen chlap mi přišel jako takovej skrytej Měkoň ve kterým to stačilo jen probudit. Tak to beru všema deseti
Ale jestli budeš jako ta Kosmetička, tak nás tu všechny srovnáš do latě, a tak to má bejt
![]()
Né, já budu jako ten diktátor-před změnou
Ten film je krávovinka, ale taky se mi líbil
![]()
Já tedy volím jednoznačně pana Drahoše. Konečně slušný, vzdělaný a kultivovaný kandidát. Naopak současný prezident je pro mě zcela nevolitelný - i když musím uznat, že jsem s ním v některých jeho postojích souhlasila, absolutně to přebíjí jeho samolibé a mnohdy hulvátské vystupování. Pana Horáčka nekomentuju.
Uvidíme, kdo se přihlásí dále, spekuluje se o Petru Pithartovi, ale v jeho případě nevím, no…
Kdo je miniputin?