Volba prezidenta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
28.3.17 23:16

Mně nepřijde rozumné, že se Zeman rozhodl znovu kandidovat, natož ho volit - takže to neudělám. Když odhlédnu úplně od čehokoli, ten člověk má evidentně nějaký zdravotní problém, který se zhoršuje. Jako třeba nevšimnout si, že jdu 5 m bez boty? To není dobré. Vzpomínám na papeže Jana Pavla II., který byl ke konci už hodně nemocný a byl to smutný pohled. Druhá možnost je, že tak moc pije a to je ještě horší :mrgreen:

O jiných kandidátech kromě Horáčka zatím nevím, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.3.17 23:16

Já mám jasno; budu volit sebe, protože jedině když budu prezidentka, tak začne naše země vzkvétat. :jazyk: :pankac:
(z těch co tam jsou, bych asi zase volila zemana)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
28.3.17 23:21

S těmi nezávislými kandidáty to ještě bude stejně sranda, za těch podmínek, co mají. Takže více méně zatím nekandiduje v pravém slova smyslu skoro nikdo :lol: Že bude Zeman znovu kandidovat mě nepřekvapilo, nic jiného jsem od něj ani nečekala. Jen mi přijde úsměvné, jak se u K. S. furt řešil věk a zdravotní stav a ejhle, pár let uplynulo a naráz to není žádný problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
28.3.17 23:22
@saadet píše:
napodobne…ale je to stejne jako s miniputinem. Taky osobne nikoho neznam, ale…

také tak! kruci, asi jsem mimozemšťan a moji všichni známí také tak… ve svém okolí znám pouze jednu jedinou osobou, která sympatizuje - ty víš s kým… a neznám nikoho, kdo volil Zemana!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.3.17 23:23

Trošku odbočím od prezidentských volem, ale budou aji komunalní volby do zastupitelstva a to sem opravdu přemýšlela, že bych kandidovala :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.3.17 23:23
@Angua píše:
Mně nepřijde rozumné,. Hodně zeszárle se Zeman rozhodl znovu kandidovat, natož ho volit - takže to neudělám. Když odhlédnu úplně od čehokoli, ten člověk má evidentně nějaký zdravotní problém, který se zhoršuje. Jako třeba nevšimnout si, že jdu 5 m bez boty? To není dobré. Vzpomínám na papeže Jana Pavla II., který byl ke konci už hodně nemocný a byl to smutný pohled. Druhá možnost je, že tak moc pije a to je ještě horší :mrgreen:O jiných kandidátech kromě Horáčka zatím nevím, takže nevím.

Připadá mi, že už ho to prezidentování vysiluje. Ale je to ješita a rád se vidí v čele země. A přála bych jeho ženě, aby už se mohla z veřejného života stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
28.3.17 23:24

Jinak pro mě se nic nemění, Zeman je pro mě nevolitelný a výčet důvodů by byl hodně dlouhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
28.3.17 23:28
@Borůvka1990 píše:
Já mám jasno; budu volit sebe, protože jedině když budu prezidentka, tak začne naše země vzkvétat. :jazyk: :pankac:
(z těch co tam jsou, bych asi zase volila zemana)

Sice tě neznám, ale klidně tě budu volit, horší než to co tam je, už to stejně moc být nemůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.17 23:30
@Sexynohy píše:
Sice tě neznám, ale klidně tě budu volit, horší než to co tam je, už to stejně moc být nemůže :lol:

tu nevol, by zavedla páteční povinnou čtyřiadvacetihodinovou robotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
28.3.17 23:32

@Tamtama
A potom 6 dní volna! To beru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.3.17 05:46

Toho alkoholika, který dělá jen populistické gesta volit nebudu a vím, že mé okolí též ne. Je pravděpodobné, že volby opět vyhraje, protože lidi jsou nepoučitelný. Pak bude jedinou útěchou, že prezident nemá skoro žádné pravomoci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.17 05:57

Zeman je pro mě nevolitelný.

Zatím je pro mě favorit Drahoš. Ale bohužel nevyhraje. Na to je až moc slušný a inteligentní

• Citovat
  • Upravit
1350
29.3.17 06:39

Zatím nevím koho, ale určitě ne Zemana. Nechci se stydět dalších 5 let za hlavu našeho státu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
29.3.17 07:09
@Tamtama píše:
nápodobně
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
blabla123
29.3.17 07:10