Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně nepřijde rozumné, že se Zeman rozhodl znovu kandidovat, natož ho volit - takže to neudělám. Když odhlédnu úplně od čehokoli, ten člověk má evidentně nějaký zdravotní problém, který se zhoršuje. Jako třeba nevšimnout si, že jdu 5 m bez boty? To není dobré. Vzpomínám na papeže Jana Pavla II., který byl ke konci už hodně nemocný a byl to smutný pohled. Druhá možnost je, že tak moc pije a to je ještě horší ![]()
O jiných kandidátech kromě Horáčka zatím nevím, takže nevím.
Já mám jasno; budu volit sebe, protože jedině když budu prezidentka, tak začne naše země vzkvétat.
![]()
(z těch co tam jsou, bych asi zase volila zemana)
S těmi nezávislými kandidáty to ještě bude stejně sranda, za těch podmínek, co mají. Takže více méně zatím nekandiduje v pravém slova smyslu skoro nikdo
Že bude Zeman znovu kandidovat mě nepřekvapilo, nic jiného jsem od něj ani nečekala. Jen mi přijde úsměvné, jak se u K. S. furt řešil věk a zdravotní stav a ejhle, pár let uplynulo a naráz to není žádný problém ![]()
@saadet píše:
napodobne…ale je to stejne jako s miniputinem. Taky osobne nikoho neznam, ale…
také tak! kruci, asi jsem mimozemšťan a moji všichni známí také tak… ve svém okolí znám pouze jednu jedinou osobou, která sympatizuje - ty víš s kým… a neznám nikoho, kdo volil Zemana!
Trošku odbočím od prezidentských volem, ale budou aji komunalní volby do zastupitelstva a to sem opravdu přemýšlela, že bych kandidovala
![]()
@Angua píše:
Mně nepřijde rozumné,. Hodně zeszárle se Zeman rozhodl znovu kandidovat, natož ho volit - takže to neudělám. Když odhlédnu úplně od čehokoli, ten člověk má evidentně nějaký zdravotní problém, který se zhoršuje. Jako třeba nevšimnout si, že jdu 5 m bez boty? To není dobré. Vzpomínám na papeže Jana Pavla II., který byl ke konci už hodně nemocný a byl to smutný pohled. Druhá možnost je, že tak moc pije a to je ještě horšíO jiných kandidátech kromě Horáčka zatím nevím, takže nevím.
Připadá mi, že už ho to prezidentování vysiluje. Ale je to ješita a rád se vidí v čele země. A přála bych jeho ženě, aby už se mohla z veřejného života stáhnout.
Jinak pro mě se nic nemění, Zeman je pro mě nevolitelný a výčet důvodů by byl hodně dlouhý ![]()
@Borůvka1990 píše:
Já mám jasno; budu volit sebe, protože jedině když budu prezidentka, tak začne naše země vzkvétat.![]()
(z těch co tam jsou, bych asi zase volila zemana)
Sice tě neznám, ale klidně tě budu volit, horší než to co tam je, už to stejně moc být nemůže ![]()
@Sexynohy píše:
Sice tě neznám, ale klidně tě budu volit, horší než to co tam je, už to stejně moc být nemůže
tu nevol, by zavedla páteční povinnou čtyřiadvacetihodinovou robotu ![]()
Toho alkoholika, který dělá jen populistické gesta volit nebudu a vím, že mé okolí též ne. Je pravděpodobné, že volby opět vyhraje, protože lidi jsou nepoučitelný. Pak bude jedinou útěchou, že prezident nemá skoro žádné pravomoci. ![]()
Zeman je pro mě nevolitelný.
Zatím je pro mě favorit Drahoš. Ale bohužel nevyhraje. Na to je až moc slušný a inteligentní
Zatím nevím koho, ale určitě ne Zemana. Nechci se stydět dalších 5 let za hlavu našeho státu ![]()