Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tohle téma dost sleduju a od začátku mám jasno.
Krásně si vyspecifikovala co by měl prezident mít
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamuranechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost.
Zeman to snad ani už ne![]()
![]()
navíc je to levice…
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…
Zbytek neberu ani za podstatnej..
Za mě naprosto jasná pravicová volba a to je Fischer.
pravicová volba někoho kdo byl členem KSČ?
![]()
@Anonymní píše:
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamuranechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost.
![]()
navíc je to levice…
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…
Vůbec se na maminkovském webu nechci pouštět do politické hádky, ale jen nechápu spojitost pravice a Fišera? ![]()
@LaBaM píše:
Vůbec se na maminkovském webu nechci pouštět do politické hádky, ale jen nechápu spojitost pravice a Fišera?
nápodobně ![]()
@Anonymní píše:
![]()
navíc je to levice…
me je zase zle z tech, co neumi svuj nazor rict otevrene a schovavaji se za anonymitu
to se za to stydis?
ja bych byla pro Okamuru..a souhlasim s @jizvíková . Kandiduje vubec?
Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:01
@sara1000 píše:
Ja jsem to prave take slysela. Nicmene pokud je stale na techto strankach, tak jsem si rikala, ze snad vydrzel
Pokud ne, tak mi nezbyva nic jineho, nez volit p. Fischera.
Tak uz jsem si vsimla, ze odstoupil.Tak jeste uvidim, koho budu volit…
@alenka84 píše:
pravicová volba někoho kdo byl členem KSČ?![]()
![]()
no právě, on je přesně to, KAM VÍTR TAM PLÁŠŤ
@lucie.t píše:
me je zase zle z tech, co neumi svuj nazor rict otevrene a schovavaji se za anonymituto se za to stydis?
ja bych byla pro Okamuru..a souhlasim s @jizvíková . Kandiduje vubec?
Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:01
lucie, momentalne se sbiraji hlasy, aby mel 50 tis podpisu, mrkni na FB, muzes se taky podepsat, aby mohl byt na kandidatni listine
@Anonymní píše:
![]()
navíc je to levice…
nechápu jak mi tak skočila anonymita, omlouvám se holky ![]()
@jizvíková píše:
no právě, on je přesně to, KAM VÍTR TAM PLÁŠŤ
Tak tak… zrovna Fišer děsně tvrdil, jak bere premiérský post jen navíc a pak se vrátí do ČSÚ. Před lidmi se snaží tvářit jako soused od vedle, co mu nejde o nic, takový ňouma, co nechce kariéru, ale je jen takový „zachránce“… přitom je přesně - kam vítr, tam plášť. Hodně lidí mu na tuhle hru skočilo a on vidí, že má šanci a hned se vrhá na další a další posty… ![]()
No z tech kandidatu co tam jsou fakt nevim, mozna Fišera, pusobil na me velice dobre
ale rozhodne nechapu pana France, jo je to vzdelanej clovek to mu nikdo nebere, ale jak uz zakladatelka psala, ma nas reprezentovat v cizine, takhle si snad budou myslet ze jsme nejakej africkej kmen-berte s nadsazkou ![]()
@jizvíková tak se tedy rozhodl, ze chce kandidovat? ja nekde cetla, ze porad nevi…
Nechci žádného dědka, ty si sednou a bude hotovo, na chrnění už máme knížete
chci mladého, energického, někoho, kdo se orientuje v obchodní strategii, vzdyt stat neni nic jineho, nez firma, nemluve o jeho kontaktech
urcite bych nevolila paprdu, co byl v ksč, nějakého úředníka, co jede podle „lejster“, Zeman je fakt vtipálek, jak kecal, že už do politiky ne a teď by si rád přivydělal k důchodu…
A bobošíkovou jsem volívala, ale teď fakt ne, je neustále mimo republiku, mám pocit, že už jede jen v populismu, což mi je líto, ráda bych ženu prezidentku
a táňa je sice milá paní, ale herečka a uělkyně a k tomu měkké srdce určitě hodná ale fakt na hrad to neni
@lucie.t píše:
@jizvíková tak se tedy rozhodl, ze chce kandidovat? ja nekde cetla, ze porad nevi…
uz jo ze to tu stoji tak za ho.. ze to udelat musi
Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:14