Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1204
30.10.12 13:55

Jednoznačně pan Franz, nebo pan Okamura :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.10.12 13:55
@Anonymní píše:
Tohle téma dost sleduju a od začátku mám jasno.
Krásně si vyspecifikovala co by měl prezident mít :)
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamura :poblion: nechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost. :poblion:
Zeman to snad ani už ne :lol: :lol: :lol: navíc je to levice…
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…
Zbytek neberu ani za podstatnej..
Za mě naprosto jasná pravicová volba a to je Fischer.

pravicová volba někoho kdo byl členem KSČ? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
30.10.12 13:57
@Anonymní píše:
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamura :poblion: nechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost. :poblion:
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…

Vůbec se na maminkovském webu nechci pouštět do politické hádky, ale jen nechápu spojitost pravice a Fišera? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.10.12 13:58
@LaBaM píše:
Vůbec se na maminkovském webu nechci pouštět do politické hádky, ale jen nechápu spojitost pravice a Fišera? 8o

nápodobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.10.12 13:59
@Anonymní píše:

me je zase zle z tech, co neumi svuj nazor rict otevrene a schovavaji se za anonymitu :roll: to se za to stydis?

ja bych byla pro Okamuru..a souhlasim s @jizvíková . Kandiduje vubec?

Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
30.10.12 14:00
@sara1000 píše:
Ja jsem to prave take slysela. Nicmene pokud je stale na techto strankach, tak jsem si rikala, ze snad vydrzel :)
Pokud ne, tak mi nezbyva nic jineho, nez volit p. Fischera.

Tak uz jsem si vsimla, ze odstoupil.Tak jeste uvidim, koho budu volit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.10.12 14:01
@alenka84 píše:
pravicová volba někoho kdo byl členem KSČ? 8o 8o 8o

no právě, on je přesně to, KAM VÍTR TAM PLÁŠŤ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
30.10.12 14:01

Taky jsem pro pana Franze nebo Okamuru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.10.12 14:02
@lucie.t píše:
me je zase zle z tech, co neumi svuj nazor rict otevrene a schovavaji se za anonymitu :roll: to se za to stydis?

ja bych byla pro Okamuru..a souhlasim s @jizvíková . Kandiduje vubec?

Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:01

lucie, momentalne se sbiraji hlasy, aby mel 50 tis podpisu, mrkni na FB, muzes se taky podepsat, aby mohl byt na kandidatni listine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.10.12 14:03
@Anonymní píše:

8o 8o 8o nechápu jak mi tak skočila anonymita, omlouvám se holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
30.10.12 14:03
@jizvíková píše:
no právě, on je přesně to, KAM VÍTR TAM PLÁŠŤ

Tak tak… zrovna Fišer děsně tvrdil, jak bere premiérský post jen navíc a pak se vrátí do ČSÚ. Před lidmi se snaží tvářit jako soused od vedle, co mu nejde o nic, takový ňouma, co nechce kariéru, ale je jen takový „zachránce“… přitom je přesně - kam vítr, tam plášť. Hodně lidí mu na tuhle hru skočilo a on vidí, že má šanci a hned se vrhá na další a další posty… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
30.10.12 14:06

No z tech kandidatu co tam jsou fakt nevim, mozna Fišera, pusobil na me velice dobre :think: ale rozhodne nechapu pana France, jo je to vzdelanej clovek to mu nikdo nebere, ale jak uz zakladatelka psala, ma nas reprezentovat v cizine, takhle si snad budou myslet ze jsme nejakej africkej kmen-berte s nadsazkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.10.12 14:06

@jizvíková tak se tedy rozhodl, ze chce kandidovat? ja nekde cetla, ze porad nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.10.12 14:08

Nechci žádného dědka, ty si sednou a bude hotovo, na chrnění už máme knížete

chci mladého, energického, někoho, kdo se orientuje v obchodní strategii, vzdyt stat neni nic jineho, nez firma, nemluve o jeho kontaktech

urcite bych nevolila paprdu, co byl v ksč, nějakého úředníka, co jede podle „lejster“, Zeman je fakt vtipálek, jak kecal, že už do politiky ne a teď by si rád přivydělal k důchodu…

A bobošíkovou jsem volívala, ale teď fakt ne, je neustále mimo republiku, mám pocit, že už jede jen v populismu, což mi je líto, ráda bych ženu prezidentku

a táňa je sice milá paní, ale herečka a uělkyně a k tomu měkké srdce určitě hodná ale fakt na hrad to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.10.12 14:11
@lucie.t píše:
@jizvíková tak se tedy rozhodl, ze chce kandidovat? ja nekde cetla, ze porad nevi…

uz jo ze to tu stoji tak za ho.. ze to udelat musi

Příspěvek upraven 30.10.12 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová