Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, mám takový menší problém. Vyjmenoval jsem displej na mobilu xiaomi Redmi 5. Vše probihalo v pořádku ale při zapnutí a zadání PIN na Simce mi mobil píše pouze Tišnova volání, nevíte čím by to mohlo být? Něco není zapojené?
@Hypno123 píše:
Zdravím, mám takový menší problém. Vyjmenoval jsem displej na mobilu xiaomi Redmi 5. Vše probihalo v pořádku ale při zapnutí a zadání PIN na Simce mi mobil píše pouze Tišnova volání, nevíte čím by to mohlo být? Něco není zapojené?
Nemáš kredit nebo dluh na paušálu?
@Hypno123
asi jsi tam napsal něco špatně česky
tak jestli jsi z Tišnova, tak budeš holt moci volat pouze po Tišnově ![]()
@Hypno123 píše:
@Hypno2468 Máš tady ctitele.
@Hypno123 máš simku asi na kredit a nebo je SIM zablokována. Mám stejny tel ale neomezene a nikdy se mi to nestalo.
@jahuhudka píše:
Operátor muže mít výpadek
Výpadek bude úplně jinde.
@Hypno123 píše:
Vymenoval jsem displej, normálně to šlo dokud jsem ten displej nevymenil, zkoušel jsem 3 simky, problém musí být někde na základní desce nejspíš, nevíte jestli se to nějak zapojuje nebo to je něco co se nedá vypojit
@stinga mobil někdy opravuje po svojem a tvého komentáře si velice cením. Po tobě se museli v mládí vozit, že tady řešíš jak kdo píše
![]()
@Russet
Nic takového, v ostatních mobilech mi funguje, měl jsem ten mobil rozebrany kvůli výměně displeje, tudíž někde jinde musí být problém si myslím
Mobil spláchnout do haj.zlu, nebo poslat do Tišnova. Koupit novej a nehrabat se v něm, od toho jsou servisy…
![]()
@Hypno123 píše:
@stinga mobil někdy opravuje po svojem a tvého komentáře si velice cením. Po tobě se museli v mládí vozit, že tady řešíš jak kdo píše![]()
@stinga píše:![]()
já jsem pořád mladá a nikdo se po mně nevozí
ale když něco napíšu blbě, tak si to snad po sobě opravím, ne?
a ještě nějak nechápu, proč se na webu E-mimino ptáš na opravu mobilu?![]()
![]()
nějaké chyby na spojích
Rady k nezaplacení, jak vás tak od pana nad vama, jde vidět, že nemáte nic lepšího na práci. Nudný zivot 🙃
@Hypno123 též se nám stalo. Pomohl až reboot nebo jak se to píše. Úplný restart systému díky zmáčknutí dvou tlačítek na boku.