Pouze Tišnova volani

6
15.7.20 20:40

Pouze Tišnova volani

Zdravím, mám takový menší problém. Vyjmenoval jsem displej na mobilu xiaomi Redmi 5. Vše probihalo v pořádku ale při zapnutí a zadání PIN na Simce mi mobil píše pouze Tišnova volání, nevíte čím by to mohlo být? Něco není zapojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
15.7.20 20:42
@Hypno123 píše:
Zdravím, mám takový menší problém. Vyjmenoval jsem displej na mobilu xiaomi Redmi 5. Vše probihalo v pořádku ale při zapnutí a zadání PIN na Simce mi mobil píše pouze Tišnova volání, nevíte čím by to mohlo být? Něco není zapojené?

Nemáš kredit nebo dluh na paušálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76380
15.7.20 20:51

@Hypno123 :roll: asi jsi tam napsal něco špatně česky :mrgreen: tak jestli jsi z Tišnova, tak budeš holt moci volat pouze po Tišnově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.7.20 20:56
@Hypno123 píše:

@Hypno2468 Máš tady ctitele.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 20:58

@Hypno123 máš simku asi na kredit a nebo je SIM zablokována. Mám stejny tel ale neomezene a nikdy se mi to nestalo.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
15.7.20 21:24

Operátor muže mít výpadek

• Citovat
  • Upravit
1054
15.7.20 21:42
@jahuhudka píše:
Operátor muže mít výpadek

Výpadek bude úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.20 06:09
@Hypno123 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.20 06:11

Pouze Tišnova volani

Vymenoval jsem displej, normálně to šlo dokud jsem ten displej nevymenil, zkoušel jsem 3 simky, problém musí být někde na základní desce nejspíš, nevíte jestli se to nějak zapojuje nebo to je něco co se nedá vypojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.20 06:13

Pouze Tišnova volani

@stinga mobil někdy opravuje po svojem a tvého komentáře si velice cením. Po tobě se museli v mládí vozit, že tady řešíš jak kdo píše :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.7.20 06:15

@Russet
Nic takového, v ostatních mobilech mi funguje, měl jsem ten mobil rozebrany kvůli výměně displeje, tudíž někde jinde musí být problém si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23952
16.7.20 06:35

@Hypno123

Mobil spláchnout do haj.zlu, nebo poslat do Tišnova. Koupit novej a nehrabat se v něm, od toho jsou servisy… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76380
16.7.20 06:52
@Hypno123 píše:
@stinga mobil někdy opravuje po svojem a tvého komentáře si velice cením. Po tobě se museli v mládí vozit, že tady řešíš jak kdo píše :potlesk: ;)
:mrgreen: :mrgreen: já jsem pořád mladá a nikdo se po mně nevozí :lol:
ale když něco napíšu blbě, tak si to snad po sobě opravím, ne?
a ještě nějak nechápu, proč se na webu E-mimino ptáš na opravu mobilu? :zed: :zed: :zed:
nějaké chyby na spojích
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.7.20 21:49
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: já jsem pořád mladá a nikdo se po mně nevozí :lol:
ale když něco napíšu blbě, tak si to snad po sobě opravím, ne?
a ještě nějak nechápu, proč se na webu E-mimino ptáš na opravu mobilu? :zed: :zed: :zed:
nějaké chyby na spojích

Rady k nezaplacení, jak vás tak od pana nad vama, jde vidět, že nemáte nic lepšího na práci. Nudný zivot 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13113
17.7.20 22:05

@Hypno123 též se nám stalo. Pomohl až reboot nebo jak se to píše. Úplný restart systému díky zmáčknutí dvou tlačítek na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová