Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, chci se zeptat jestli používáte na nějaké denní bázi probiotika, případně jaké jsou vaše zkušenosti po užívání. Pociťuju teď nějakou plynatost a doktor mi to doporučil.
Jo beru pravidelne. Strevni mikroflora je zaklad imunity, mne to pomaha proti kvasinkam preventivne.
Beru asi týdeň tyto Dr. Max Probio Femina, předtím jsem brala nějaké obecné myslím. Rozdíl asi zatím úplně nevidím, ale musím zaťukat, že nic tam dole se neděje, trpěla jsem hodně na záněty močáku a dobrý ![]()
Ne, jenom, když je to z nějakého důvodu potřeba. Nevidím důvod.
My s manželem probiotika nebereme, ale naše děti každý den a jsou zdravé
u nás si myslím že to pomáhá, protože když na podzim začaly rýmy, tak jsem nasadila probiotika a ta rýma se ani nerozjela a od té doby klid.
Uzivam jen pokud je k tomu duvod - uzivani antibiotik, rozhozena mikroflora, apod.
Jinak dbam na zdrave stravovani a aktivni zivotni styl, takze na denni bazi to neni potreba.
Teď beru asi 14 dní a hodlám to zkusit dlouhodobě. Měla jsem nějaké rozhozené střeva a celkově se necítím dobře. Prý trvá až dva měsíce, než se pomocí probiotik dá vše do pořádku ![]()
Beru dva měsíce. Hrozně jsem se nafukovala a po jídle hned letěla na záchod. Teď mám svatý klid.
@Katka003 Biopron. A každý den jim kimchi které je na zažívání perfektní
Já je používám, jak je tady napsané. Je to dobré pro střevní mikrofloru, zejména, když člověk nejí úplně vyváženou stravu. Já používám probiotika z alpik.cz, mají tam fakt velký výběr zdravé výživy…