Povedená dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
31.3.19 17:30

@Nimie @Lenka002 @Jindřiš tak záleží, jak moc se poraní vazy. Ale běžně vyvrknutý kotník je otázka na několik málo dnů. Ale tedy pokud na tom byla tak blbě, tak nechápu proč jela a ještě tam chodila po obchodech.

• Citovat
  • Upravit
4885
31.3.19 17:30
@Lenka002 píše:
U mě 14 dní neschopenka a dalších 14 dní to bolelo méně, ale lyžovat?! Ani omylem.

A to mi bylo 19, jinak zdravá a sportovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
31.3.19 17:31
@lucenka píše:
@Nimie @Lenka002 @Jindřiš tak záleží, jak moc se poraní vazy. Ale běžně vyvrknutý kotník je otázka na několik málo dnů. Ale tedy pokud na tom byla tak blbě, tak nechápu proč jela a ještě tam chodila po obchodech.

Tak znovu.
Ukecal ji, že se málo vídaj, procházky měla jako rehabilitaci , maximálně 30 minut denně a pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31721
31.3.19 17:38
@lucenka píše:

A co je „běžně“ vyvrknutý kotník? Na pár dnů máš tak maximálně natažené vazy, což je sice jakoby výron kotníku, ale reálně máš prostě jen natažené vazy. Pokud ti jde o nějakou střední tíži zranění (ne extrém málo ani extrém hodně), se léčí většinou týden minimálně (zátěž v podobě aktivního sportování se ale často nedoporučuje minimálně dalších několik dnů poté), ale jinak úplně běžně aspoň ty 2 - 3 týdny, dle stavu i pak až 2 - 3 měsíce.

Zátěž ve smyslu chození je často žádoucí v závěrečných fázích léčby či po ní, narozdíl od zátěže ve smyslu lyžování, ke kterému by ses naopak měla vrátit až poté, co dostatečnou dobu procvičuješ, chodíš atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.3.19 17:39
@Lenka002 píše:
Jedna diskuze zde mě inspirovala.
Moje neteř (21) let se prakticky nestýká s otcem, má macechu (28 let) :mrgreen:
letos ji citově vydíral, že s nimi nakonec na týden do Tater jela, i když měla vyvrknutý kotník a lyžování = 0.
Týden probíhal takto - viděli se u snídaně a večeře, ona si četla, chodila plavat, na malé procházky, většinou byla na tabletu sama v pokoji.,,Rodiče,, jezdily na lyžovačky, táta ji nechal 25€ na oběd denně, večer šli do baru, neteř nepozvali ( je jí 21!)
Proč vlastně tatíček chtěl, aby s nimi jela?
Nějaký nápad?
R. si nestěžuje, k obědu si dala capuccino a za ušetřené peníze si koupila v Popradu,,hadry,,, jídlo švédské stoly, bazén vyhřívaný, ale tatínka si užila jen u snídaně a u večeře.

Proc to resis a proc to resis na EM? Ty si opravdu vylizana, protivna babizna. Jsi jak prazdny kelimek od jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.19 17:40

No, už je velká, mohla to odmítnout. Muselo jí být jasné, že oni kvůli jejímu kotníku nebudou sedět v hotelu. Navíc vyvézt ji na dovolenou a nechat ji, aby si dělala co chce, to je snad pro dospělou holku sen, ne? Ještě s kapesným. Pokud jí to nestačilo, měla otevřít ústa a říct si o víc peněz. I když v jednadvaceti by neměla spoléhat jen na peníze od tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
31.3.19 17:48
@Kelsey píše:
Proc to resis a proc to resis na EM? Ty si opravdu vylizana, protivna babizna. Jsi jak prazdny kelimek od jogurtu.

Ty jsi roztomilá milá holčina s úžasnou slovní zásobou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
31.3.19 17:50
@Čičorečka píše:
No, už je velká, mohla to odmítnout. Muselo jí být jasné, že oni kvůli jejímu kotníku nebudou sedět v hotelu. Navíc vyvézt ji na dovolenou a nechat ji, aby si dělala co chce, to je snad pro dospělou holku sen, ne? Ještě s kapesným. Pokud jí to nestačilo, měla otevřít ústa a říct si o víc peněz. I když v jednadvaceti by neměla spoléhat jen na peníze od tatínka.

Právě, že ji ukecával a ukecával, tak jela, nečekala , že s ní bude hrát šachy aj., ale že až tak ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
31.3.19 17:52

Nikoho zatím ale nenapadlo, proč ji tam vlastně chtěl? Užít si ji u jídla? Že by? Ukázat, že je vzorný otec, vzal svoji dceru do Tater ( MMCH s ženou lítaj od Thajska přes Bali až do Karibiku a to ji nevzal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.19 17:52
@Lenka002 píše:
Právě, že ji ukecával a ukecával, tak jela, nečekala , že s ní bude hrát šachy aj., ale že až tak ?

A řekla ti, co teda čekala? A proč mu neřekla, že takhle se jí to nelíbí, že to chce tak a tak? Já bych to pochopila, kdyby jí bylo patnáct. Ale v jednadvaceti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
31.3.19 17:53

@Lenka002 Nedopadlo to tak vždycky, když s nima někam jela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
31.3.19 17:56

@Lenka002 No tak já mít dospělou dceru, která už žije samostatně, tak si jí taky nebudu brát po dovolených…a proč jí tam chtěl, to se měla zeptat ona jeho, my to tady vědět nemůžeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.3.19 17:58
@Lenka002 píše:
Nikoho zatím ale nenapadlo, proč ji tam vlastně chtěl? Užít si ji u jídla? Že by? Ukázat, že je vzorný otec, vzal svoji dceru do Tater ( MMCH s ženou lítaj od Thajska přes Bali až do Karibiku a to ji nevzal).

A proč by měli jednadvacetiletou holku tahat s sebou na každou dovolenou? 8o to, že ona měla vyvrknutý kotník věděli už, když dovolenou plánovali? Asi to tak strašné nebylo, když mohla chodit plavat a courat po obchodech. Nebo podle tebe měli všichni zůstat sedět na pokoji a koukat na sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.3.19 18:02

To neni mozne, ze tady nikdo nema vesteckou kouli, aby ji nasel odpoved 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
31.3.19 18:06

Tak pardon, že jsem se ptala.
Diskuse ,,Exmanžel bere dceru na dovolenou,, je OK, když se zeptám já, tak jsem za exota?
Mějte se . :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario