Povedená dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
31.3.19 18:06

Tak pardon, že jsem se ptala.
Diskuse ,,Exmanžel bere dceru na dovolenou,, je OK, když se zeptám já, tak jsem za exota?
Mějte se . :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
31.3.19 18:09

@Lenka002 no ale ty se ptáš, co tím on myslel a to my tady fakt nemůžeme vědět, s tím se nedá nic poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
31.3.19 18:21

Já teda nevím, třeba ji chtěl udělat radost, ale já jet do Tater tak nebudu sedět na hotelu. Když měla bolavy kotník tak nic nemohla a tudíž zas chápu, že tata s ni nebude celej den sedět, když už si zaplatili lyžovačku (jako chápala bych kdyby to bylo dítě)… Mohla říct že nikam nejede, zranění je adekvátní omluva, a ne teda jet a pak si stěžovat že se sama nudí na pokoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.19 18:29

@Kriss Tina spíš si myslim, že si to normálně užila. Ale před tetou, která s jejím otcem nemluví a je žhavá na drby o mladičké macešce, musela trochu upravit skutečnost. Aby byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.3.19 18:46
@kruel píše:
Já bych tak strašně, ale tak strašně moc chtěla řešit jen takové cypoviny :mrgreen:

Asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12270
31.3.19 18:55

Jeste ze mam stastny zivot a staram se jen o sebe a nemusim resit dalsi pip…ovinky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12270
31.3.19 18:55

@Lenka002 A co ti na to mame tady jako napsat?! Je to jejich zivot, jejich vztah dcera a otec, to si maj resit oni a ne ty. Se zbrchej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
31.3.19 19:00
@Čičorečka píše:
@Kriss Tina spíš si myslim, že si to normálně užila. Ale před tetou, která s jejím otcem nemluví a je žhavá na drby o mladičké macešce, musela trochu upravit skutečnost. Aby byla spokojená.
:palec:
Přesně tak. Snažím se vžít.
Holčina měla vyhozený kotník, povinný klidový režim, takže doma by stejně relaxačně popocházela a válela se u televize, četby a mobilu.
Takhle měla relaxační popocházení a válení se zpestřené švédskými stoly, vyhřívaným bazénem a výhledem na hory a tatík celej den nevotravoval, protože se věnoval nové mamince na sjezdovce. Značka ideál, kdo by řešil taťkovu motivaci? :think: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.3.19 19:04

Proc bere tatinek dospelou dceru do Tater a nebere ji na Bali netusim. Treba se ji na Bali nechce, co ja vim. A jen poznamka: kotnik muze byt vyvrtnuty, vymknuty nebo v nem je vyron, ale fakt nevrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76046
31.3.19 19:06

@Ijen Tatry jsou přeci jenom o poznání levnější, než Bali, bych myslela. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.3.19 19:11
@sirikit píše:
@Ijen Tatry jsou přeci jenom o poznání levnější, než Bali, bych myslela. 8)

Tak minimalne o cenu letenky ano, ceny v Tatrach neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32024
31.3.19 19:29
@Ijen píše:
Proc bere tatinek dospelou dceru do Tater a nebere ji na Bali netusim. Treba se ji na Bali nechce, co ja vim. A jen poznamka: kotnik muze byt vyvrtnuty, vymknuty nebo v nem je vyron, ale fakt nevrka.

„vyvrtnutý“ mi dokonce google opravuje jako nesprávný výraz :mrgreen: nevím, vyvrknutý se používá docela běžně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
31.3.19 19:39
@Čičorečka píše:

Nojo, neteř si nestěžuje - pro mně by to byla dovča snů - courat sama, číst si… :) Tak asi chtěl tatínek holce udělat radost, ona byla pro, a když to pak popsala tetičce, tak ta to nepobrala. Čistě obecně předpokládám, že tatínek tam svou dceru pozval proto, že si myslel, že by se jí to mohlo líbit a chtěl jí udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.3.19 19:39
@Čičorečka píše:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.3.19 19:47

@Nimie protože i to jsou patvary od slovesa vyvrtnout, případně zvrtnout, nebo podvrtnout, pravopisně správně nejsou, ale významově jsou teda blíž než výraz vyvrknout, který neexistuje vůbec. Vím, že se to používá často, ale to nic nemění na tom, že je to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí