Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, vím, že podobných témat je tady mnoho, ale přesto mi to nedalo založit nové a prosím o vaše zkušenosti, zda se vám povedlo otěhotnět po Ketíku nebo spíše z čerstvých embryí. Já mam za sebou jedno úspěšné IVF ze kterého mam krásného syna, kterému budou za krátko dva roky a v mrazáčku máme ještě 4 sourozenečky a tento měsíc se chystáme na vložení jednoho z nich, jsou to ale prvojádra, tak se trochu bojím toho, zda alespon jedno přežije. Budu jen ráda, za pár řádek od vás, ať už úspěšných či neúspěšných pokusů… díky moc ![]()
No stačí se podívat na popis. bohužel jen první se povedl ale v 6. Týdnu konec. Jo a teď jsem po dalším a opět nic.byla jsem 8.11. Ale nechci tě strašit. U vás to třeba vyjde hned. Přeju tí to
Peti, to je mi lito, meli jste hodne mrazacku, ze? tak treba ty otehntnis zrovna jen z cerstvych embryjek, dulezite je, ze 1dite doma uz mame.
@MR jo měli…a ještě 3 máme-----ale říkám si, je¨stli to má cenu zkoušet dál ![]()
Mně se KET 3.10.2010 povedl, holčičku Lucinku mám doma, už jí je rok a 4 měsíce
Sice říkají, že procentuálně je menší šance než z čerstvých, ale my máme opačnou zkušenost. Z čerstvých se zaváděly dvě a zvládlo to jedno (roční syn), na KET jsme zaváděly taky dvě a oba chlapečky budeme rodit v lednu
Osobně věřím tomu, že tělo je prostě na KET v lepší kondici (čertvý mi dávali po stimulaci a hyperstimuláku a cítila jsem se mizerně)
Hodně štěstí - rozhodně to funguje, je to prostě o náhodě a o štěstí ![]()
Já mám z 1.IVF dceru
a tento měsíc jsem byla na KETu a bohužel nic
Další zamražené už nemám, tak jdu příští měsíc na 2.IVF a budu doufat, ze to z čerstvých zase klapne.
Mám za sebou své první IVF, transfer byl v úterý a já chtěla po týdnu testovat, ale včera jsem to dostala
tak se ani na to testování nedostalo. Hned jsem si začala shánět informace, kdypak můžu jít na KET - nevíte jestli můžu hned tento měsíc? čeká nás 7 embyjek v mrazáčku ![]()
@Petulka II ono jak kde ale většinou doporučuji pauzu 3 měsíce.
@Petra Z pauza 3 měsíce má být mezi jednotlivými IVF, ale na KET může jít hned v dalším cyklu ne?