Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale to se fakt stalo! Manžel má o 11 měsíců mladšího bratra! ![]()
A já mám k tomu ještě jeden případ - a to normálně na pověry nevěřím - když jsem byla miminko já, přijeli se na mně podívat otcova sestřenice s druhým manželem - za devět měsíců se jim narodil malý Kryštůfek
Jo slyšela je to blbost
já sice chovala děti v náručí ale už byly větší a do roka jsem neporodila. A hlazení břicha mi přijde divné, proč bych měla někomu hrabat na břicho nebo on mě? I když stalo se mi a vařila se mi krev v žilách. ![]()
@stinga píše:
A já mám k tomu ještě jeden případ - a to normálně na pověry nevěřím - když jsem byla miminko já, přijeli se na mně podívat otcova sestřenice s druhým manželem - za devět měsíců se jim narodil malý Kryštůfek
Náhoda
byli Tebou tak rozněžnění, že na to hned doma vlítli a povedlo se ![]()
@Hiavnaan píše:
Jo slyšela je to blbostjá sice chovala děti v náručí ale už byly větší a do roka jsem neporodila. A hlazení břicha mi přijde divné, proč bych měla někomu hrabat na břicho nebo on mě? I když stalo se mi a vařila se mi krev v žilách.
No hladit je divny…,ale kdyz mi nekdo chtel sahnout na bricho a pred tim se dovolil (ne, ze by jich byly zastupy, nebo nekdo cizi v metru treba) tak mi to vubec nevadilo ![]()
@Melodie91 píše:
No hladit je divny…,ale kdyz mi nekdo chtel sahnout na bricho a pred tim se dovolil (ne, ze by jich byly zastupy, nebo nekdo cizi v metru treba) tak mi to vubec nevadilo
Jenže ta osoba to udělala i přes mé výslovné NE, a celkově mi vadí, když na mě někdo hrabe. ![]()
@Hiavnaan píše:
Náhodabyli Tebou tak rozněžnění, že na to hned doma vlítli a povedlo se
jo, datumově jim to přesně tak vycházelo ![]()
@stinga píše:
jo, datumově jim to přesně tak vycházelo[/cit
@Kristý r píše:
Takový blbý dotaz.. znáte pověru o tom, že když držíte miminko do 6 neděli tak do roka otehotnite?? Stalo se to už některé?
Poznám, nestalo sa, už by som mala doma minimálne futbalové družstvo
skôr to je myslené tak že žena zatúži po dieťati
a hladkanie brucha som neznášala, hlavne švagriná bola na mne stále nalepená
![]()
Takže kdybych měla mladšího sourozence ve svých třeba dvanácti letech a mazlila bych se s ním během prvních 6 týdnů, tak otěhotním?🤔 někdy by mě fakt zajímalo, jak lidi přijdou na takové pověry😅 🤷🏼♀️
Takových pověr jsem už slyšela a nic z nich nefungovalo dokonce mi poradila kamarádka že když budu chodit do kostela a budu se modlit že otěhotnim no chodím skoro každou neděli na mši a taky nic
takže na pověry bych vůbec nevsazela