Pověra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14625
15.9.21 20:57

Ale to se fakt stalo! Manžel má o 11 měsíců mladšího bratra! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
15.9.21 21:00

A já mám k tomu ještě jeden případ - a to normálně na pověry nevěřím - když jsem byla miminko já, přijeli se na mně podívat otcova sestřenice s druhým manželem - za devět měsíců se jim narodil malý Kryštůfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.9.21 21:03

Jo slyšela je to blbost :roll: já sice chovala děti v náručí ale už byly větší a do roka jsem neporodila. A hlazení břicha mi přijde divné, proč bych měla někomu hrabat na břicho nebo on mě? I když stalo se mi a vařila se mi krev v žilách. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.9.21 21:05
@stinga píše:
A já mám k tomu ještě jeden případ - a to normálně na pověry nevěřím - když jsem byla miminko já, přijeli se na mně podívat otcova sestřenice s druhým manželem - za devět měsíců se jim narodil malý Kryštůfek

Náhoda ;) byli Tebou tak rozněžnění, že na to hned doma vlítli a povedlo se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.9.21 21:12
@Hiavnaan píše:
Jo slyšela je to blbost :roll: já sice chovala děti v náručí ale už byly větší a do roka jsem neporodila. A hlazení břicha mi přijde divné, proč bych měla někomu hrabat na břicho nebo on mě? I když stalo se mi a vařila se mi krev v žilách. :zed:

No hladit je divny…,ale kdyz mi nekdo chtel sahnout na bricho a pred tim se dovolil (ne, ze by jich byly zastupy, nebo nekdo cizi v metru treba) tak mi to vubec nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.9.21 21:16
@Melodie91 píše:
No hladit je divny…,ale kdyz mi nekdo chtel sahnout na bricho a pred tim se dovolil (ne, ze by jich byly zastupy, nebo nekdo cizi v metru treba) tak mi to vubec nevadilo :nevim:

Jenže ta osoba to udělala i přes mé výslovné NE, a celkově mi vadí, když na mě někdo hrabe. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
15.9.21 21:37
@Hiavnaan píše:
Náhoda ;) byli Tebou tak rozněžnění, že na to hned doma vlítli a povedlo se :mavam:

jo, datumově jim to přesně tak vycházelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.9.21 21:43
@stinga píše:
jo, datumově jim to přesně tak vycházelo :) [/cit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27914
15.9.21 22:21
@Kristý r píše:
Takový blbý dotaz.. znáte pověru o tom, že když držíte miminko do 6 neděli tak do roka otehotnite?? Stalo se to už některé? :think:

Poznám, nestalo sa, už by som mala doma minimálne futbalové družstvo :mrgreen: skôr to je myslené tak že žena zatúži po dieťati :nevim: a hladkanie brucha som neznášala, hlavne švagriná bola na mne stále nalepená :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
16.9.21 01:28

Takže kdybych měla mladšího sourozence ve svých třeba dvanácti letech a mazlila bych se s ním během prvních 6 týdnů, tak otěhotním?🤔 někdy by mě fakt zajímalo, jak lidi přijdou na takové pověry😅 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.9.21 04:52

Takových pověr jsem už slyšela a nic z nich nefungovalo dokonce mi poradila kamarádka že když budu chodit do kostela a budu se modlit že otěhotnim no chodím skoro každou neděli na mši a taky nic :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: takže na pověry bych vůbec nevsazela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí