Povislá prsa, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
19.4.20 09:08

@divine woman jo a proc ne? jako chodit treba 10 - 15 let s nehezkyma prsama jen abych sla na jednu operaci? jako muze jit ted v 18 a pak klidne treba az v 35 letech po druhym / tretim diteti. Pokud pujde jen na pozvednuti tak to zas tak velky zakrok neni a pak po detech muze resit i pripadnou modelaci / implantaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
19.4.20 10:29
@Štěpánka333 píše:
Já nevím jak ty, ale já zakladatelku neznám. A jestli je většího vzrůstu což nevíme, tak zhubnout par kg pomůže, jelikož jak jsi sama napsala jsou “tuková”. Na netu je toho kvanta.
A cvičení to určitě podpoří. :zed:

A ja bych doporučila naopak přibrat :mrgreen:
Protože kdo zhubne, zhubnou mu jako prvbi prsa a pokud už teď ma věšáky po zhubnutí to bude jeste horší.. Zmizí tuk ale ta povisla kůže zůstane, tak misto plnych povislych prsou bude mit psí uši..
A kdyby na prsa fungovalo cvičení, tak fitnessky maj luxusní prsa i bez plastik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.4.20 10:37

...

Nech si tu operaci udělat hned. Doktor je dole šmikne, něco odřízne a zase zašije a je to. Žádné výztuhy nebudou ani potřeba a jizvy za chvilku zmizí. Lepší, než chodit 15 let s kozama na pupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.4.20 10:43
@a12 píše:
A ja bych doporučila naopak přibrat :mrgreen:
Protože kdo zhubne, zhubnou mu jako prvbi prsa a pokud už teď ma věšáky po zhubnutí to bude jeste horší.. Zmizí tuk ale ta povisla kůže zůstane, tak misto plnych povislych prsou bude mit psí uši..
A kdyby na prsa fungovalo cvičení, tak fitnessky maj luxusní prsa i bez plastik

Fitnessky mají právě z toho cvičení prsa úplně zničený. Mají málo tuku, takže tam mají jenom žlázy. Cvičení pomůže někomu, kdo má jedničky, dvojky, holka která nosí třeba čtyřky a ještě povislé, té je cvičení prsních svalů k nicemu, aspoň co se vzhledu prsů týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.4.20 10:45
@Tecumseh píše:
Nech si tu operaci udělat hned. Doktor je dole šmikne, něco odřízne a zase zašije a je to. Žádné výztuhy nebudou ani potřeba a jizvy za chvilku zmizí. Lepší, než chodit 15 let s kozama na pupku.

Taky bych do toho šla. Opravdu to není náročná operace a nejlepší roky bude mít pěkná prsa. Čekat 15 let a udělat si z toho mindrak, který ji ovlivní kvalitu života, je dneska úplně zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.4.20 19:02

@terien Ty máš plastiku prsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.4.20 19:50
@divine woman píše:
@terien Ty máš plastiku prsou?

Ne, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.4.20 21:50

@terien Nikdy bych nedoporučovala něco, s čím nemám osobní zkušenost. A navíc tvrdit, že je to nenáročná operace. :roll: Každá operace má rizika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.4.20 21:58
@divine woman píše:
@terien Nikdy bych nedoporučovala něco, s čím nemám osobní zkušenost. A navíc tvrdit, že je to nenáročná operace. :roll: Každá operace má rizika.

Samozřejmě, že má, to ví každý. Já napsala, co bych udělala já, doporučení bych probrala s plastickým chirurgem ten jediný do toho má co kecat. A modelace opravdu není náročná operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
16.11.20 08:24

Napíšu klišé, ale spoustě klukům se budeš líbit takto. Vůbec to nebudou vnímat. To ty jen na sebe máš přísnější oko. A taky se najde pár bl. ců, co se ti budou posmívat.
To je život. Pár let zpátky šel Adam Mišík někam s přítelkyní a ta měla velký výstřih a prsa taky dost dole. Strhla se okolo toho celkem nechutná přestřelka, kdy pár žen kritizovalo, že s prsy takhle dole, by neměla chodit takhle oblečená. Ale chlapi s tím byli v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:09

Mám dost povisla prsa, po kojení, takový pytliky. Vadí to chlapům? Při sexu se stydím odložit vršek.

• Citovat
  • Upravit
32873
12.6.22 13:22
@Anonymní píše:
Mám dost povisla prsa, po kojení, takový pytliky. Vadí to chlapům? Při sexu se stydím odložit vršek.

Mému ne a ostatní jsou mi fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.22 13:23

Ne! Fakt ne.
Nejkrásnější je na ženě přirozenost a plamínek v očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:25
@Pan Svobodomyslny píše:
Ne! Fakt ne.
Nejkrásnější je na ženě přirozenost a plamínek v očích.

To jako vážně? Když je chytnu do ruky, jsou takový jak to říct.. proste je tam cítit ta přebytečná kůže. A ještě je jedno větší (delší) než druhé.

• Citovat
  • Upravit
3013
12.6.22 13:35

Mně prsa definitivně zlikvidovalo kojení a následně velké zhubnutí po porodu. Když jsem se pořádně pustila do cvičení zhoršilo se to ještě víc :)
Kdybych nevěděla, že chci další dítě během roku-dvou, šla bych na operaci rovnou. Na podzim mám termín a až dokojím a dostanu se do formy půjdu do toho, i s „rizikem“, že bych měla třetí dítě se silikonama.
Byla jsem na pokoji s holkou co je už měla a kojila uplně normálně, takže pokud bys nepodstupovala nějakou zásadní úpravu bradavek, kdy by se musely přerušit mlékovody, šla bych do toho :nevim:
Samozřejmě pokud je to opravdu „velký špatný“ a ne takový to puberťácký „je to docela ok, ale radši bych měla po bradou nehybný polokoule“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová