Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 píše:
Jak dlouho nekojis? Já mám pocit, že se mi to časem trochu upravilo. Po druhém dítěti. Teď je to 4 měsíce co jsem dokončila třetí a zatím stejný. Ale to už se asi moc nesrovna, max malinko. Bude mi 40, pod kudlu nejdu. A určitá asymetrie je taky normální. Holt bez podprsenky chodím jen doma v létě no.
Já už radši ani doma ![]()
@Anonymní píše:
Prikladam foto mých prsou
Si děláš pr-del ne? Takový skvělý prsa. Teda jestli nemáš ruce vyšpónovaný hodně nahoru. Prosím tě, nic neřeš, máš je parádní. ![]()
@Anonymní píše:
Díky za povzbuzení. Taky mě trápí ze jeden dvorec je výrazně větší atd. Ale nejsme dokonale. Všem dekuju za milá slova
Prosím tě co blázníš?? Máš normální pěkný prsa, nějakýho „většího“ dvorce bych si tedy vůbec nevšimla. Co by za takový prsa fůra ženských dala.
@terien píše:
Prosím tě co blázníš?? Máš normální pěkný prsa, nějakýho „většího“ dvorce bych si tedy vůbec nevšimla. Co by za takový prsa fůra ženských dala.
Možná na ty fotce ty prsa vypadaj lip než ve skutečnosti. Nevím. Tak díky holky, cítím se o dost lépe
tak ja si ten vršek teda sundam ![]()
@Anonymní píše:
Možná na ty fotce ty prsa vypadaj lip než ve skutečnosti. Nevím. Tak díky holky, cítím se o dost lépetak ja si ten vršek teda sundam
Spíš na ně nekoukáme přehnaně kritickým okem ![]()
@Anonymní píše:
Možná na ty fotce ty prsa vypadaj lip než ve skutečnosti. Nevím. Tak díky holky, cítím se o dost lépetak ja si ten vršek teda sundam
No, jasně
přestaň vymýšlet kraviny prosím tě a buď spokojená s tím, co máš.
@Anonymní píše:
Prikladam foto mých prsou
krasne nadra. tak uz neblbni a uzivej si, ze jsi mlada a krasna zena a že je venku hezky ![]()