Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslechla bych doktora. Počkat na operaci po dětech. Do té doby kvalitní podprsenky.
A co myslis ze se s tim da delat krome operace? Bohuzel vubec nic. ![]()
Tak ono jde o to kdy chces pripadne deti a jak to mas s financema, pokud by Te pripadne dve operace byly financne ok tak bych do toho klidne sla i ted kdy pravdepodobnost toho ze budes mit behem par roku dite asi spis nehrozi nez jo… a jestli budes pripad jako ja tak by bylo blbost chodit dalsich treba 15 let s prsama, ktery ti ocividne dost snizuji sebevedomi…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat co děláte vy s povislými prsy? Je mi 18 a mám prsa poměrně dost dole a už si nevím rady. S podprsenkou je to celkem v pohodě. Je mi jasné, že nejsem první ani poslední s takovým problémem, ale v 18 letech? Prsa mám akorát ke své postavě. Už jsem z toho nešťastná, nemůžu si vzít žádné tricko (ani volnější) nebo šaty bez podprsenky, protože je mám nízko. Byla jsem s rodiči u plastického chirurga na konzultaci a i ten mi potvrdil, že je mám dost dole a operace by byla možná, ale prý by mi to doporučil až po dětech kvůli kojení a mému věku. Máte někdo nějaké rady, jestli se tomu dá nějak pomoct?
(Předem upozorňuji, že tu nechci žádné kometáře na to, že jsme byli u plastického chirurga když je mi 18, atd… Prosím komentáře jen pokud máte čím do diskuze přispět)
Děkuju
Poslechla bych doktora a nic si s prsy nedělala.
Já byla na operaci 6 let před dítětem a prsa pořád drží, těhotenství na to nemělo žádný vliv. Jen jsem nekojila, což mi tedy nijak nevadilo. Pro rýpalky jsem nekojila kvůli mléčným žlázám, nekojila bych ani kdybych na tu operaci nešla. Prosím nechat anonym
@Stevia píše:
Jsou cviky na posílení prsních svalů…to bys dala ne?
Si myslim, že tady cviky nepomůžou.. Se koukni na ty vysekaty fitnessky, vsechny maj silikony
Zhubnout.
Cviky na prsa.
Mám prsa větší a gravitace je gravitace.
Takže cvičím prsa a zatím mi prsa každý chválí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat co děláte vy s povislými prsy? Je mi 18 a mám prsa poměrně dost dole a už si nevím rady. S podprsenkou je to celkem v pohodě. Je mi jasné, že nejsem první ani poslední s takovým problémem, ale v 18 letech? Prsa mám akorát ke své postavě. Už jsem z toho nešťastná, nemůžu si vzít žádné tricko (ani volnější) nebo šaty bez podprsenky, protože je mám nízko. Byla jsem s rodiči u plastického chirurga na konzultaci a i ten mi potvrdil, že je mám dost dole a operace by byla možná, ale prý by mi to doporučil až po dětech kvůli kojení a mému věku. Máte někdo nějaké rady, jestli se tomu dá nějak pomoct?
(Předem upozorňuji, že tu nechci žádné kometáře na to, že jsme byli u plastického chirurga když je mi 18, atd… Prosím komentáře jen pokud máte čím do diskuze přispět)
Děkuju
Co resis, kdyz v podprsence vypadaji ok..Bez podprdy mohou chodit maxim ty co maji jednicky, jinak to klesa vsem.
@Štěpánka333 píše:
Zhubnout.
Cviky na prsa.
Mám prsa větší a gravitace je gravitace.
Takže cvičím prsa a zatím mi prsa každý chválí
Jasně no, povisla prsa vyřeší dietou
tvar prsů je daný geneticky, stejně jako třeba tvar nosu, takže máš spíš štěstí než aby to byla zásluha cvičení. Trochu je to podrží, ale žádný lajdáky cvičením nezvedneš. Navíc záleží na složení prsů, pokud jsou výhradně tuková, tak cvičením nemůžeš vůbec nic a zhubnutím se pověsí ještě víc. Jediné efektivní řešení je plastika. Trochu taky pomůže nosit pevné kvalitní podprsenky, ať to nepadá ještě víc.
@terien píše:
Jasně no, povisla prsa vyřeší dietoutvar prsů je daný geneticky, stejně jako třeba tvar nosu, takže máš spíš štěstí než aby to byla zásluha cvičení. Trochu je to podrží, ale žádný lajdáky cvičením nezvedneš. Navíc záleží na složení prsů, pokud jsou výhradně tuková, tak cvičením nemůžeš vůbec nic a zhubnutím se pověsí ještě víc. Jediné efektivní řešení je plastika. Trochu taky pomůže nosit pevné kvalitní podprsenky, ať to nepadá ještě víc.
Já nevím jak ty, ale já zakladatelku neznám. A jestli je většího vzrůstu což nevíme, tak zhubnout par kg pomůže, jelikož jak jsi sama napsala jsou “tuková”. Na netu je toho kvanta.
A cvičení to určitě podpoří. ![]()
@Štěpánka333 píše:
Já nevím jak ty, ale já zakladatelku neznám. A jestli je většího vzrůstu což nevíme, tak zhubnout par kg pomůže, jelikož jak jsi sama napsala jsou “tuková”. Na netu je toho kvanta.
A cvičení to určitě podpoří.
Tak určitě to neuškodí, ale žádný zázrak z toho nebude. Mohou být tuková, nemusí, to ji řekne mamolog, takže hubnutí určitě není žádný univerzální návod. Chce to vyšetření a pak ať se rozhodne sama, jaké řešení je pro ní nejlepší.
Ahoj holky,
Děkuju