Povislá prsa, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.4.20 22:03

Povislá prsa, co s tím?

Ahoj holky,
chci se zeptat co děláte vy s povislými prsy? Je mi 18 a mám prsa poměrně dost dole a už si nevím rady. S podprsenkou je to celkem v pohodě. Je mi jasné, že nejsem první ani poslední s takovým problémem, ale v 18 letech? Prsa mám akorát ke své postavě. Už jsem z toho nešťastná, nemůžu si vzít žádné tricko (ani volnější) nebo šaty bez podprsenky, protože je mám nízko. Byla jsem s rodiči u plastického chirurga na konzultaci a i ten mi potvrdil, že je mám dost dole a operace by byla možná, ale prý by mi to doporučil až po dětech kvůli kojení a mému věku. Máte někdo nějaké rady, jestli se tomu dá nějak pomoct?
(Předem upozorňuji, že tu nechci žádné kometáře na to, že jsme byli u plastického chirurga když je mi 18, atd… Prosím komentáře jen pokud máte čím do diskuze přispět)
Děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
18.4.20 22:05

Poslechla bych doktora. Počkat na operaci po dětech. Do té doby kvalitní podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
18.4.20 22:08

A co myslis ze se s tim da delat krome operace? Bohuzel vubec nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.4.20 22:09

Jsou cviky na posílení prsních svalů…to bys dala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.4.20 22:12

Tak ono jde o to kdy chces pripadne deti a jak to mas s financema, pokud by Te pripadne dve operace byly financne ok tak bych do toho klidne sla i ted kdy pravdepodobnost toho ze budes mit behem par roku dite asi spis nehrozi nez jo… a jestli budes pripad jako ja tak by bylo blbost chodit dalsich treba 15 let s prsama, ktery ti ocividne dost snizuji sebevedomi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.4.20 22:16

@Leenvecka A po dětech půjde na další operaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.4.20 22:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat co děláte vy s povislými prsy? Je mi 18 a mám prsa poměrně dost dole a už si nevím rady. S podprsenkou je to celkem v pohodě. Je mi jasné, že nejsem první ani poslední s takovým problémem, ale v 18 letech? Prsa mám akorát ke své postavě. Už jsem z toho nešťastná, nemůžu si vzít žádné tricko (ani volnější) nebo šaty bez podprsenky, protože je mám nízko. Byla jsem s rodiči u plastického chirurga na konzultaci a i ten mi potvrdil, že je mám dost dole a operace by byla možná, ale prý by mi to doporučil až po dětech kvůli kojení a mému věku. Máte někdo nějaké rady, jestli se tomu dá nějak pomoct?
(Předem upozorňuji, že tu nechci žádné kometáře na to, že jsme byli u plastického chirurga když je mi 18, atd… Prosím komentáře jen pokud máte čím do diskuze přispět)
Děkuju :)

Poslechla bych doktora a nic si s prsy nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
18.4.20 22:56

Co chceš radit? Kvalitní prádlo nebo operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.20 23:03

Já byla na operaci 6 let před dítětem a prsa pořád drží, těhotenství na to nemělo žádný vliv. Jen jsem nekojila, což mi tedy nijak nevadilo. Pro rýpalky jsem nekojila kvůli mléčným žlázám, nekojila bych ani kdybych na tu operaci nešla. Prosím nechat anonym

• Citovat
  • Upravit
a12
60996
18.4.20 23:06
@Stevia píše:
Jsou cviky na posílení prsních svalů…to bys dala ne?

Si myslim, že tady cviky nepomůžou.. Se koukni na ty vysekaty fitnessky, vsechny maj silikony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.20 23:06

☝️

Zhubnout.
Cviky na prsa.
Mám prsa větší a gravitace je gravitace.
Takže cvičím prsa a zatím mi prsa každý chválí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
18.4.20 23:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Děkuju :)

Co resis, kdyz v podprsence vypadaji ok..Bez podprdy mohou chodit maxim ty co maji jednicky, jinak to klesa vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.4.20 23:18
@Štěpánka333 píše:
Zhubnout.
Cviky na prsa.
Mám prsa větší a gravitace je gravitace.
Takže cvičím prsa a zatím mi prsa každý chválí :mrgreen:

Jasně no, povisla prsa vyřeší dietou :lol: tvar prsů je daný geneticky, stejně jako třeba tvar nosu, takže máš spíš štěstí než aby to byla zásluha cvičení. Trochu je to podrží, ale žádný lajdáky cvičením nezvedneš. Navíc záleží na složení prsů, pokud jsou výhradně tuková, tak cvičením nemůžeš vůbec nic a zhubnutím se pověsí ještě víc. Jediné efektivní řešení je plastika. Trochu taky pomůže nosit pevné kvalitní podprsenky, ať to nepadá ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.20 23:24
@terien píše:
Jasně no, povisla prsa vyřeší dietou :lol: tvar prsů je daný geneticky, stejně jako třeba tvar nosu, takže máš spíš štěstí než aby to byla zásluha cvičení. Trochu je to podrží, ale žádný lajdáky cvičením nezvedneš. Navíc záleží na složení prsů, pokud jsou výhradně tuková, tak cvičením nemůžeš vůbec nic a zhubnutím se pověsí ještě víc. Jediné efektivní řešení je plastika. Trochu taky pomůže nosit pevné kvalitní podprsenky, ať to nepadá ještě víc.

Já nevím jak ty, ale já zakladatelku neznám. A jestli je většího vzrůstu což nevíme, tak zhubnout par kg pomůže, jelikož jak jsi sama napsala jsou “tuková”. Na netu je toho kvanta.
A cvičení to určitě podpoří. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.4.20 23:29
@Štěpánka333 píše:
Já nevím jak ty, ale já zakladatelku neznám. A jestli je většího vzrůstu což nevíme, tak zhubnout par kg pomůže, jelikož jak jsi sama napsala jsou “tuková”. Na netu je toho kvanta.
A cvičení to určitě podpoří. :zed:

Tak určitě to neuškodí, ale žádný zázrak z toho nebude. Mohou být tuková, nemusí, to ji řekne mamolog, takže hubnutí určitě není žádný univerzální návod. Chce to vyšetření a pak ať se rozhodne sama, jaké řešení je pro ní nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová