Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj fakt se omluvám ale už jsem z toho jelen.. Dcera 9,5 měsíce vždy po měsíci slintá potoky slin.. Vše cucá, dává jazyk na stranu.. Podle mě to jsou zuby. Má dole dvě boule.. Jenže pak se to zase na čas uklidní.. Co s tím.. Jsou nebo nejsou to zuby? Teď špatně spí, má rýmu (před týdnem dobrane antibiotika, náběh na zápal plic
) už je v pořádku… Vidíte tam něco nebo ne? Pokud to jsou zuby za jak dlouho by měli vylézt a hlavně jaký je fakt HLAVNÍ SIGNÁL že to ty zuby jsou?? Děkujeme..
@Marie Janečková píše:
Ahoj fakt se omluvám ale už jsem z toho jelen.. Dcera 9,5 měsíce vždy po měsíci slintá potoky slin.. Vše cucá, dává jazyk na stranu.. Podle mě to jsou zuby. Má dole dvě boule.. Jenže pak se to zase na čas uklidní.. Co s tím.. Jsou nebo nejsou to zuby? Teď špatně spí, má rýmu (před týdnem dobrane antibiotika, náběh na zápal plic) už je v pořádku… Vidíte tam něco nebo ne? Pokud to jsou zuby za jak dlouho by měli vylézt a hlavně jaký je fakt HLAVNÍ SIGNÁL že to ty zuby jsou?? Děkujeme..
Hlavnim signalem jsou zuby venku, jindy to asi tezko poznas na 100%. Ona jeste nema zadny zub?
@vokishka nee nemá ani jeden, ale dnes jsem našla v puse větší bouly bez jindy ![]()
@Marie Janečková píše:
@vokishka nee nemá ani jeden, ale dnes jsem našla v puse větší bouly bez jindy
Vnuk mel vetsi boule skoro mesic, nez se zoubky prorezaly. Ale to bylo jeste pred 4.mesicem.