Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nalezeno v lese.
Tohle bedla je. Nahořklé bývají, pro příště nesbírat nic co 100%neznám. Může to skončit zle.
@kacenka.sks píše:
Tohle je klasicka bedla
Tohle je klasicka jedla bedla, jsem zapomnela na to sluvko jedla ![]()
@Anonymní píše:
Nalezeno v lese.
Myslím, že je to bedla, asi už trochu starší…
Ze zkušeností mi přijde, že ty starší jsou často červivé… ![]()
@Anonymní píše:
Nalezeno v lese.
Myslím, že to je bedla jedlá. ![]()
@Anonymní píše:
@HankaS82 Jistota byla, ale horka chut me ponekud znejistila.
Oni nekdy horke jsou, proto je moc nesbiram. Delam je na masle a kmine a pri ty cene masla by mi je bylo snad i lito vyhodit ![]()
Taky bych řekla, že byla jedlá. Jen asi ne moc chutná
Taky jsme včera měli k obědu obalované bedly a jedna byla nahořklá. Byla to ta, co byla největší, nejstarší. Možná má vliv právě to stáří
Každopádně s chlapem žijeme, oběma nám je hej ![]()
@kacenka.sks Ja mam v trojobalu, ale mela jsem na ne takovou chut, ze jsem je tedy dojedla i horke
.
Ale jsem nachlazena, takze jsem chut ani necitila, jen tu horkost… druhy klobouk byl nastesti krapet lepsi.
@Taka píše:
Taky bych řekla, že byla jedlá. Jen asi ne moc chutnáTaky jsme včera měli k obědu obalované bedly a jedna byla nahořklá. Byla to ta, co byla největší, nejstarší. Možná má vliv právě to stáří
Každopádně s chlapem žijeme, oběma nám je hej
nechval dne před večerem, třeba to teprve přijde
![]()
@Anonymní píše:
@Taka Snad mi to taky vyjde a budu si zitra uzivat nedeli![]()
.
měla byste někoho pověřit, aby nám případně sdělil výsledek, kdyby něco ![]()
@Anonymní píše:
@kacenka.sks Ja mam v trojobalu, ale mela jsem na ne takovou chut, ze jsem je tedy dojedla i horke![]()
![]()
.
Ale jsem nachlazena, takze jsem chut ani necitila, jen tu horkost… druhy klobouk byl nastesti krapet lepsi.
Taky jsme byli dneska na houbach a k vece budou obalovany, ale hriby…konecne rostou! My chodime uz od cervence, jsme trosku blazni
…a neboj, zitra si tu nedeli urcite uzijes ![]()
@vokishka Postaci, kdyz se zitra neozvu
.Jasny signal koukat na krimi zpravy nebo do rubriky cerna kronika.