Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
to si ma prekvapila
. studujem webdesign. ale skor sa venujem html, css, ale pomaly nuram aj do javy, actionscript a pod. dobre vediet na koho sa obratit s otazkou ![]()
k comu ti je java? zivis sa tym?
Je, ty studujes webdesign? To musi byt super. Ja som samouk, nezivim sa tym, ale chcela by som (teda, ak dosiahnem pozadovanej urovne, co pri dvoch malych detoch asi tak skoro nebude…
) Trosku poznam html, aj CSS, teraz sa skusam nieco naucit z JS, ale nie mi tam par veci uplne jasnych. Mohla by som poziadat manzela o vysvetlenie, ale prakticky by to znamenalo to, ze by to najprv sam nastudoval a potom mi to vysvetlil, a ja ho nechcem oberat o cas…
Z akych knih sa ucis? Momentalne mi nie je jasne, ci v JS to, co sa pri funkcii nacita ako return funkcie je globalne premenna, alebo ci je to len lokalna…
Gabika
Před dvěma lety jsem měla semestr programování v Javě, byla to hrůza, ale něco si snad ještě pamatuju - nepropadla jsem ![]()
nevím jestli ti budu moci poradit, ale ptej se ![]()
Aha, teď jsem si všimla, že už jsi se ptala ![]()
Já bych řekla, že jak si tu proměnnou na definuješ, tak se ti taky načte. Když bude globální, definovaná v hlavním body programu, tak by se tak měla chovat pořád.
Máš stažený nějaký compiler na kterém si to můžeš zkoušet? Já jsem zjistila, že je nejlepší si to hned naťukat a projet, najít chyby a pak to dá větší smysl. Když jsem se snažila učit se čistě teorii, byl to hroznej zmatek.
Na netu je spousta web sites, kde se dají najít rady a informace. Zkus se porozhlédnout.
A přeju pevný nervy, mě Java skoro psychicky oddělala ![]()
Ahojte, vyznáte se někdo v JavaScriptu? Potřebuji poradit jak do předlohy JavaScriptu vložit svůj klíč a ID. Respektive co přesně mám přepsat a dopsat. Jedná se o měření konverze na zboží. cz
Ahoj,
pomaly sa preluskavam knihou na danu temu, hladam podobne postihnutu spriaznenu dusu, ktora by mi vysvetlila, comu ja nemozem prist na koren, na oplatku ponukam zase ja svoje (ne)vedomosti.
Gabika