Poznáte pásový opar?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
20.5.14 17:06

Poznate pasovy opar?

Zdravim,
holky poznate pasovy opar??Mala ma v urovni lemu kalhotek pruh cervenych pupinku-myslela jsem ze by to mohlo byt od toho jak se zapotila, ale taky me napadl ten opar. Kdyztak poslu foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
20.5.14 17:15

Měla už neštovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
20.5.14 17:15

A bolí jí to? pásový opar bolí. Kdyby to měla od zapocení, tak by to nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.5.14 17:16

Pásový opar je hodně bolestivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
20.5.14 17:20

@KatjaV @luciekal dceru pásový opar nebolel, měla ho pod ramenem, ani mě nenapadlo, že je to ono, jen ji to svědilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
20.5.14 17:22

@vokishka tak asi jak koho, manžela bolel dost :-). A taky je fakt, že prvně by měla ty neštovice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.5.14 17:22

@vokishka Co jsem viděla a zažila všechny pacienty s pásovým oparem všechny je bolel některé dokonce tak že museli být na opiát. receptech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.5.14 17:23

@luciekal syn měl pásový opar na zadku, kdybych si toho nevsimla u koupání, ani to neví. měl nějaký typ co asi neboli, ale bylo to potvrzeno od tři kožních lékařů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.5.14 17:24

@KatjaV jej nejdřív neštovice, pak opar.je to stejný vir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65052
20.5.14 17:24

@KatjaV to nevím, dcera už byla skoro dospělá. Kdysi ho měl manžel a taky ho to bolelo. ALe dceru fakt ne. Je ale pravda, že měla malé ložisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.5.14 17:25

Pásový opar, latinsky herpes zoster patří mezi velmi bolestivé infekční onemocnění, které je vyvoláno virem Varicella zoster.
Malé ložisko jsem ještě neviděla vždy jsem viděla jen opravdu velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
20.5.14 17:29

@Jellyx ukaz fotku.

Neni pravda, ze nutne musi bolet, kazdy je jiny, jinak citlivy, kazdy ho mel v jinem rozsahu, kazdy vnima bolest jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.14 17:44

Já měla pásový opar na lopatce a bolelo to fest! nejdřív ně bolely záda pak se objevila vyrážka a pak mě začala bolet celá ruka… prostě celý ten nerv. První doktor na pohotovosti ani nepoznal že je to pásový opar dal mi nějakou mast na vyrážku.. až druhý den druhý lékař… svědilo to až kdy jsem mazala tím pudrem a začalo to zasychat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
20.5.14 17:48

Mela jsem ho jednou na zadech takovy kolecko, když jsem nato sahla boleloto ale ne zas tak moc. Me spis udivilo že jsem mela horecku kterou nemivam nikdy. Takže za me to zase tak nebolelo, jen ta teplota. Nestovice jsem mela pasovy opar se pry taky udela jen jednou v zivote…nevim coje na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.5.14 17:53

Já měla pásák 2× a bolel vždycky jako prase, a svědilo mě to až když se vysypaly puchýřky. U mě to mělo tvar diabolek, hustě vedle sebe. Neštovice byly větší pupeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek