Léčení ekzému

16
20.5.14 12:11

léčení ekzému

Nemá někdo typ na nějakou dobrou dermatologickou kliniku v Praze na léčení atopického ekzému? Kde jen nedávají kortikoidy, ale alternativní léčbu, např. světloléčbu? Aby to hradila pojišťovna. Znám pouze kliniku v Čimicích a tam je objednání měsíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
438
20.5.14 12:32

Já jen k té světlolečbe, u syna s atopickým ekzemem nezbíra ( nebo ano, ale jen malo ) „ozařovaná“ místa ( dvě největší ložiska má o něco jinou barvu, ale stále stejná velikost. Svitim biostimulem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
20.5.14 12:36

Chtěla jsem napsat ty Čimice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.5.14 14:08

@clare.xxx ahojky, tak my dojíždíme do Vysočan k Dr. Profeldové… zde jsou její stránky http://www.profeldova.cz/ a já si jí nemůžu vynachválit. Dcera má atopický ekzém…né nějak děsivý, ale nenechá nás prakticky spát. K dr. profeldové jezdíme asi necelý půl rok…a jsme spokojený.
Nevím jak je to s tou světloléčbou, u ní na stránkách jsem to nenašla, ale třeba by poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.14 15:07

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.14 15:09

Díky a hradí to pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
20.5.14 20:07

Tu světloléčbu…to netuším…tak zkus zavolat té doktorce nebo určo aspoň sestřička by o tom mohla něco vědět…prostě se pozeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.14 23:17

JJ zavolám, ale za klasickou prohlídku a tak nic neplatíte? a jak formou vás léčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.5.14 06:37

Nic jsme neplatitli…ale taky žádné vyjímečné výkony u nás nedělala. Jinak jsem k ní měla doporučení..nakonec to zkrachovalo u pojištovny (nemá smlouvu s pojištovnou škoda), takže na dceru jen mrkla a dala ji mastičku a pak asi po roce kdy jsme pojištovnu změnily, tak jsme se k ní vrátily. Jinak dceři napsala mast protopic..nejsou to kortikoidy…ale zasahuje nějak do imunity, ale je to mnohem bezpečnější při tom dlouhodobějším užíváním…a musim říct, že nám pomáhá…na kortikoidy jsem ani nešáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.5.14 08:19

Dobře děkuju, já mám ozp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
21.5.14 10:52

Taky máme tedka OZP :)