Poznáte pásový opar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
20.5.14 17:54

@InExile
právě že se pásový opar „rád“ vrací u mě po viróze, nebo pobyt v nemocnici a stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.5.14 18:34

Kluk měl pásový opar v roce a půl. Nebolel. Ususuzuji z toho, že by jinak vyváděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
20.5.14 19:14

Můj otec měl pásový opar před lety, pamatuju si, že nemohl ani sedět, ležet nic. Celé noci pochodoval po domě. Před měsícem ho měla malá neteř, jen pár pupínků v pase, mysleli jsme si, že to má alergii na ovoce. Ze začátku nebolelo nic, až když už ho měla dýl a zvětšil se. Sestra byla s neteří dokonce i na alergologii a ani tam doktorka nepoznala, že se jedná o pásový opar, poslala jí na kožní a tam to odhalili. Těžko se to rozpoznává u malých dětí, protože ty mají každou chvíli někde nějaký pupínek, raději bych šla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
20.5.14 19:27

Já jsem pásový opar měla 2× v životě a ani jednou mě to nijak zvlášť nebolelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
20.5.14 22:08

Ja měla pasový opar velikosti nehtu na prstů u ruky. Bolel docela, ale spíš kolem. Ten bolaky spíš svedil a pálil. Uzliny v trislech jsem měla velký jako půlky vajec @luciekal

Příspěvek upraven 20.05.14 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.5.14 22:12

@soanpe od začátku říkám, že to ej hodně bolestivé.
Ale bohužel jsem nevěděla jak je to s těma menšíma postiženýma ale teď vidím že taky hodně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
1.6.14 19:44

Holky, máte někdo fotku toho pás. oparu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie