Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
prosím, neznáte některá písničku, která je v tomto díle v čase 18:40? Měla by to snad zpívat Madonna, ale název písničky nevím…
http://www.youtube.com/watch?…
Jakmile na to přijdeme, téma možno zamknout a smazat, díky. ![]()
@martina.se @Damael Vy jste ale
Já se snažím to tu hledat podle slov, a až jsem teda konečně napsala Let your body groove to the music a vyjelo mi Vogue, tak už tu byly 2 odpovědi. Nehraju ![]()
@Seizdra
udělala jsem to upa stejně
madonu neznam, ale projela jsem písničku a s pocitem dejavu to sem píchla ![]()
@martina.se píše:
@Seizdraudělala jsem to upa stejně
madonu neznam, ale projela jsem písničku a s pocitem dejavu to sem píchla
Jo, mám to stejně. Ale stejněs mě nasrala
Ale klid, už to ze mě vyprchává
![]()
@Seizdra píše:
@martina.se @Damael Vy jste ale![]()
![]()
Já se snažím to tu hledat podle slov, a až jsem teda konečně napsala Let your body groove to the music a vyjelo mi Vogue, tak už tu byly 2 odpovědi. Nehraju
No jo, někdo si vypisuje text a někdo tu písničku holt i po dvaceti letech pozná pomalu podle prvního tónu
![]()
@Damael píše:
No jo, někdo si vypisuje text a někdo tu písničku holt i po dvaceti letech pozná pomalu podle prvního tónu![]()
Nj. Tak na to jsem proste moc vysokej rocnik narozeni
![]()
@Seizdra Jak občas říkávám své mamince: „Tvé kvality jsou zase jinde.“ ![]()
@Seizdra
Nova hra
nevim ani text, ani nazev kapely, ale jestli to s Bambulinem nezjistime, tak neusnem ![]()
V klipu zpiva hnedovlaska a trapi chlapy. Jeden je svazanej, na dalsiho vylije vodu a jeste mu cmajzne brejle… Je to tak dva, tri roky stary.
Diky za pomoc ![]()
@Baba píše:
@Seizdra
Nova hranevim ani text, ani nazev kapely, ale jestli to s Bambulinem nezjistime, tak neusnem
V klipu zpiva hnedovlaska a trapi chlapy. Jeden je svazanej, na dalsiho vylije vodu a jeste mu cmajzne brejle… Je to tak dva, tri roky stary.
Diky za pomoc
aa
Hahaa. Dobrej vtip
jsem na mob. a nemam tuseni ![]()