Den blbec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
30.9.13 21:15

Den blbec

Ahoj tak dnes jsem se skutečně nenudila, ráno chci vytírat napustím vodu do kýblu a místo jaru tam naleju šťávu, pak otevřu lednici vyndám sklenici z polévkou kam ji dávám své dcerce a každý den ji odleju do lahvičky ohřeju v mikrovlnnce a dam Terce k obědu naklonila jsem sklenici abych ochutnala a pul sklenice mi placlo na obličej měla jsem polívku v nose očích vlasech prostě všude, pak jsem zjistila že jsem nechala včera peněženku u tchýně která bydlí 6km od nás pak starší dcera přinesla ze školy poznámku a nakonec se vrátil domů manžel z práce se smrtelnou nemocí (rýmičkou) takže jsem po zbytek dne lítala mezi domácností, Terkou a manželem, ale aspoň mám prima zážitky. :jazyk: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
30.9.13 21:17
:think:

Mně dneska dvakrát zdechlo auto… :zed: To jsou ty třípedálový krámy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
30.9.13 21:19

@Seizdra ja mam jen dvoupedalovy a taky me pekne s.re :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.13 21:20
@Seizdra píše: :think:Mně dneska dvakrát zdechlo auto… :zed: To jsou ty třípedálový krámy :pocitac:

Co je třípedálový krám proti třítýdenním krámům :zed: (a to jako fakt, mám nějaký rozházený cyklus a toto je fakt za trest…prostě měsíc blbec :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:21
@gabulesul6 píše:
@Seizdra ja mam jen dvoupedalovy a taky me pekne s.re :mrgreen: :mrgreen:.

Já měla ještě před 14ti dnama taky a budu mít zas, ale to přechodný období mě ničí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:23
@Kakika píše:
Co je třípedálový krám proti třítýdenním krámům :zed: (a to jako fakt, mám nějaký rozházený cyklus a toto je fakt za trest…prostě měsíc blbec :lol: )

Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.9.13 21:24

:hug:
Včera mi při vytírání společné chodby začalo téct mlíko, tak jsem na sebe šplouchla trochu vody z kýble, abych to zamaskovala :lol:

A není nad to, když se člověk s dvěma dětma vrací domů 3× pro jedny klíče od auta! Jenže to by nebyla pravá matka, kdyby vždycky neudělala něco navíc. A tak jsem zase odcházela bez klíčů. A když jsem je konečně měla a došla k autu s miminem na ruce a batoletem visícím na druhé, tak jsem přemýšlela, jak mám sakra vyndat kočár :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
30.9.13 21:24

@Seizdra ono je jedno, kolik to ma pedalu, kdyz se to kazi, tak se to kazi :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:25
@Seizdra píše: :think:Mně dneska dvakrát zdechlo auto… :zed: To jsou ty třípedálový krámy :pocitac:

no neke, nám taky zdechlo auto :cert: :cert: a když ho automechanik natahoval na plaťák, aby ho dotáhl do servisu, tak mu řuchlo z plaťáku :zed: a s mým geniálním dítětem jsme se dostali v písance na šikmé čárky a vypadalo to, že jí zabiju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.13 21:26
@Seizdra píše:
Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takovej kořen a tak dlouho neš*ustal? :lol: :lol:
Dobře, vyhrála jsi. Manžel se teď sprchuje, tak se ho nemůžu zeptat, jak dlouho jsme neTO :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:27
@Seizdra píše:
Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

na tebe dneska dolehla sexuální frustrace nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.9.13 21:27

Já dneska ukončila paragraf a zítra musím do práce :poblion:
Nenastartovalo mi auto, doufám, že je to jenom baterkou.
Pohádala jem se s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.9.13 21:28
@Nainuva píše: :hug:
Včera mi při vytírání společné chodby začalo téct mlíko, tak jsem na sebe šplouchla trochu vody z kýble, abych to zamaskovala :lol:

tak tohle mě rozsekalo :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:28
@gabulesul6 píše:
@Seizdra ono je jedno, kolik to ma pedalu, kdyz se to kazi, tak se to kazi :D.

To bylo nohama :oops:

@terinka4444 píše:
no neke, nám taky zdechlo auto :cert: :cert: a když ho automechanik natahoval na plaťák, aby ho dotáhl do servisu, tak mu řuchlo z plaťáku :zed: a s mým geniálním dítětem jsme se dostali v písance na šikmé čárky a vypadalo to, že jí zabiju :zed:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A hned mám lepší den :D
Hele mně to zdechlo, páč se s tou krávou neumím pořádně rozjet :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:29
@Kakika píše:
Takovej kořen a tak dlouho neš*ustal? :lol: :lol:
Dobře, vyhrála jsi. Manžel se teď sprchuje, tak se ho nemůžu zeptat, jak dlouho jsme neTO :P

To já ti to můžu říct snad i na hodiny :lol: :lol: :lol: :pocitac:

@terinka4444 píše:
na tebe dneska dolehla sexuální frustrace nebo co :lol:

Asi jo hele. A zeptala jsem se chlapa, jestli by mi vadilo, kdybych si našla milence a tak se na mě jenom tak podíval a „To jako fakt?“… No, myslela jsem, že bude svolnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí