Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj tak dnes jsem se skutečně nenudila, ráno chci vytírat napustím vodu do kýblu a místo jaru tam naleju šťávu, pak otevřu lednici vyndám sklenici z polévkou kam ji dávám své dcerce a každý den ji odleju do lahvičky ohřeju v mikrovlnnce a dam Terce k obědu naklonila jsem sklenici abych ochutnala a pul sklenice mi placlo na obličej měla jsem polívku v nose očích vlasech prostě všude, pak jsem zjistila že jsem nechala včera peněženku u tchýně která bydlí 6km od nás pak starší dcera přinesla ze školy poznámku a nakonec se vrátil domů manžel z práce se smrtelnou nemocí (rýmičkou) takže jsem po zbytek dne lítala mezi domácností, Terkou a manželem, ale aspoň mám prima zážitky.
![]()
Mně dneska dvakrát zdechlo auto…
To jsou ty třípedálový krámy ![]()
@Seizdra píše:Mně dneska dvakrát zdechlo auto…
To jsou ty třípedálový krámy
Co je třípedálový krám proti třítýdenním krámům
(a to jako fakt, mám nějaký rozházený cyklus a toto je fakt za trest…prostě měsíc blbec
)
@gabulesul6 píše:
@Seizdra ja mam jen dvoupedalovy a taky me pekne s.re![]()
.
Já měla ještě před 14ti dnama taky a budu mít zas, ale to přechodný období mě ničí ![]()
@Kakika píše:
Co je třípedálový krám proti třítýdenním krámům(a to jako fakt, mám nějaký rozházený cyklus a toto je fakt za trest…prostě měsíc blbec
)
Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc
![]()
![]()
Včera mi při vytírání společné chodby začalo téct mlíko, tak jsem na sebe šplouchla trochu vody z kýble, abych to zamaskovala ![]()
A není nad to, když se člověk s dvěma dětma vrací domů 3× pro jedny klíče od auta! Jenže to by nebyla pravá matka, kdyby vždycky neudělala něco navíc. A tak jsem zase odcházela bez klíčů. A když jsem je konečně měla a došla k autu s miminem na ruce a batoletem visícím na druhé, tak jsem přemýšlela, jak mám sakra vyndat kočár
![]()
@Seizdra ono je jedno, kolik to ma pedalu, kdyz se to kazi, tak se to kazi
.
@Seizdra píše:Mně dneska dvakrát zdechlo auto…
To jsou ty třípedálový krámy
no neke, nám taky zdechlo auto
a když ho automechanik natahoval na plaťák, aby ho dotáhl do servisu, tak mu řuchlo z plaťáku
a s mým geniálním dítětem jsme se dostali v písance na šikmé čárky a vypadalo to, že jí zabiju ![]()
@Seizdra píše:
Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc![]()
![]()
![]()
![]()
Takovej kořen a tak dlouho neš*ustal?
![]()
Dobře, vyhrála jsi. Manžel se teď sprchuje, tak se ho nemůžu zeptat, jak dlouho jsme neTO ![]()
@Seizdra píše:
Nooo… Co je tvoje třítýdenní krámování proti mýmu roku a půl sexuálního půstu.. Ha, a teď kdo je víc![]()
![]()
![]()
![]()
na tebe dneska dolehla sexuální frustrace nebo co ![]()
Já dneska ukončila paragraf a zítra musím do práce ![]()
Nenastartovalo mi auto, doufám, že je to jenom baterkou.
Pohádala jem se s chlapem.
@Nainuva píše:
Včera mi při vytírání společné chodby začalo téct mlíko, tak jsem na sebe šplouchla trochu vody z kýble, abych to zamaskovala
tak tohle mě rozsekalo
![]()
@gabulesul6 píše:
@Seizdra ono je jedno, kolik to ma pedalu, kdyz se to kazi, tak se to kazi.
To bylo nohama ![]()
@terinka4444 píše:
no neke, nám taky zdechlo auto![]()
a když ho automechanik natahoval na plaťák, aby ho dotáhl do servisu, tak mu řuchlo z plaťáku
a s mým geniálním dítětem jsme se dostali v písance na šikmé čárky a vypadalo to, že jí zabiju
@Kakika píše:
Takovej kořen a tak dlouho neš*ustal?![]()
Dobře, vyhrála jsi. Manžel se teď sprchuje, tak se ho nemůžu zeptat, jak dlouho jsme neTO
To já ti to můžu říct snad i na hodiny
![]()
@terinka4444 píše:
na tebe dneska dolehla sexuální frustrace nebo co
Asi jo hele. A zeptala jsem se chlapa, jestli by mi vadilo, kdybych si našla milence a tak se na mě jenom tak podíval a „To jako fakt?“… No, myslela jsem, že bude svolnější ![]()