Den blbec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
30.9.13 21:46
@Kakika píše:
mnooooo, na toho bych si vzpomenout mohla :lol: Hele, mě taky kolikrát zbývá jen erotika ve snu, ale brzda jsem většinou já. Nechcu a pak si o tom musím nechat leda tak zdát :roll:

Já jsem právě taky vždycky ta, co nechce, páč je kráva věrná :cert: Chlap ošustí ve snu co se hejbe a bez problému.. No, snad se to včerejškem zlomilo a teď už budu š… every night :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:47
@werunkaw123 píše:
Já byla dnes u zubaře… den jak vyšitej ještě jsem tam šla hladová a pak se ani nemohla najíst… huba mě bolí ještě teď a asi ještě dva dny bude :zed:

taky pěkný zážitek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.9.13 21:50

@terinka4444 za trest a to jsem ještě předtím čekala pár hodin na magistrátu s dvouletou kvůli výměně řidičáku a OP a ty fronty na ten řidičák 8o po třech hod jsem to vzdala a šla jsem k zubaři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
30.9.13 21:52

Hele já včera den blbec, od rána sem byla nepříjemná sama sobě, tak sem si řekla, že nechám manžílka doma, aby mě nemusel celej den poslouchat jak sem nervní. Vzala sem malou, těhotnou ségru a že pojedeme na houby, když všichni tvrdí jak rostou. No našli jsme VELKÝ ho..o, jedeme domů, jedu odvýst ségru, pěkně po hlavní, a najednou brutální rána, auto se mi roztočilo, nabral nás mladej kreten, kretej si nás nevšiml když vyjižděl z vejdlejší. No auto v prdeli, oboje dveře, práh no mazec. Segra byla z toho v ptdeli, malá se tlemila že to byla super rána a já myslela že hocha zabiju :cert: rok to mame opraveny, do manžela to přesně před rokem načudil idiot při couvání. JÓ ještě sem měla klíště :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:57
@werunkaw123 píše:
@terinka4444 za trest a to jsem ještě předtím čekala pár hodin na magistrátu s dvouletou kvůli výměně řidičáku a OP a ty fronty na ten řidičák 8o po třech hod jsem to vzdala a šla jsem k zubaři :mrgreen:

no tos mi pokazila i večer, já asi taky musím pro nový řidičák 8o no sakra :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
30.9.13 21:58

Tak taky něco málo přidám..mohlo by toho bejt i víc ale to by bylo na dlouho den blbec je na mém denním pořádku :nevim: :) : např:dělala jsem guláš mačkala česnek a střínkul mi pěkně celej do oka jelikož to pálilo tak jsem šla s okem pod vodu a stihnula jsem si urazit hlavu o kohoutek :? udělala jsem malý čaj a jelikož to bylo horký tak jsem to přelejvala z hrnku do hrnku a jak to bylo pravidelný tak jsem to mezitim vylila do dřezu :roll: napouštěla jsem večer vanu pro prcka a zjistila že nám kocour pochcal kobereček u vany tak jsem si řekla že to musim vyprat..zvedla jsem ho a hodila do tý napuštěný vany :zed: a tak dále :lol: :lol: :oops

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:59
@werca002 píše:
Hele já včera den blbec, od rána sem byla nepříjemná sama sobě, tak sem si řekla, že nechám manžílka doma, aby mě nemusel celej den poslouchat jak sem nervní. Vzala sem malou, těhotnou ségru a že pojedeme na houby, když všichni tvrdí jak rostou. No našli jsme VELKÝ ho..o, jedeme domů, jedu odvýst ségru, pěkně po hlavní, a najednou brutální rána, auto se mi roztočilo, nabral nás mladej kreten, kretej si nás nevšiml když vyjižděl z vejdlejší. No auto v prdeli, oboje dveře, práh no mazec. Segra byla z toho v ptdeli, malá se tlemila že to byla super rána a já myslela že hocha zabiju :cert: rok to mame opraveny, do manžela to přesně před rokem načudil idiot při couvání. JÓ ještě sem měla klíště :palec:

no, taky pěkný výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.9.13 22:00

@terinka4444 vzhledem k tomu, že si mění řidičáky snad polovina ČR na poslední chvíli tak je to pak těžké… zvolila jsem špatný datum svatby :mrgreen:

Už předevčírem jsem koukala ve zprávách jaký je tam masakr a dnes od osmi od rána, jsem si o zažila na vlastní kůži… také fronty jsem neviděla snad nikde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.9.13 22:02
@Judynka píše:
Tak taky něco málo přidám..mohlo by toho bejt i víc ale to by bylo na dlouho den blbec je na mém denním pořádku :nevim: :) : např:dělala jsem guláš mačkala česnek a střínkul mi pěkně celej do oka jelikož to pálilo tak jsem šla s okem pod vodu a stihnula jsem si urazit hlavu o kohoutek :? udělala jsem malý čaj a jelikož to bylo horký tak jsem to přelejvala z hrnku do hrnku a jak to bylo pravidelný tak jsem to mezitim vylila do dřezu :roll: napouštěla jsem večer vanu pro prcka a zjistila že nám kocour pochcal kobereček u vany tak jsem si řekla že to musim vyprat..zvedla jsem ho a hodila do tý napuštěný vany :zed: a tak dále :lol: :lol: :oops
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky jsem si takhle rozbila hlavu o kohoutek když jsem si cákla do oka saponát a chtěla se akčně a hlavně rychle umýt :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 22:03
@werunkaw123 píše:
@terinka4444 vzhledem k tomu, že si mění řidičáky snad polovina ČR na poslední chvíli tak je to pak těžké… zvolila jsem špatný datum svatby :mrgreen:Už předevčírem jsem koukala ve zprávách jaký je tam masakr a dnes od osmi od rána, jsem si o zažila na vlastní kůži… také fronty jsem neviděla snad nikde :pocitac:

co k tomu potřebuju? Taky musím do fronty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
30.9.13 22:04

@werunkaw123 : tak hlavně že si člověk snaží pomoct co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.9.13 22:06

@terinka4444 papíry ti dají přímo tam, ve frontě budeš mít hoodně času na vyplnění :mrgreen: a jinak fotku… dál jsem se nedostala… až k přepážce mě nepustili :mrgreen:

Jinak doporučuji, pití, svačinu, obrnit nervy a třeba knížku, jo a celej den volno a hlídání s dětma je to vražedná kombinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.9.13 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
1.10.13 00:41
@Cert7214 píše:
Ahoj tak dnes jsem se skutečně nenudila, ráno chci vytírat napustím vodu do kýblu a místo jaru tam naleju šťávu, pak otevřu lednici vyndám sklenici z polévkou kam ji dávám své dcerce a každý den ji odleju do lahvičky ohřeju v mikrovlnnce a dam Terce k obědu naklonila jsem sklenici abych ochutnala a pul sklenice mi placlo na obličej měla jsem polívku v nose očích vlasech prostě všude, pak jsem zjistila že jsem nechala včera peněženku u tchýně která bydlí 6km od nás pak starší dcera přinesla ze školy poznámku a nakonec se vrátil domů manžel z práce se smrtelnou nemocí (rýmičkou) takže jsem po zbytek dne lítala mezi domácností, Terkou a manželem, ale aspoň mám prima zážitky. :jazyk: :cert: :lol:

Když máma láme kamení a táta pleje len
tak to je pro mne znamení že naruby je den.

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Taky milenka
1.10.13 07:27
@Seizdra píše: :lol: :lol: :lol: Však jsem mu řekla, že jsem si dneska v noci zaš… s jedním cizím chlapem - konečně.. A jak jsem se domnívala, byla jsem pochválena :lol:

proc nemate sex? Chapu ze se ti predstava milence moralne dost prici, taky jsem to tak mela, ale chces svuj zivot prezit nebo zit? Sex neni vse, ale ta intimita je velmi dulezita. Ja bych to rok a pul nevydrzela!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak