Den blbec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
9.12.16 09:44

Holky, taky to nemáte lehký 8o Vidím, že v tom aspoň nejsem sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 09:44

@e008 brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.12.16 09:46

Nám to dnes opět pěkně začíná. Malej se v noci furt budil a teď je samozřejmě protiva až to bolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4394
9.12.16 12:35

Meli jsme to stejne, v noci se budil a rval a v 4:30 uz chtel jit do kuchyne :zed: Nakonec jsem ho premluvila. Spal pak do 9:30. Otresna noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
9.12.16 13:01

@e008 U nás do půlnoci byl dvakrát vzhůru, o půl jedné už chtěl mlíko (a to jindy už spí celou noc), pak sebou v postýlce pořád šil, o půl páté opět mlíko, v šest už mi okupoval postel a tam ovšem vydržel spát až do půl deváté.. dnes byl chlap doma tak mohl odvézt staršího do školky, jinak by měl smůlu a měl by v sedm budíček a mazali bychom do školky společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.12.16 13:43

Já včera zkazila jedno celý těsto na cukroví, nechápu, jak se mi to povedlo a ještě jsem pak vyprala kapesník.. šla jsem spát ve tři ráno :,( :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.12.16 14:47

@Zulica to se mi teď stalo taky.. smíchala jsem jiný věci než co jsem potřebovala, ale nakonec jsem to nějak doladila a nebylo to nejhorší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.12.16 09:24

Já se dneska vracela asi pětkrát domů, vždycky jsem něco zapomněla.. Středa, kritický den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.6.17 20:40

:potlesk: Tak opět den blbec s velkým B. Od rána se nic nedaří. Třikrát jsem se vracela do školky, nejdřív jsem v autě zapoměla tepláky do třídy, pak jsem šla znova pro kšiltovku a po třetí se kšiltovkou zpátky do školky, protože jsem ji držela v ruce a šla s ní zpátky :roll: Později mladší vzal staršímu hrnek s čajem a utekl. Utíkal přes celou místnost, samože to na sebe všechno vylil a i koberec byl durch. Převleču ho, dávám mu kaši, vyrazil mi lžičku z ruky a zase na sebe, to už jsem ho nepřevlíkala. Pak jsem šla vařit. Zlomil se mi nůž při fajn nápadu rozřezat kost :roll: Mezitím mladší sebral svíčku, co starší vyráběl ve školce ze stolku z obýváku a všechno vysypal na koberec. Tak opět úklid. Pak byl celkem klid a při věšení prádla mi praskly šňůry a mokré prádlo venku na zemi :zed:… a pár dní zpátky mi starší strhnul v obýváku záclonu a závěsy a mladší na sebe chvilku na to opět vylil čaj.. lil to na sebe jako osvěžení, nevím :nevim:. On je prostě nějak na ty čaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
19.6.17 20:51

@NikysekR pomůže ti, když ti napíšu, že v práci pak budeš vzpomínat, jaká to byla na mateřské pohoda? :mrgreen:

Mně se povedlo totálně zapomenout odevzdat přihlášky na tábory a zaplatit je :oops: Coz není záležitost jednoho dne, ale záležitost jednoho blbce (mě) to je :lol: Naštěstí jsou vstřícní a místo aby místa nabídli někomu jinému, tak mi zavolali a přijmou to i po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.6.17 20:57

@Helileli Pomůže, díky :mrgreen: Jen nechápu, proč se ta smůla nemůže nějak rozdělit do více dní. Ne, ono to musí být všechno naráz :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.6.17 21:18

@NikysekR Aspoň si to vybereme ten jeden den, a pak zase pár dní pohoda :D :pankac: myslím, že tyhle dny máme všichni… stačí se jen zastavit, napočítat do deseti, zhluboka nadechnout a vydechnout.. a hned půjde vše lépe :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
19.6.17 21:24

A lepší to nebude, dceři je 9 let a minulý týden si hrála s balonkama napustenyma vodou, ja se valela na gauči a ona je ke mě přišla, říkám jdi s tim než to praskne a praaaask a ja zlitá :lol: ten samý den odpoledne jela s kamarádkou a s jejími rodiči. Vracel mi ji nešťastný tatinek, že se stal strašný průšvih, vyděšeně kouknu na dceru ta bez bot a od hlavy až k patě od bahna. Začala jsem se smát no a moje dcera zahucela do bahna, kde zůstaly boty a jak je hledala byla celá ale komplet zabahnena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
19.6.17 21:39

Tak já se přidám, u nás to není den blbec, spíš běžný den (pokaždý něco jinýho);
Ráno několik kusů zakousnuté drůbeže, praskla mi hadice během zalévání. Chystala jsem se odvézt děti do školky, v čase jako vždy, jenže ne a ne najít klíčky od auta. Dcera řekla že je podrží a manželjí je bohužel svěřil. Během minuty se po nich slehla zem. Syn z toho měl děsnou radost, protože do školky nešli. Šla jsem aspoň uklidit, dalajsem do pračky černé prádlo, vzpomela jsem si ještě na mikinu, děti do mě hučeli, šoupla jsem jí do pračky a zapla. V kapse byly dve kapesníčky, prádlo obalený. Tak máchání, nepomohlo. Znovu a opět nepomohlo. Takže vyklepávačka. Děti jsem pro jistotu poslala na zahradu za tátou, který opravoval hadici. Děti od něj byli pár metrů a udělali 5cm díru do nového bazénu. Dal jim na zadek, poslal je domů. Šel opravovat bazén. Od té chvíle si děti hráli, poslouchali a vyráběli jsme. Bohužel, při vyrábění jsem odběhla do kuchyně, syn vzal vteřinový lepidlo a…a…zbytek si nepamatuju, mám okno :mrgreen: Jen pamatuju hrůzu v dětským pokoji, všude lepidlo a dva snažílci pokoušející to rychle odstranit množstvím vody… :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.6.17 21:40

@katrih :lol: Úplně jsi mi připoměla něco podobného, co se stalo mě. S bráchou jsme jako děti zapadly do mokrého asfaltu a taky jsme se vrátili domů bez bot :mrgreen: a černí.. no máma z nás tenkrát taky musela mít radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí