Den blbec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
1.10.13 07:35

Dnešek začal dobře..zdechla mě v autě baterka a manžel služebákem zbořil střechu u přístřešku na auto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.3.14 13:46

Tak já doufám, že polednem dnešní den blbec skončil…malá (skoro 6 měsíců) nám ráno spadla z postele, tedy následoval rentgen a vyšetření v nemocnici, naštěstí vše v pořádku. Pak dělám omelety k obědu, z mísy mi spadla stěrka na kalhoty a na zem a já v tom rozčilení chňapla pánvičku ne za madlo, tedy popálený prst. Dovršila jsem to tím, že jsem šla do koupelny vyndat prádlo z pračky, zapomněla, že jemný program je bez odstředění a vytopila koupelnu :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

Jdu raději ven, tam doufám, nic nezvorám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
26.3.14 14:30

Jak na zavolanou tohle vlákno, mám toho hromadu:

včera dojdu domů a naše geriatrická pyrenejka pochcala kuchyň - zase - tak to vytřu a dobrý. V noci chodí ven tak dvakrát mezi 10 večer a 5 ráno, včera byla třikrát a jsem to já kdo k ní vstává, když jsem šel potřeti tak jsem šláp do hvna co nechala na podlaze - ona se vypráší v pohodě vleže a ani o tom snad neví.

Tak jsem h0vna uklidil, zalez ještě do postele, v pět vstanu a jdu si do kuchyně najít jídlo do práce a před lednicí zase louže chcanek, samozřejmě to zjistím až když v tom stojím tak to uklidím, seberu kus studený pizzy a vypadnu z domova.

V práci jsem založil na kafe a mašina se taky pochcala tak jsem zas utíral podlahu a pak když už bylo kafe uvařený jsem upustil hrnek s obrázkem Prahy a ten se rozflákal. Aspoň že prázdnej.

Tak dumám co mne ještě do večera potká :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10631
8.12.16 21:48

Dnes mám taky den blbec :( nebo spíš večer blbec. Celej den jsem na děti sama, večer když se těším konečně na chvíli klidu až usnou, se mi mladší v postýlce zakašlal, až se pozvracel (je nachlazený). Pozvracel si kompletně všechno (podotýkám, že měl dnes čistě povlečeno). Převleču jeho i postýlku, dám to prát. Sednu si k tv.. Za chvíli slyším chrstat vodu.. vytekla mi pračka :potlesk: :zed: Vytírám koupelnu a sklouznu, málem si zlomím nohu. Bolí to. Hned na to se vzbudí mimino, má hlad, protože před tím všechno mlíko vyblilo.
Když nad tím tak přemýšlím, tak celkově tento týden stojí za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.12.16 21:51
@NikysekR píše:
Dnes mám taky den blbec :( nebo spíš večer blbec. Celej den jsem na děti sama, večer když se těším konečně na chvíli klidu až usnou, se mi mladší v postýlce zakašlal, až se pozvracel (je nachlazený). Pozvracel si kompletně všechno (podotýkám, že měl dnes čistě povlečeno). Převleču jeho i postýlku, dám to prát. Sednu si k tv.. Za chvíli slyším chrstat vodu.. vytekla mi pračka :potlesk: :zed: Vytírám koupelnu a sklouznu, málem si zlomím nohu. Bolí to. Hned na to se vzbudí mimino, má hlad, protože před tím všechno mlíko vyblilo.
Když nad tím tak přemýšlím, tak celkově tento týden stojí za to :roll:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4394
8.12.16 21:55

U nas zase moje mamka lehla s chripkou, den na to malej, dva dny na to ja. Poprosila jsem tchyni, aby mi maleho pohlidala, ze rano ani z postele nevstanu, protoze jsem tehotna a nemuzu si ulevit a dva dny na to lehla tchyne. Ja se z chripky nevyhrabala, vsechno me boli, hlidam maleho a jeste se pujdu postarat o tchyni. Nepamatuji si, ze by mi nekdy bylo tak naumriti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.12.16 21:57

@střepina Díky za podporu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.12.16 21:58

@e008 Taky to máš fajn :roll:. Tak přeju brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.12.16 22:01

@e008 když bylo malýmu 5 týdnu, dostala jsem hnusnou virózu, bylo mi fakt na nic, nejdřív žaludek, pak klouby, svaly, nakonec prujem, hlídání žádný, do toho starost o tříletáka, modlila jsem se, aby malej moc neplakal a spal, jakou jsme měla radost když se mi udělalo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.12.16 22:02
@NikysekR píše:
den brzo skončí a bude líp :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.12.16 22:33

Já měla den blbec na druhou už od samého rána… tak snad se vyspíme obě do lepšího zítřku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4394
8.12.16 22:35

@střepina To je mazec. Vzpominala jsem na to, kdyz jsem byla bezdetna a mohla sebou svihnout do postele a vylezet to. Malej se na tv moc nediva a co bych za to dala, kdyby u toho vydrzel sedet. Mam trochu strach u nej, aby to neprehnal s pohybem. Lezet v posteli mi jeste nebude a kdyz sama nejsem fit, tezko se mi to dari uhlidat. Zatim u me zadne zlepseni, ale je to teprve treti den, tak snad zitra uz bude svitit slunicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.12.16 06:09

U nás se poslední týden také daří :zed: Nejdřív se mi podařilo zlomit si přední zub, takže vypadám jak blbec :roll: mám být v klidu kvůli předčasnému otevírání, a manžela chytnul slepak, čili jsem na domácnost a děti skoro sama a včera se nám utrhl venkovní kohoutek když jsem nebyla doma a kdo ví jak dlouho to teklo :zed: takže se děsím další faktury :zed: a nejstarší si stihla rozrazit hlavu a spálit ruku… Jo jo, ta vánoční pohoda :mrgreen:
@NikysekR neboj, bude lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
9.12.16 07:17

Ahoj holky, tak já se vám taky pochlubím se včerejší nadílkou… :D Muj den blbec vypadal fakt moc příjemně v práci bylo vše v pořádku, přijela sem domu vypustila psy a uklidila jsem pak přišla ale osudová chyba došla jsem si na záchod :D (na malou) spláchla jsem a nejednu vcucnul záchod uplně všechnu vodu… a já jako chytrá žena, spláchla znovu a všechno se mi krásně vrátilo do koupelny… do 22 hodin jsme lítali se sousedy a snažili se přijít na příčinu… No na nic jsme nepřišli je před víkendem a nemužeme používat záchod :D Takže doufám že se mi dnes podaří sehnat instalatéra abych si mohla o víkendu aspon dojít… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 09:43

V pátek začal blít manžel, celý víkend kolem něj běhám do toho dvě děti, v pondělí začne blít malej, manžel už je ok a šel do práce. Malej blije celý den a noc po půl hodině, staršího to nedojímá a zlobí jak blázen, ve středu bliju já, je mi hrozně, čtvrtek mám v mlze, ale večer už blije i starší, takže celou noc střídavě bliju já, malej i velkej… dneska musím udržet všechny při životě do čtyř, pak dojde manžel. Týden blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí