Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Borůvka1990
Tak to jsem na tom ještě dobře
A díru v bazénu máme taky
Jen nevíme jak se to stalo ![]()
U mě v práci byl dnes taky den blbec. Přestal fungovat v kuchyni jeden spotřebič a servis který má fungovat 24 hodin nefungoval, prostě hluchej telefon, obchoďák to taky nebral. Kuchař nasanej, provozní nemocná doma, tak jsem to řešila já. Nakonec, jsem to vyřešila tak že pokud to okamžitě nepřijedou opravit/yřešit odstoupím od smlouvy a spotřebič za 300 tisíc jim vrátím v záruční době z důvodu nedodržení smlouvy z jejich strany. Za 5 minut po tom mailu mi volali že už jedou.
Servisák dostal ještě vyhubováno od kuchaře a stihlo se to opravit před otvíračkou. Je to hrozný když se člověk musí rozčilovat takhle zbytečně.
Pak měl dojet závoz surovin na 10:00, přijeli 11:00 s blbou výmluvou, opět dostali vyhubováno a budu chtít kompenzaci.
Sousedům utekl pes a honil po naší zahradě hotelové hosty, sousedi dostali vyhbováno, kompenzaci chtít nemůžu protože jsou to nepřizpůsobivý socky co nemají ani na pivo, host co ho naháněl ten pes samozřejmě kompenzaci dostat musí, kterou samozřejmě zaplatím já.
Ve 12 hodin ČEZ bez předchozího varovní vypnul proud na 2 hodiny, kompenzaci nedostanu protože se jednalo o neočekávanou závadu, později jsem přes známého zjistila že nějakej blbec ze zaměstnanců přetrhl dráty při běžné kontrole čehosi.
Hosté nasraí že nešla elektřina a nudili se, omluvy jsou v tomto případě k ničemu a je třeba nepříjemnosti nějak kompenzovat, nejlíp flaškou vína zdarma k večeři. Hostů je hodně, kompenzaci tedy zaplatím já. A to je prosím vše do 14 hodin. Dál už jdou to jen běžné věci co řešíme každý den, uklízečka se řízla do prstu a trvá na rychlé záchranné službě, neukázněný host spadl do jezírka a zalehl při tom rybu za 4 tisíce korun, vymáhání škody bude sranda jako každé vymáhání škody po hostech. Jiný host uklouzl do potoka 100 metrů od hotelu a vyhrožuje nám žalobou že u potoka není plot, podotýkám že potok není na našem pozemku a dokonce ani v katastru obce. Podotýkám že jsme 4* certifikovaný hotel, žádnej pajzl. Malá ukázka ze života hoteliéra.
Bára.
@NikysekR píše:
@Borůvka1990![]()
Tak to jsem na tom ještě dobře
A díru v bazénu máme taky
Jen nevíme jak se to stalo
Tak to my víme jak k tomu došlo. Děti si,,hráli"
Ale je fakt že nás děti nedokážou položit s ničím, ani s průserem, ani s chováním. S mužem jsme jak obrněnci, jsme zvyklí z práce, občasná srážka s bl.bcem je nevyhnutelná a protože musíme ustát jednání s takovým člověkem, ustojíme už všechno-včetně dne blbec ![]()
@Anonymní píše:
U mě v práci byl dnes taky den blbec. Přestal fungovat v kuchyni jeden spotřebič a servis který má fungovat 24 hodin nefungoval, prostě hluchej telefon, obchoďák to taky nebral. Kuchař nasanej, provozní nemocná doma, tak jsem to řešila já. Nakonec, jsem to vyřešila tak že pokud to okamžitě nepřijedou opravit/yřešit odstoupím od smlouvy a spotřebič za 300 tisíc jim vrátím v záruční době z důvodu nedodržení smlouvy z jejich strany. Za 5 minut po tom mailu mi volali že už jedou.
Servisák dostal ještě vyhubováno od kuchaře a stihlo se to opravit před otvíračkou. Je to hrozný když se člověk musí rozčilovat takhle zbytečně.
Pak měl dojet závoz surovin na 10:00, přijeli 11:00 s blbou výmluvou, opět dostali vyhubováno a budu chtít kompenzaci.
Sousedům utekl pes a honil po naší zahradě hotelové hosty, sousedi dostali vyhbováno, kompenzaci chtít nemůžu protože jsou to nepřizpůsobivý socky co nemají ani na pivo, host co ho naháněl ten pes samozřejmě kompenzaci dostat musí, kterou samozřejmě zaplatím já.
Ve 12 hodin ČEZ bez předchozího varovní vypnul proud na 2 hodiny, kompenzaci nedostanu protože se jednalo o neočekávanou závadu, později jsem přes známého zjistila že nějakej blbec ze zaměstnanců přetrhl dráty při běžné kontrole čehosi.
Hosté nasraí že nešla elektřina a nudili se, omluvy jsou v tomto případě k ničemu a je třeba nepříjemnosti nějak kompenzovat, nejlíp flaškou vína zdarma k večeři. Hostů je hodně, kompenzaci tedy zaplatím já. A to je prosím vše do 14 hodin. Dál už jdou to jen běžné věci co řešíme každý den, uklízečka se řízla do prstu a trvá na rychlé záchranné službě, neukázněný host spadl do jezírka a zalehl při tom rybu za 4 tisíce korun, vymáhání škody bude sranda jako každé vymáhání škody po hostech. Jiný host uklouzl do potoka 100 metrů od hotelu a vyhrožuje nám žalobou že u potoka není plot, podotýkám že potok není na našem pozemku a dokonce ani v katastru obce. Podotýkám že jsme 4* certifikovaný hotel, žádnej pajzl. Malá ukázka ze života hoteliéra.Bára.
Ahoj, naprosto Tě chápu, ač se nepohybuju v hoteliérství ale v jiné oblasti, tak jednání s lidma se nevyrovná vůbec nic…
![]()
Po deseti bláznivých hodinách v práci a lítání po městě dorazím domů s tím, jak se těším na výborný jogurt (drahý, který si kupuju výjimečně) k večeři, a hádejte, jestli v ledničce je? NENI!!!
Já vím, že to je prkotina, ale tohle je ta pověstná poslední kapka, kterou jsem dneska potřebovala k tomu, abych vypěnila. GRRRRRR!
To ja treba mela den blbec dnes.
Rano mi bylo oznameno, ze babca z tatovi strany je v nemocnici, vnitrni krvaceni. Potom jsem se snazila venovat praci, pricemz jsem na nic nesahla, tesim se aspon vecer na pritele. Ten mi ale oznami, ze neprijede, ze pujde radsi popit. A chova se nejak divne, tak chvili tomu nerozumim a pak mi trklo, ze on mel urcite vcera narozeniny. Jancim, nevim, co delat, tak nasedam do auta, ze to nejak vyzehlim. Bohuzel jsem vybehla v podpatkach, tak si rikam, ze to snad nejak zvladnu, nechtelo se mi uz prezouvat. Samozrejme cit v nohou moc nemam, takze to akorat furt rve. Po ceste me napadlo, ze se stavim pro dort do OC, chyba. Nedoslo mi, ze je pred Vanoci
Takze zaparkovat nebylo mozne, musela jsem z parkoviste vyjet a jet rovnou, pricemz jsem se tam sekla tak na pul hodiny. Jedu z tunelu a jsem zvykla vetsinou jezdit jistym smerem, ale tentokrat jsem mela jet jinak. Zahnu spatne, tak se musim vracet. Prijedu k nemu, klice mam. Ale on nikde. Tak si rikam, ze ho prekvapim. Pro jisotu mu pisu, jestli nahodou nema na neco chut takhle k veceru. On nejak nechape, asi chut nemel. Snazila jsem se o erot sms, ty nevysly. ![]()
Dal nejak konverzace pokracuje, tak mu pak pisu, ze si muze vzit auto behem tydne, on vubec nevi, ktera bije. Ja se sama do toho zacla zamotavat, tak jsem mu teda napsala, ze jsem mu chtela dnes poprat. Pricemz mi prisla odpoved, ze dnes narozeniny nema a v tu chvili mi doslo, ze je ma az za 3 dny… Akorat se zacal ptat, ze jsem asi pro nej mela nejaky prekvapko, ted ho musim opravdu mit za ty 3 dny.
Tak z tohohle se tezce budu vyhrabavat, stesti, ze doma nebyl, to by byl trapas.
Dort co jsem koupila jim ted v aute a asi si dam pak pivko. ![]()