Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj vsem,
Na zaklade dnesni vasnive diskuse u jednoho z denicku, bych rada zalozila tema pro odlehceni. Kazdy z nas ma spoustu starosti a problemu a reseni neni vzdy na dosah. Rada bych proto cetla i neco pekneho a podelila se s ostatnimi i osvetlejsi okamziky
.Takze za sebe-mam krasnou, zdravou dceru, mam kde a s kym bydlet a muj zivot vicemene odpovida mym predstavam a moznostem. Dnes jsme s dcerou byly na krasne prochazce, venku je konecne hezky a me se ted povedly uzasne rizky s bylinkovym bramborem.
A co vy? Mate uzasne deti? Krasneho manzela? Nebo " nedejboze" treba uzasnou tchyni? Byly jste na nejakem peknem vylete? Mate nove auto? Uzdravily jste se z chripky? Proste cokoli hezkeho? Tak sup sem s tim! ![]()
Obě děti mi právě spi
Mám čas si dát v klidu kafe a přečíst net. Venku svítí sluníčko.
Dnes jsem spala víc jak 7 hodin..to se mi dlouho nestalo
..sice pro někoho blbina, ale.. ![]()
Jo, mám skvělé děti, skvělého manžela, mám kde bydlet, mám dokonce i skvělou tchýni, která mi nijak nezasahuje do života, když se na to podívám pozitivně, děkuju za to, co mám. Až založíš diskuzi, co je špatně, tak ti napíšu ten druhý úhel pohledu.
Dneska jsem nemusela do práce
já chci zpátky na rodičák
Jedno dítě spí, druhé si hraje a maminka leží s noťasem v posteli, prostě ráj
![]()
@Deníííí píše:
Dnes jsem spala víc jak 7 hodin..to se mi dlouho nestalo..sice pro někoho blbina, ale..
Blednu závistí, já se nevyspala v kuse už více jak 8 měsíců ![]()
Syn spí po obědě, který uvařil manžel. Já si v klidu mohla dát vanu, pak kakao a sušenky a teď koukám jak je venku krásně.
Zítra jdu s kamarádkou a dětmi na pohádkový les a už se těším jak pokecáme.
Mám báječného a zábavného syna, bydlíme spolu v krásném podnájmu a mám práci, díky které si můžu dovolit tento byt platit. Všichni v rodině jsou zdraví a pohodoví.
A k tomu všemu na příští víkend odjíždím s kamarádkama na dámský houbový víkend. Mám se prostě skvěle ![]()
A radost (a objev) dnešního dne - vyšla nová knížka se soudcem Ti ![]()
@terinka4444
Chapu a o tom zas priste
. A vsem diky moc! Presne takhle jsem si to predstavovala ![]()
@Simpanova jaka? Cte je tata, posl jsem mu kupovala cca v dubnu..
Je sluníčko a to je mě úplně nejkrásněji. Úžasnej manžel je v práci tak je na mě si vzít hrabičky a zazimovat zahradu
![]()
Čekám až přijede manžel z práce, vyrážíme s miminem na nákupy a mám slíbené velké kapučíno a dortíček ![]()
@Deníííí
Blbina??? Alfa a omega příjemného dne…! ![]()
Já si dnes taky přispala a spala jsem tak možná i 8 hodin ![]()
V 27 letech jsem zjistila, jak mi sluší zelené oční linky
docela úspěch ![]()