Podělte se o radost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
K82
2202
27.9.13 14:52

Podelte se o radost

Ahoj vsem,
Na zaklade dnesni vasnive diskuse u jednoho z denicku, bych rada zalozila tema pro odlehceni. Kazdy z nas ma spoustu starosti a problemu a reseni neni vzdy na dosah. Rada bych proto cetla i neco pekneho a podelila se s ostatnimi i osvetlejsi okamziky ;).Takze za sebe-mam krasnou, zdravou dceru, mam kde a s kym bydlet a muj zivot vicemene odpovida mym predstavam a moznostem. Dnes jsme s dcerou byly na krasne prochazce, venku je konecne hezky a me se ted povedly uzasne rizky s bylinkovym bramborem. :pankac: A co vy? Mate uzasne deti? Krasneho manzela? Nebo " nedejboze" treba uzasnou tchyni? Byly jste na nejakem peknem vylete? Mate nove auto? Uzdravily jste se z chripky? Proste cokoli hezkeho? Tak sup sem s tim! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
296
27.9.13 14:54

Obě děti mi právě spi :lol: Mám čas si dát v klidu kafe a přečíst net. Venku svítí sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
27.9.13 14:59

Dnes jsem spala víc jak 7 hodin..to se mi dlouho nestalo :D..sice pro někoho blbina, ale.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.13 15:00

Jo, mám skvělé děti, skvělého manžela, mám kde bydlet, mám dokonce i skvělou tchýni, která mi nijak nezasahuje do života, když se na to podívám pozitivně, děkuju za to, co mám. Až založíš diskuzi, co je špatně, tak ti napíšu ten druhý úhel pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.9.13 15:01

Dneska jsem nemusela do práce :lol: :lol: :lol: já chci zpátky na rodičák :P :P :lol: :lol: :lol: Jedno dítě spí, druhé si hraje a maminka leží s noťasem v posteli, prostě ráj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
@Deníííí píše:
Dnes jsem spala víc jak 7 hodin..to se mi dlouho nestalo :D..sice pro někoho blbina, ale.. :P

Blednu závistí, já se nevyspala v kuse už více jak 8 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Syn spí po obědě, který uvařil manžel. Já si v klidu mohla dát vanu, pak kakao a sušenky a teď koukám jak je venku krásně.
Zítra jdu s kamarádkou a dětmi na pohádkový les a už se těším jak pokecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044

Mám báječného a zábavného syna, bydlíme spolu v krásném podnájmu a mám práci, díky které si můžu dovolit tento byt platit. Všichni v rodině jsou zdraví a pohodoví.
A k tomu všemu na příští víkend odjíždím s kamarádkama na dámský houbový víkend. Mám se prostě skvěle :-)
A radost (a objev) dnešního dne - vyšla nová knížka se soudcem Ti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:02

@terinka4444
Chapu a o tom zas priste ;). A vsem diky moc! Presne takhle jsem si to predstavovala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:03

@Simpanova jaka? Cte je tata, posl jsem mu kupovala cca v dubnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.9.13 15:04

Je sluníčko a to je mě úplně nejkrásněji. Úžasnej manžel je v práci tak je na mě si vzít hrabičky a zazimovat zahradu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.9.13 15:07

Čekám až přijede manžel z práce, vyrážíme s miminem na nákupy a mám slíbené velké kapučíno a dortíček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.9.13 15:09

@Katka86 závidím tu postel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:10

@Deníííí
Blbina??? Alfa a omega příjemného dne…! :mrgreen:
Já si dnes taky přispala a spala jsem tak možná i 8 hodin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.9.13 15:11

V 27 letech jsem zjistila, jak mi sluší zelené oční linky :lol: docela úspěch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí