Podělte se o radost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
27.9.13 16:55

@martina.se
Co je to odecitani s prechodem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:? A ted malinko vazneji-hlavne to rekni synovi, ze te potesil. Kolikrat mame pocit, ze to ten druhy preci musi poznat, ale urcite ho potesi, ze ma mamka radost;). Zrovna dneska jsem o chvale deti premejslela na ty prochazce-potkala jsem babicku eho nevlastniho syna(5let) a eji znamou a po par zdvorilostnich slovech jsme, ani evim jak, presli k tomu, co nas malej slych doma. Kdyz ti reknu, ze zaznelo jeco jako „kdyz si u toho blbnuti nezlames hnaty, zlamu ti je taky“, tak uz jsem mnohe, z jeho komplikovaneho zivota, zacala chapat. Ale proc to cele rikam-s manzelem na nem vidime, ze se mu urcitych veci nedostava. A oceneni z vlastnich rad k tomu bohuzel patri. Takze krome „radujme se“ ( to je, jak za totace;) ) jeste pridavam „chvalme“. A porad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
27.9.13 16:56

Já dnes měla opušťák. Manžel má volno, tak jsem je dopo uložila a šup do města! Čtyři hodiny courandy po Praze, krásně svítilo sluníčko, sehnala jsem malýmu supr zimní vestu v bazárku a rukavice! Juchuuu! Vrátila se domů, oba kluci spokojený, právě jsem uložila malýho na odpo spánek, nohy nahoru, ležim v posteli a netím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
27.9.13 17:00

Manžel dnes odvezl děti do školy, vyzvedl je, nakoupil, doma poklidil, uvařil oběd, vypral prádlo, vyžehlil ho a vzal děti na procházku. Já měla dnes hodně času pro sebe, zítra nás manžel bere na výlet. Mám úžasnou tchýni a tchána, hodné a úžasné děti, starostlivého a také úžasného manžela. Mám život, který jsem chtěla + hromadu starostí, ale berem jen to dobré :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 17:06
:think:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 17:08

@K82 to je prosím např 15-8 :mrgreen: prostě přechod 10tky :lol: jinak on moc dobře ví, že mi udělal radost. Já ho za špatné známky nekárám, ale probírám s ním, co mu nešlo. evidentně pochopil a jsem fakt pyšná ;) Já mu to vždycky říkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
27.9.13 17:15
@Jáňour píše:
@KlarkaK to by člověk nevymyslel, dokud to nezažije, takovou „blbinku“ s nohavicemi ;-). Jinak moc pěkný deníček, pozitivní. Nečekala bych pod ním tak negativní diskusi, ale co už, hlavně když to nesebere dobrou náladu :-)
:think:…hele a vam ta diskuse prisla nejak negativni? me ani ne, ja to cekala horsiii :mrgreen: :mrgreen: ale dekuji :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:17

@martina.se
Vsak ja to taky nemyslela adresne. Jen me to napadlo v souvislosti s tim mym dnesnim zazitkem. A uplne mimo-co to znamena, kdyz u toho tveho prispevku je napsano, ze byl upraven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 17:19
@K82 píše:
@martina.se
Vsak ja to taky nemyslela adresne. Jen me to napadlo v souvislosti s tim mym dnesnim zazitkem. A uplne mimo-co to znamena, kdyz u toho tveho prispevku je napsano, ze byl upraven?
že píšu rychleji než myslim, nasekam hrubky a pak si toho všimnu, tak dam editovat :mrgreen: někdy jsou ruce hold napřed. Jinak souhlas, taky znám spoustu lidí, co si myslí, že dítě ví, že na něj jsou pyšní. Přitom chudák dítě ani netuší. U nás doma se vše říká, když mě zklame, když mi udělá radost, atd.. povídáme si o všem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:19

@KlarkaK
Ja jsem asi naivni, ale me by fakt ani ve snu nenapadlo, ze tam bude nekdo psat s negativnima podtextama a ze jich bude vic, nez tech „normalnich“. A to mam porad pocit, ze uz me prekvapi maloco. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
27.9.13 17:22

@K82 hmm…tak ja tak jako nad tim mavnu rukou…ja cekala jak mne budou osocovat jak si myslim ze jsem ta nejlepsi a vsechno zvladam ale ze je to jen diky tomu, ze mam hodny dite a tak… a pritom ja mam pekne hyperaktivniho vzteklouna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:23

A jinak koukam, ze z pozitiv vedou volne chvilky;) a deti. I ja mam dalsi krasnou chvilku-krmila jsem dceru a ona mi pri jidle usnula v naruci. Tak tu ted, bobanek ruzovej, chrupka v mym naruci, tvaricky buclaty, vyraz spokojenej. Moc pekny. Ale jako to more, nebo slivku bych si stejne taky dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.13 17:28
@KlarkaK píše: :think:…hele a vam ta diskuse prisla nejak negativni? me ani ne, ja to cekala horsiii :mrgreen: :mrgreen: ale dekuji :-)

Mně taky nepřišla negativní, nevím, co všichni maj :nevim: a deníček se mi líbil :palec:.
Jo a záviděj ti to, že máš na drogy :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:29

@KlarkaK
Me spis prekvapila ta neprejicnost. Rada ctu i ty porodni denicky a jako tam kolikrat lidi nadsene jasaj nad relat. Normalnima vecma. A kdyz se pak objevi nejake pozitivni nadseni, tak je hned potreba ho utnout? Ja tohle proste nechapu. Ale i v realu se s tim bohuzel setkavam casteji, nez je mi mile. Takze cemu se vlastne divim, ze ;). Jo a vrchol je, ze v tom realu si pry lidi dost casto myslej, ze jsem bud pokrytecka mrcha a nebo posahana a nebo idealne oboji naraz. A to napr. Jen proto, ze jsem treba v praci byla zvykla pochvalit kolegynim obleceni, rtenku, uces, proste cokoli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:31

@Gina108
Konecne se nekdo neboji to rict nahlas :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.13 17:31

@K82 no tak si spíš o tobě myslím, že seš lesba, pochválit mi rtěnku, oblečení a účes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí