Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pomenkova
Ja jsem desna, ten McD je moje slabina, ale diky Adince to omezim, pac jak bych ji asi vysvetlovala, ze ja si dam a ona ne, ze
. A jestli neni tajne-kolik vam s manzelem je? My 31, 36 a vzdy jsem chtela jen jedno, ale kdyz ted vidim, jakej mam o ni strach a jak rychle roste, tak me prepadaj myslenky, ze by treba jeste jedno nebylo marne.. A k tomu jidlu-me by to samotnou nenapadlo, proste bych sla a koupila mrkev, ale kdyz jsem se o tom, jen tak mezi reci bavila s kamaradkou, tak na me vyhrkla neco ve smyslu „a to ji chces zabit“? Tady tim jsem mela na mysli ten rozpor driv/dnes. Vnitrne bych to nehrotila, ale vnejsi okolnosti me pak nuti pochybovat ![]()
@K82 na vnejsi okoli se vyprdni, ty musis vedet co je spravne, dobre jsou mrkve takove, ktere nejsou tak veliky, proste mensiho vzrustu, ale ani tak by jsi malou nezabila, nekteri lide prehaneji a scvokli se mam nekdy ten pocit
![]()
To uz by jsme asi nebyl tady nikdo
jsem pro stredni cestu neprehanet, ale obcas kontrolovat
![]()
jo mne je 38,manzelovi 45
Uz patrime do stareho zeleza ![]()
@pomenkova
No tak to snad uplne ne, ne
? Zrovna mam kamaradku 41 a jejiho muze 47, co sice omylem cekaj, ale i tak se tesej, teda ona
. Ja moc vek neuznavm, pac mam v rodine zivouci priklady, ze i stejne cislo znamena jiny zivot ![]()
Jj tak je to taky o tom jak se citis ja se citim docela fajn
na svuj vek
my jsme takovy ze delame vse jako za mlada, nic nas neomezuje, ale na druhou stranu uz nemas tolik energie jako pred 10 ti lety, ale to je i normalni
![]()
dite druhe taky jeste uvazujeme, ale prave me muj doktor tady docela pohrozil, ze uz nejsem nejmladsi, ze jako dobry, ale nevi nevi
cvok…ja mu dam ze nevi ![]()
No proste se pokusime a kdyz to nevyjde nic se nedeje, nase dite byl uplny zazrak..byla jsem na trech IVf kvuli manzelovym spermosum a rekli nam ze poceti prirozene je nemozne, no tak nemozne ze jsem pak prirozene pocala, tedy my oba
No a tehotenstvi absolutne bez problemu, takze na jednu stranu me to jeste laka, na druhou stranu, kdyz to nevyjde nebudu si rvat vlasy, protoze jsem radi alespon za jedno a to moc
![]()
@pomenkova
Tak to je super, tak tfuj, tfuj, at je tak „nemozne“ i to druhe
. My nevime-tedy hlavne ja. Manzel uz ma, i s Adinkou, deti dve, takze jeho to netrapi. A ja to asi necham osudu. Nevim, co bude zitra, natoz treba za dva roky ![]()
@K82 presne tak ono by se ani nic nestalo
![]()
proste to nechame volne dej se co dej, ale urcite jen do mych 39 pak je konec
ono by se nic nestalo ikdby to nevyslo, proste je to pokazdy zazrak -uvidime
![]()
Hlavni je zdravi, to ostatni muze a nemusi prijit
![]()
Holkyyy maaam radooost
Byli jsme dnes na „plavani kojencu“ vymenila jsem kurz do ktereho jsem se puvodne zapsala, byl strasny…a dneska to bylo super. Malej melkej bazen(pro me 158cm zazrak najednou se s ditetem netopit
teeepla voda, spooosta hracek, dve stejne stara mimca. Teo byl unesenej, radostne vriskal a lovil vsechny balonky
huraaa nevyhodila jsem prachy ![]()
PS. kouzelnej bryndacek nefunguje, teo po me dneska vytrvale prskal pastinak ![]()
@K82 6mesicu, na Vysehrade (v arealu jedlickova ustavu…je to RHB bazen, takze vse bezbarierovy…a fakt jsem byla spokojena…ja jsem byla jednou v hotelu v pruhonicich a to byl masakr…mela jsem pocit, ze se mam jeste ty protivny instruktorce omlouvat ze tam nechci chodit (ale ja stala na palcich - ne na spickach, ale opravdu na palcich nohou…a v teto poze jsem mela nad hladinou manipulovat s ditetem, no samozrejme se nekolikrat napil, hodinu prorval a ona furt na mne ze mu mam zpivat… jak mam zpivat kdyz se sama topim, ze
a zazemi pro mimca zadny, deti jsme prevlekaly na zemi, zima jak v pr… deti modry a drtotaly zubama (ja taky
tak jsem stastna ze tady to bude v pohode ![]()
@KlarkaK
tak to jsi me fakt pobavila
, uplne te vidim
. Ja plavani zatim zvazuju, porad mame s Adinkou obe rymu atp., tak jsem nas zatim prihlasila na Cernak na cviceni. A taky jsem nasla „fitmami“ a „strollering“, kdyby te to zajimalo.. A muj dnesni bonus-jela jsem si konecne vyzvednout prstynek, co jsem vysomrovala na manzelovi za Adinku
, o tom, ze v nakupaku Flora to bylo tragicky se k tomu vubec dohrabat, uz pomlcim ![]()
@K82 jeee takys musela somrovat prstynek jooo
naaapodobne
fitmami i stroll znam, dokonce to mam za humny v lesoparku (asi 10min) a dokonce jsem na hodinu dostala poukazku na vitani obcanku…JENZE muj milacek NENAVIDI kocarek…dokaze v nem velmi vytrvale rvat celou prochazku…tak si to moc neumim predstavit…chci to zkusit az predelame korbu na sportak, to uz snad jeho vysost bude svolnejsi, kdyz uvidi z kocaru ven ![]()
@KlarkaK
A jaky to je, kdyz pomines, ze ti drahousek vriska? Ja bych sla bud do Hostiku, nebo Celakovice, nebo Vinor.
@K82 ja jsem prave nebyla, cekam na ten sportak
ale videla jsem video, a kamaradka chodi a je nadsena…jestli pujdes do hostiku (a je-li to hostivarsky lesopark) tak jdu s tebou…to je ten muj lesopark za humny ![]()
@KlarkaK
Jasan, dam ti kdyztak vedet. Ja bydlim za Phou kousek za Cernakem, takze tak, jako tak musim autem a ta hostivarska lektorka mi prisla takova nejsympatictejsi.