Podělte se o radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K82
2202
27.9.13 17:33

@Gina108
A vonis mi :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.9.13 17:35

Ahoj holky :kytka:
zajimava diskuze ;) No tak ja mam bajecnou dceru, ktera obcas si troufam rict :mrgreen: zlobi, ale jinak se mam dobre..
Ziju v zahranici, nemam rada zavist, nemam rada hloupost a povysenost, mam rada pozitivne naladene lidi a tem co nejsou naladeni rada pomuzu aby byli ;) ;) ;)
jinak mam radost, ze jsem si koupila po 3 letech konecne auto, ktere sem chtela ;)
Myslim, ze by se meli lide vic smat obzvlast v Cr ;) ;) ;)
Jinak denicek se mi nezdal az tak spatne okomentovany, ale je fakt, ze spatnych zprav tak nejak pribiva v celku a to den co den na emiminu a nekdy to pusobi az depresivne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.13 17:37

Jo a abych byla k tématu, tak včera mi udělal radost burčák :pankac: a dnes mi udělalo radost, že byl nejspíš kvalitní, neb mi není blbě :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:38

@pomenkova
Ahoj, vitej na vlne pozitivity;). Koukam, ze kdyz jsem nadhazovala, co muze byt na nasem zivote fajn, dost lidi se toho chytlo, az na tu tchyni ;). A kde zijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
27.9.13 17:38

@Gina108 @K82 jooo holky to je extaze domaci produkce, nejlepsi kvalita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.9.13 17:41

@K82 jasne ze chytlo, tak kde se jinak mas uz pochlubit :mrgreen:.Ziju v Nemecku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 17:45

@pomenkova
Ne, ja hlavne myslela, ze ty tchyne tu moc casto nezaznej ve viru nadseni ;). A u sousedu jsou na tom s „blbou naladou“ jak? Pozorujes rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.9.13 18:37

Jinak tchyni nemohu okomentovat, neb zadnou nemam, zemrela pred 13 nacti lety nez sme se seznamili s manzelem, takze nemuzu hodnotit, mam ale tchana a ten je docela v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.9.13 18:43

@K82 veliky rozdil a to takovy, ze kdyz prijedu do cr a nebot jsem jiz 12 let v zahranici, tak porovnani mam opravdu…
lidi pusobi neustale nasrane :mrgreen: jednou sem zasla s tatou do hodpody a protoze mivam porad dobrou naladu a sedeli jsme na slunci, podotykam ze neprselo, nebyl mraz, nebylo nic co by mohlo lidi nastvat, ale takove ksichty jsem dlouho nevidela :mrgreen:
ja se tam smala, oni na me koukali jak na blazna, no jsem zvykla, ze tady se lide smeji a tam je to povazovano za troufalost, nehlede na lidi v obchodacich u pokladny, mam pocit, ze tam nektere sedi, aby nekohjo primo nastvali, ale je to jen muj pocit, nevim :nevim:
samozrejme se schazim s plno lidma odtud, kteri jsou vysmaty a takovych se i drzim radeji ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
27.9.13 18:47

@Gina108 no i z, malickosti se clovek preci tesit ma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.13 23:02

@pomenkova jakápak maličkost, však ho byl litr a půl :mrgreen:

Jinak mi přijde, že tu každej jen kafrá, jak jsou lidi nas. raný. No kde to žijete by mě zajímalo? 8o Já mám okolo sebe samý vysmátý lidi :lol: Prodavačky a pokladní maj snad všude nařízeno se xichtit příjemně, jinak by letěly. Já už dlouho nezažila nerudnou. Blbou, to jo, ale aspoň se usmívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
27.9.13 23:08

Tak ja mam radost, ze mam skveleho muzskeho a ze deti maji pouze kasel a ne zadnou vaznejsi nemoc. Tfuj tfuj tfuj (abych to nazakrikla) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 23:13

Tak dneska to byla pekna nadilka, doufam, ze to bude pokracovat dal a kazdej den se najde nekdo a neco, z ceho bude mozne mit radost. A nam, co jsme si to uzivaly dnes, preju at to vydrzi! Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 23:14

@_BBQ_s
Venku je pekne, urco budou brzo fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867