Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No tohle vam musim napsat…no je to strasna blbustka teda
normalne ja mam KOUZELNEJ bryndacek…kupovala jsem od nejake pani na aukru pro drobka nejaka bodycka, satek a nejakou hracku a pani prihodila bryndacek…rikam si super, takovej jeste nemam (prevlika se pres hlavu) - no malemu byly sotva 3mesice, tak jsem vse vyprala a uklidila..no a s prikrmy jsem ho vytahla. jasnacka, mrkev vsude, vyperu bryndaky, mrkev nezdolna, vesim pradlo a flekate bryndaky…sbiram suche pradlo, sbiram flekate bryndaky a sbiram zcela cistej jako novej muj kouzelnej bryndacek
a tak uz to jde dokola nekolik tydnu. Dneska to povidam manzelovi a on…mno tak to asi obsahuje nanocastice stribra a pri kontaktu s UV zarenim jako ze ty fleky zmizi…hmmm super rikam si…mam vedeckej kouzelnej bryndacek…tak mu ho vitezoslavne nesu ukazat, obraci ho, kouka, studuje cedulku…ne tak to je uplne obycejna bavlna „no tak to ho mas asi fakt kouzelnej“
nerada se loucim s myslenkou ze muj bryndacek je nejen kouzelnej, ale ze je i polednim vystrelkem vedy a techniky…tak ho jeste taky prohlizim, zkoumam proti lustru…aaa ejhle, pod druhou vrstvou latky, viditelne pouze proti svetlu (coz s bryndakem obvykle nedelate) se rysuje napis v prekladu -„Tady uvnitř je malý závodník“ ![]()
Tak si rikam…kdyz si nekdo takhle vyhraje s bryndackem, tak musi svoji praci opravdu milovat
![]()
MAM PROSTE KOOOOUZELNEJ BRYNDACEK ![]()
ps…jo ale teda ze by v nem malej snedl nejake kouzelne vetsi mnozstvi prikrmu jsem zatim nepozorovala…ale zitra se na to zamerim
![]()
@Gina108 no tak nebudu rikat presne mesto, ale je zname hodne divnyma lidma
je fakt, ze v Praze to nepozoruji tolik, nebo v jinych vetsich mestech, ale u nas
kdyz se zeptas tech vysmatych tak ti reknou jake je to hruza mesto, vojenske, kazda naplavenina tam dela machry ![]()
No proste nerozdeljuji tedy nejak na mesta a nechci se dotknout Cr, ja sem sama ceska ikdyz s nemeckym obcanstvim, ale reknu ti, kdyby jsi tady zila, poznas to okamzite za hranicema…takovy ta fraze ze slunce seno erotika…taky ted vididte to co jste predtim nevideli
je docela pravdiva ![]()
@_BBQ_s holky a toto je taky typicky ceske stydet se za to, ze je vam dobre, budte preci na to hrde, takovy mam hodne deti smajlik
mam dobreho chlapa
proc
Vzdyt ste si to samy zpracovaly, budte na to hrde
![]()
@KlarkaK píše:
No tohle vam musim napsat…no je to strasna blbustka tedanormalne ja mam KOUZELNEJ bryndacek…kupovala jsem od nejake pani na aukru pro drobka nejaka bodycka, satek a nejakou hracku a pani prihodila bryndacek…rikam si super, takovej jeste nemam (prevlika se pres hlavu) - no malemu byly sotva 3mesice, tak jsem vse vyprala a uklidila..no a s prikrmy jsem ho vytahla. jasnacka, mrkev vsude, vyperu bryndaky, mrkev nezdolna, vesim pradlo a flekate bryndaky…sbiram suche pradlo, sbiram flekate bryndaky a sbiram zcela cistej jako novej muj kouzelnej bryndacek
a tak uz to jde dokola nekolik tydnu. Dneska to povidam manzelovi a on…mno tak to asi obsahuje nanocastice stribra a pri kontaktu s UV zarenim jako ze ty fleky zmizi…hmmm super rikam si…mam vedeckej kouzelnej bryndacek…tak mu ho vitezoslavne nesu ukazat, obraci ho, kouka, studuje cedulku…ne tak to je uplne obycejna bavlna „no tak to ho mas asi fakt kouzelnej“
nerada se loucim s myslenkou ze muj bryndacek je nejen kouzelnej, ale ze je i polednim vystrelkem vedy a techniky…tak ho jeste taky prohlizim, zkoumam proti lustru…aaa ejhle, pod druhou vrstvou latky, viditelne pouze proti svetlu (coz s bryndakem obvykle nedelate) se rysuje napis v prekladu -„Tady uvnitř je malý závodník“
Tak si rikam…kdyz si nekdo takhle vyhraje s bryndackem, tak musi svoji praci opravdu milovat![]()
MAM PROSTE KOOOOUZELNEJ BRYNDACEK
ps…jo ale teda ze by v nem malej snedl nejake kouzelne vetsi mnozstvi prikrmu jsem zatim nepozorovala…ale zitra se na to zamerim![]()
Tohle je proste dukaz toho z jakych karsnych malickosti je cloveku dobre
![]()
Mne se treba hrozne libi jak porad nekdo pise o pokore, o moralce atd…ja tedy osobne tyhle lidi s dikuzi neznam, ale nema rada takove ty fraze, porad za vsechno byt vdecny atd…to se snad ani psat podle me nemusi, to clovek normalni vi a vi taky moc dobre, ze kdyz je super nahore nekdy, zivot mu ukaze supem rychle dolu, ale takovy ty radilky, porad pokora, kani, atd..Je to zbytecne, clovek normalni vi za co je vdecny a nemusi se porad pred pulkou emimina obhajovat za sve pocity…tohle tedy nechapu tady
![]()
jako napsat dnes je mi dobre, ale pokud vam tady jako neni tak se omlouvam, ze me tedy dnes je
to je docela ubohe ![]()
samozrejme empatie, samozrejme ohledy na druhe, ale to uz by se clovek musel bat napsat cokoliv podle me tedy ![]()
@KlarkaK
Tak to urcite je kouzelna bavlna, kdyz je tam ten napis, ne;)?
Jinak vsechny zdravim, my byli dnes cele dopo v zoo, parada! Skoro jsem si pres ten sunshine pripekla usmev
A taky jsem mela mekace, coz je sice prasarna, ale pro me par minut slasti ![]()
Tak vas zdravim i dnes a dekuju KlarkaK za inspiraci-jak jsi mela tu fotku s malym v tatrach, tak jsem si rekla, ze tu nasi prdelinu tam taky zkusim dat na dyl a byly jsme pres 3hod v lese na houbach a super! ![]()
@K82 jee tak to je super
a rostou jeste? My jsme byli minuly tyden, houby teda rostly, ale ja nasla docela prd. Samy promaceny babky, ktery mi manzel odmitl sbirat
ale kdyz uz jsme se vracely tak jsem nasla nejlepsi ulovek, zdravej megahrib
Ale chtela bych se vypravit jeste, pokud to pujde pac mame vsehovsudy nasusenou jednu mensi sklenici
a ty tretina padne hned zitra na maso na houbach ![]()
Teda ja abych dneska nejakou radost docela lovila z temnych hlubin pameti a mozkovych zakouti
Takze asi ta nejlepsi radost, ze jsme moje prdelka kdyz je zabalena do fusaku tak v kocarku sladce a ochotne spinka
Mno sice zrovna planujeme kocar predelat na sportak, ale ted ma byt to babi leto tak ho jeste povozim at si to kocarkovani aspon trochu uziju ![]()
A taky si ted objednam ve sleve tenisky (ted budu mit radost a nastvana budu az prijdou a nebudou mi
a pro malyho rychloprdky a miniplenku
dostala jsem vzornik latek tak jdu nato ![]()
@K82 tak to je super ![]()
No ja byla vcera nekupovat a pak sme jeli na Octoberfes, alejen tady u nas do Mnichova do toho blzince jim nejedu
nadhera, takze mam taky pozitivni enerfii a pozitri jedu opet
![]()
Jinak nasli jste nejake ty houby, nebo bylo houby
Preci je uz je to nejak zmrzle ne
![]()
Sorry energii, me preskakuji klavesy porad
a ne blzince, ale blazince ![]()
@KlarkaK jen tak pto informaci, co jsou to rychloprdky
jako pliny jednorazove
nebo nejaky novy vynalez co neznam ![]()
@pomenkova
to je takovej silenej vynalez…kalhoty s dirou v rozkromu, abys mohla davat curat venku i mala miminka, nemely holy nozicky a tys u toho byla „rychla“ pri svlekani ![]()
@KlarkaK musim rict, ze je to vyborny napad s tema teplakama, skoda ze uz mala neni tak mala a chodiiu uz rok a pul na zachod, hned bych je jinak koupila. Pripada mi to super, vzhledem ktomu kolik teplacku sem musela pokazde prat, kdyz se netrefila zrovna, nebo si zapomela tenkrat i sundat kalhoty
takze musim rict super napad, jen jestli pak u normalnich kalhot nebudou predpokladat, ze se rozevrou taky a budou z toho mesni nehody
Ale myslim ze ne-je to vyborny
![]()