Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děti spí, venku je krásně, syneček je dneska vyjímečně dobře naladěn a nekňourá a neprotestuje, ráno jsem si stihla uklidit a dopoledne jsme si dali příjemné kafíčko s tchýní snad to tak vydrží do večera ![]()
Jo, a včera se mi konečně podařilo naplnit sud švestkama, takže už jen kvasíme ![]()
@rokris
Ja si jen celkem oddychla, ze pokud se nedeje nic katastrofalniho, jsme i takove, ktere umime dat najevo radost a brat zivot trochu s nadhledem. Tak at nam to vsem vydrzi, co nejdyll ![]()
A já jdu dnes večer s kamarádkou na kouzelníka Kožíška, a pak na pivo a ostatní nechám doma, to je paráda ![]()
A to já jsem šťastná skoro pořád, mám totiž doma úžasně pohodové, spokojené, zdravé, nekomplikované třináctiměsíční dítě, a jsem vděčná, že si můžu užívat každý okamžik s ním. Mám vedle sebe už víc jak 14 let muže, kterému maximálně důvěřuji, miluji ho v tom nejryzejším slova smyslu. Máme vlastní bydlení. A jako bonus navíc, dvě úžasné kočičí dámy ![]()
Skončila nám střevní chřipka
dokonce byl normální oběd a kluci u něj prohlásili MǓŽEME JǏST
@jizvíková píše:
Skončila nám střevní chřipkadokonce byl normální oběd a kluci u něj prohlásili MǓŽEME JǏST
Je zajímavé, co někdy dokáže potěšit.
Střevní chřipky se bojím jak čert kříže, takže chápu ![]()
@JLP píše:
@Jáňour
tak to ani moje slivka nepřebije…
Ale já bych to neviděla tak černě, když přijdou chmury, tak slivka přebije ledacos
.
@Jáňour
tak já jsem abstinent
a víc jak roční snažení o mimi bych asi ani nezapíjela ![]()
Holky, a ja lezimna plazi a lenosim, protoze moje Emicka vedle me na lehatku chrni jako spalek
.jeste dva dny a v pondeli domu, protoze mi konci materska a v utery nastupuju zpatky do prace na plnej a mala do skolky
. chodim do prace uz dlouho, mame to tam vetsinou fajn, ale ted pridam hodiny a jsem zvedava, jak to pujde ve skolce.ha,jak tu tak posledni dny vychutnavam slunicko a malou, tak jsemdospela k nazoru(i s manzelem
) ze uz chceme mocdalsiho prdouska… Ato se tesim, snad se nam zadari.tak budte stastne, vsechny starosti zvladnemeee
!jo- a k te tchyni se v teto diskuzi teda nevyjadruju
![]()
Fakt pěkné téma. A krásný příspěvek.