Podělte se o radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
27.9.13 15:12
@K82 píše:
Ahoj vsem,
Na zaklade dnesni vasnive diskuse u jednoho z denicku, bych rada zalozila tema pro odlehceni. Kazdy z nas ma spoustu starosti a problemu a reseni neni vzdy na dosah. Rada bych proto cetla i neco pekneho a podelila se s ostatnimi i osvetlejsi okamziky ;).Takze za sebe-mam krasnou, zdravou dceru, mam kde a s kym bydlet a muj zivot vicemene odpovida mym predstavam a moznostem. Dnes jsme s dcerou byly na krasne prochazce, venku je konecne hezky a me se ted povedly uzasne rizky s bylinkovym bramborem. :pankac: A co vy? Mate uzasne deti? Krasneho manzela? Nebo " nedejboze" treba uzasnou tchyni? Byly jste na nejakem peknem vylete? Mate nove auto? Uzdravily jste se z chripky? Proste cokoli hezkeho? Tak sup sem s tim! ;)

Fakt pěkné téma. A krásný příspěvek.
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
6326
27.9.13 15:14

Děti spí, venku je krásně, syneček je dneska vyjímečně dobře naladěn a nekňourá a neprotestuje, ráno jsem si stihla uklidit a dopoledne jsme si dali příjemné kafíčko s tchýní snad to tak vydrží do večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:15

Jo, a včera se mi konečně podařilo naplnit sud švestkama, takže už jen kvasíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:15

@rokris
Ja si jen celkem oddychla, ze pokud se nedeje nic katastrofalniho, jsme i takove, ktere umime dat najevo radost a brat zivot trochu s nadhledem. Tak at nam to vsem vydrzi, co nejdyll ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:16

@JLP
Tak ty by jsi se mohla podelit nejen o radost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
27.9.13 15:19

A já jdu dnes večer s kamarádkou na kouzelníka Kožíška, a pak na pivo a ostatní nechám doma, to je paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:22

@K82 třeba o návod?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.13 15:23

A to já jsem šťastná skoro pořád, mám totiž doma úžasně pohodové, spokojené, zdravé, nekomplikované třináctiměsíční dítě, a jsem vděčná, že si můžu užívat každý okamžik s ním. Mám vedle sebe už víc jak 14 let muže, kterému maximálně důvěřuji, miluji ho v tom nejryzejším slova smyslu. Máme vlastní bydlení. A jako bonus navíc, dvě úžasné kočičí dámy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
27.9.13 15:25

Skončila nám střevní chřipka

dokonce byl normální oběd a kluci u něj prohlásili MǓŽEME JǏST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:26

@Jáňour
tak to ani moje slivka nepřebije… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
27.9.13 15:28
@jizvíková píše:
Skončila nám střevní chřipkadokonce byl normální oběd a kluci u něj prohlásili MǓŽEME JǏST

Je zajímavé, co někdy dokáže potěšit. :mrgreen: Střevní chřipky se bojím jak čert kříže, takže chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.13 15:30
@JLP píše:
@Jáňour
tak to ani moje slivka nepřebije… ;)

Ale já bych to neviděla tak černě, když přijdou chmury, tak slivka přebije ledacos :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:32

@Jáňour
tak já jsem abstinent ;) a víc jak roční snažení o mimi bych asi ani nezapíjela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
27.9.13 15:37

Holky, a ja lezimna plazi a lenosim, protoze moje Emicka vedle me na lehatku chrni jako spalek :mrgreen:.jeste dva dny a v pondeli domu, protoze mi konci materska a v utery nastupuju zpatky do prace na plnej a mala do skolky 8o. chodim do prace uz dlouho, mame to tam vetsinou fajn, ale ted pridam hodiny a jsem zvedava, jak to pujde ve skolce.ha,jak tu tak posledni dny vychutnavam slunicko a malou, tak jsemdospela k nazoru(i s manzelem :?: ) ze uz chceme mocdalsiho prdouska… Ato se tesim, snad se nam zadari.tak budte stastne, vsechny starosti zvladnemeee :hug:!jo- a k te tchyni se v teto diskuzi teda nevyjadruju :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.9.13 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat