Podělte se o radost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4492
27.9.13 15:42

Je, jsem to vzala nejak kolem ;) -jen je mi proste dneska moc hezky a citim se taky stastna :dance: (nebudu sito kazit ti, ze jsemto dostala a chytaji me krece do bricha coz se u more teda hodi :mrgreen: :roll: ).hezky den vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:44

A jak se říká, dobrá nálada nevyřeší tvé problémy, ale nase.re tolik lidí, že stojí za to, si ji udržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:51

@JLP
Pokud bude i se vzorkem ;), to vis, co kdybys to delala spatne ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:52

@Teladradora
No tak to uplne chapu, taky bych se povalela, uzivej!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 15:53

@K82 jen co zjistím tržní ceny ;) jinak na naší svatbě se po ní mohli svatebčané utlouct :D a letos pálíme ve stejné pálenici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 15:54

@JLP
Ok, zustanu verna tematu diskuse a nebudu vubec zavidet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.9.13 15:57

Koupila jsem si popcorn a uz se tesim na duel Vyvolenych, pocitam uz hodiny do zacatku :lol:

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
27.9.13 15:59

@K82
já bych zrovna tohle taky vůbec nezáviděla :) jsem abstinent, ale nevím, co jiného se švestkama dělat… povidla nemusím a džemů mám stejně plný sklep, koláče dělám spíš meruňkové a třešňové, takže jsem si říkala, že je jich do bečáru sice škoda, ale lepší, než aby nám je sežrali ze země berani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 16:01

@blorchi
:lol: a já mám stažené další dva díly Prolhaných krásek, takže až posbíráme popadané ořechy, tak hurá na ně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 16:02

@JLP
No tak to ja bych se obetovala misto tebe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.9.13 16:06

@K82 :D
Manželovi šéfové, resp. management asijské firmy se k nám už hlásí na košt :mrgreen: fakt se těším na barák plný opilých taiwanců… :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
27.9.13 16:15

@K82 tak jsme se taky vratili z prochajdy a hned mam o cem psat!!! zazrak, maje dite ktere nenavidi kocar a dokaze v nem velmi vytrvale rvat, celou dobu spinkal!!! :mrgreen: asi proto, ze s nama sel i tatinek

a druha dnesni radost… praktikujeme bezplenkovku, ale od zavedeni prikrmu se nam zrovna nedari vychytat kakani…no a dneska slysim jak teo tlaci…tak bezim s nocnikem…mno taaakovou mam radost ze se povedlo vse do nocniku…jeste pro jistotu jdeme i se synkem pred zrcadlo (zkontrolovat rozrok, zda nedoslo k nehode…no vse v poradku… a zazvoni postacka, tak bezim otevrit, vratim se, hacnu na pohovku, rozdelam pohovku a koukam koukam…ze jsem si mela radsi zkontrolovat nohavice :mrgreen: :mrgreen:

a manzel povida..tak ja se smeju v praci kolegyni ze si da k obedu slaninu a ma cely kalhoty zamasteny…a prijdu domu a zena zas cely kalhoty posr… :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 16:22

@K82 kluk si dneska opravil 3jku z matiky, jsem pyšná :mrgreen: hlavně na to, že konečně pochopil odečítání s přechodem. Jo a tchýni jsem vezla dárek k narozkám a měla radost, juch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.13 16:30

@KlarkaK to by člověk nevymyslel, dokud to nezažije, takovou „blbinku“ s nohavicemi ;-). Jinak moc pěkný deníček, pozitivní. Nečekala bych pod ním tak negativní diskusi, ale co už, hlavně když to nesebere dobrou náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.9.13 16:48

@KlarkaK
Smeju se nahlas ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek