Den blbec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
30.9.13 21:32
@Seizdra píše:
Asi jo hele. A zeptala jsem se chlapa, jestli by mi vadilo, kdybych si našla milence a tak se na mě jenom tak podíval a „To jako fakt?“… No, myslela jsem, že bude svolnější :think:

Tak na to bych se ho neptala, to je jasný, že MĚ by to nevadilo. Otázkou je, jestli jemu, ale po roce a půl nechcus bych se ho možná už ani neptala a vlítla na to první, co bych viděla ze dveří svého bytu…nebo vlastně ne, soused už je dost starý, ten by to nepřežil a následně bych to nepřežila já, protože ženu má ještě dost energickou :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.9.13 21:33
@Nainuva píše: :hug:
Včera mi při vytírání společné chodby začalo téct mlíko, tak jsem na sebe šplouchla trochu vody z kýble, abych to zamaskovala :lol:A není nad to, když se člověk s dvěma dětma vrací domů 3× pro jedny klíče od auta! Jenže to by nebyla pravá matka, kdyby vždycky neudělala něco navíc. A tak jsem zase odcházela bez klíčů. A když jsem je konečně měla a došla k autu s miminem na ruce a batoletem visícím na druhé, tak jsem přemýšlela, jak mám sakra vyndat kočár :lol: :zed:

Prvni veta me teda fakt pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:34
@Kakika píše:
Tak na to bych se ho neptala, to je jasný, že MĚ by to nevadilo. Otázkou je, jestli jemu, ale po roce a půl nechcus bych se ho možná už ani neptala a vlítla na to první, co bych viděla ze dveří svého bytu…nebo vlastně ne, soused už je dost starý, ten by to nepřežil a následně bych to nepřežila já, protože ženu má ještě dost energickou :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: Však jsem mu řekla, že jsem si dneska v noci zaš… s jedním cizím chlapem - konečně.. A jak jsem se domnívala, byla jsem pochválena :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.13 21:35
@Seizdra píše: :lol: :lol: :lol: Však jsem mu řekla, že jsem si dneska v noci zaš… s jedním cizím chlapem - konečně.. A jak jsem se domnívala, byla jsem pochválena :lol:
že jsi mu ušetřila práci? :lol: No, jen já blbá pořád vržu s tím svým. Bože, nedostatek fantazie, nebo si jen v noci nemůžu na nikoho vzpomenout? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:36
@Seizdra píše:
Asi jo hele. A zeptala jsem se chlapa, jestli by mi vadilo, kdybych si našla milence a tak se na mě jenom tak podíval a „To jako fakt?“… No, myslela jsem, že bude svolnější :think:

já to četla tu tvou diskuzi, fakt sis myslela, že skousne milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:40
@Kakika píše: že jsi mu ušetřila práci? :lol: No, jen já blbá pořád vržu s tím svým. Bože, nedostatek fantazie, nebo si jen v noci nemůžu na nikoho vzpomenout? :think:

Já ANI s tím svým :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tenhle se ti nelíbí..? :think:

http://2.bp.blogspot.com/…847326_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
30.9.13 21:41
@Seizdra píše: :lol: :lol: :lol: Však jsem mu řekla, že jsem si dneska v noci zaš… s jedním cizím chlapem - konečně.. A jak jsem se domnívala, byla jsem pochválena :lol:

Když tímhle vyhrozuju doma já, ocituje mi muž kohosi: „Kdo orá pole mé, šetří pluh můj“ :roll: :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.09.13 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:42
@Seizdra píše:
Já ANI s tím svým :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tenhle se ti nelíbí..? :think:http://2.bp.blogspot.com/…847326_n.jpg

ty fole, neštvi a nedělej chutě, dej nám něco reálnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@terinka4444 píše:
já to četla tu tvou diskuzi, fakt sis myslela, že skousne milence?

Ale prd, to bylo fakt jen v teoretických kruzích ;) Já „bohužel“ nejsem ten typ, o to víc mě těší ten sex ve snu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
@Seizdra píše:
Já ANI s tím svým :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tenhle se ti nelíbí..? :think:http://2.bp.blogspot.com/…847326_n.jpg

mnooooo, na toho bych si vzpomenout mohla :lol: Hele, mě taky kolikrát zbývá jen erotika ve snu, ale brzda jsem většinou já. Nechcu a pak si o tom musím nechat leda tak zdát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:44
@Seizdra píše:
Ale prd, to bylo fakt jen v teoretických kruzích ;) Já „bohužel“ nejsem ten typ, o to víc mě těší ten sex ve snu :mrgreen: :mrgreen:

no hele, tak máš alespoň hezký noci, po mně v noci leze už jen mrně a pořád mě budí, že nemám šanci ani na pořádný sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@terinka4444 píše:
ty fole, neštvi a nedělej chutě, dej nám něco reálnýho.

Lepší? :cert: :P

http://michaelgraham.com/…y-speedo.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Já byla dnes u zubaře… den jak vyšitej ještě jsem tam šla hladová a pak se ani nemohla najíst… huba mě bolí ještě teď a asi ještě dva dny bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.9.13 21:45
@terinka4444 píše:
no hele, tak máš alespoň hezký noci, po mně v noci leze už jen mrně a pořád mě budí, že nemám šanci ani na pořádný sen.

Tak to já co mám malou, tak TAK rychle usínám a asi i tak tvrdě, že mám za noc třeba i 3 sny… Toho z toho včerejšího TAM cítím ještě teď :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.9.13 21:46
@Seizdra píše:
Lepší? :cert: :Phttp://michaelgraham.com/…y-speedo.jpg

no tak to bych si jí snad raději nechala zašít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek