PPL – kontrola balíku před zaplacením
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenost s tím nemám, ale proč ne? Myslím, že rozumná domluva s PPL řidičem by být mohla ![]()
S tím co jezdí tady u nás bych určitě neměla problém se na něčem takovém domluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, nemůžeš. Ppl je pouze dopravce a balík ti neumožní otevřít. Navíc fakt nemají čas ještě čekat až to znovu zabalíš.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Ne, nemůžeš. Ppl je pouze dopravce a balík ti neumožní otevřít. Navíc fakt nemají čas ještě čekat až to znovu zabalíš.
to je na druhou stranu taky pravda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady prave jezdi vcelku normalni kluci kterym vzdy necham cca 50-70kc nahoru, tak by me zajimalo jestli by to byl pro ridice velky problem ci nikoliv, diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila1970 píše:
Tady prave jezdi vcelku normalni kluci kterym vzdy necham cca 50-70kc nahoru, tak by me zajimalo jestli by to byl pro ridice velky problem ci nikoliv, diky
Otevření balíku před zaplacením je průšvih zralý na vyhazov. Věř mi, spolupracovala jsem s nimi dost dlouho.
- Citovat
- Upravit
@Kamila1970 Za 70Kč si dáš dnes kafe bez rohlíku, takže jak říká @Janli - do toho normální dopravce nepůjde. Pokud chceš věci, které ti sednou, tak od toho jsou kamenné prodejny se zkušebními kabinkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to pro mne bude asi rozumnejsi to vubec neprebirat po predchozi zkusenosti, abych pak mela nervy s tim nekam litat cekat na penize atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
@Kamila1970 Za 70Kč si dáš dnes kafe bez rohlíku, takže jak říká @Janli - do toho normální dopravce nepůjde. Pokud chceš věci, které ti sednou, tak od toho jsou kamenné prodejny se zkušebními kabinkami.
Velikost mi sedne… Bohuzel mi poslali minule uplne jinou, nez byla v objednavce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila1970? Teď se nechytám, proč sis teda ten balíček objednávala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila1970 píše:
Velikost mi sedne… Bohuzel mi poslali minule uplne jinou, nez byla v objednavce.
Nj, jsme jen lidi, někdo to holt pomotal. Stávají se horší věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: @Kamila1970? Teď se nechytám, proč sis teda ten balíček objednávala?
V dobre vire, ale co ctu recence na obchod tak spouste lidi poslali jinou vel nez byla v objednavce..proto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila1970 píše:
Tak s takovou to chybou bych po nich chtěla i peníze za dopravu, takže bych jim to v případě opakovaného problému zase vrátila a neřeším. Nepřebráním se vystavuješ riziku, že po tobě budou chtít zaplatit storno objednávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
@Kamila1970 Nj, ale co když to teď přijde v pořádku?
No prave, hrozny to dilema🤦♂️ 😂 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit