Ubytování v Praze červenec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zkus booking, ale nevim co si predstavujes pod levnym ubytovanim, levny jsou ubytovny nebo spolecne pokoje, tam muze byt treba 10 i vice lidi. Manzel jezdi pracovne do Prahy a ubytovani ho vychazi zhruba na 500,– denně, pro jednoho to vzdy vychazi dráž, je ubytovany na hostelu, na pokoji je sam, bez snidane, ale pokoj je malinky, jen postel, nejaka skrinka, vetsinou nefunkcni tv. Vikendy muzou byt dražší kvuli turistum. Taky uz muze byt to nejlevnejsi obsazené pro 4 lidi, to se taky spatne schani nez pro dva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus penzion-amaret.cz je to v Líbeznicích kousek od Prahy, nebylo to 100% ale za tu cenu to šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tazvesnice píše:
Troskz pozde to resis, kdyz je v lete Praha plna turistu@Tazvestak my jsme měli bohužel děti onemocněly
Já jako najdu pokoj na 3 noci, ale všude chtějí se zaregistrovat přes kartu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:@Tazvesnice píše:
Troskz pozde to resis, kdyz je v lete Praha plna turistu@Tazvestak my jsme měli bohužel děti onemocněly
Já jako najdu pokoj na 3 noci, ale všude chtějí se zaregistrovat přes kartuZaregistrovat? Oni chteji jen zarucit tu rezervaci kartou, coz je naprosto normalni
- Citovat
- Upravit
@Tazvesnice píše:
Troskz pozde to resis, kdyz je v lete Praha plna turistuno a to se bojím že se něco stane a přijdeme o peníze
Jeden pokoj se mě líbil ale bylo tam něco s postelemi i proto jsem chtěla zavolat a o pokoji se informovat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Tazvesnice se@Tazvesnice píše:
Troskz pozde to resis, kdyz je v lete Praha plna turistuno a to se bojím že se něco stane a přijdeme o peníze
Jeden pokoj se mě líbil ale bylo tam něco s postelemi i proto jsem chtěla zavolat a o pokoji se informovatPromin, ale jsi paranoidni. Pokud to rezervujes pres booking apod, tak se nic takoveho nestane
pokud to delas pres nejake pochybne weby, tak se na to vykasli
prijit o penize pres bookinh muzes pouze v pripade, ze rezervaci zrusis az po datu, kdy to bylo nejpozdeji mozne, ale tohle je bezna praxe vsude..
- Citovat
- Upravit
Hotely v Praze jsou celkem drahe na to, že podle fotek nevypadaji nic moc
, co zkusit, jestli někdo nepronajíma byt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
prosim poradil by někdo ubytovani v praze 2dospeli +2 deti
ne nic drahého
dekuji