Vyplnění žádosti o PPM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
14.7.11 07:12

peggy, tak do práce raději zavoje ne? na mzdovém to přeci budou vědět a budeš mít klid :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
14.7.11 09:32

tak kdyby tam něco chybělo,tak by zavolali sami,ne?nebo aspoň doufám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.10.11 09:12

chyba v datu porodu

dámy, mám dotaz a nechci otvírat novou diskuzi - prosím kdo má zkušenost třeba ze sociálky:

dnes jsem přinesla do zaměstnání žádost o PPM a zjistila až tady u stolu, že mi tam sestra ve spěchu místo data očekávaného porodu (4.12.2011) napsala datum odchodu na mateřskou 10.10.2011 :roll:

může se v té žádosti škrtat? kdybych to škrtla a přepsala, bude to někdo řešit?

jela jsem si pro žádost spešl na gyndu mimo poradnu, protože do poradny jdu až 12.10., tedy už budu na mateřské, a navíc sociálka na Praze 8 nefunguje úplně akčně, takže jsem to chtěla co nejvíc popohnat a teď asi budu muset jet na gyndu pro novou žádost, co :cert: (mám to hodinu cesty, tak proto tady kolem toho tak pindám :mrgreen:)
díky za erudované ohlasy :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
8.10.11 10:19

Já jsem měla podobný problém, doktorka mi špatně vypočetla osm týdnů odchod na mateřskou a dala do žádosti jiné datum. Nevšimla jsem si to a poslala na sociálku.
Během jednoho dne se mi ozval nějaký hrozně milý pán (volal do práce, kde mu dali číslo na můj mobil), že je datum špatně. Abych tam nemusela osobně, tak mi poslal oskenovanou žádost na mail, já jí vytiskla, datum přepsala, vedla toho dala svůj podpis, zase naskenovala a oslala mu na mail.
Takhle mu to úplně stačilo a já nemusela na sociálku ani k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
8.10.11 10:46
Manticora píše:
Já jsem měla podobný problém, doktorka mi špatně vypočetla osm týdnů odchod na mateřskou a dala do žádosti jiné datum. Nevšimla jsem si to a poslala na sociálku.
Během jednoho dne se mi ozval nějaký hrozně milý pán (volal do práce, kde mu dali číslo na můj mobil), že je datum špatně. Abych tam nemusela osobně, tak mi poslal oskenovanou žádost na mail, já jí vytiskla, datum přepsala, vedla toho dala svůj podpis, zase naskenovala a oslala mu na mail.

Nojo, ale to je něco jiného, termín odchodu na mateřskou určuješ ty, kdežto termín porodu lékař.
Takže v případě blbě uvedeného termínu porodu se bojím, že u toho přepisování bude muset být razítko a podpis toho doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.10.11 13:06
j.a.n.i1 píše:
Manticora píše:
Nojo, ale to je něco jiného, termín odchodu na mateřskou určuješ ty, kdežto termín porodu lékař.
Takže v případě blbě uvedeného termínu porodu se bojím, že u toho přepisování bude muset být razítko a podpis toho doktora.

jj já taky právě, takže asi to nechám na úterý na gyndu…ještě to zkonzultujem s účetní naší, ale myslím, že je to jasný, dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
8.10.11 13:16

A hlavně myslím, že do úterý už se to nezblázní :-) jestli to půjde na sociálku v pondělí nebo ve středu není zas až tak velký rozdíl, stejně to platí podle kalendářních měsíců, takže do listopadového výplatního termínu by to měla stihnout i Praha 8 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.10.11 15:43
j.a.n.i1 píše:
A hlavně myslím, že do úterý už se to nezblázní :-) jestli to půjde na sociálku v pondělí nebo ve středu není zas až tak velký rozdíl, stejně to platí podle kalendářních měsíců, takže do listopadového výplatního termínu by to měla stihnout i Praha 8 ;-)

jo, máš pravdu, prdim na to, mě trošku vyšokovali v práci, že se to nestíhá a nedostanu prachy, ale teď to fakt nevytrhnu, díky za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí