PPROM 28. TT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.6.26 18:58

@Neboj, uuuf. Držíte se skvěle! Každá hodina dobrá ❤️.
Brzy to bude 29 týdnů. A teď snad přestanou ta vedra, bude líp.
Myslim na vás 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
29.6.26 19:03

@Neboj voda se Ti tedy doplňuje, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.6.26 19:50
@Melancholická panda píše: Více

Moc děkujeme! :* Vlastně dneska jsem přímo 29 TT, tak jsem ráno v duchu malinko slavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
29.6.26 19:52
@Janča6 píše: Více

Ahojky, voda se trochu doplňuje, ale tím, že už je tam ta díra a nezacelí se, tak stále odtéká. Snažím se co nejvíc ležet, ale když vstávám, vždycky to ze me vyteče. :roll: Už ne zásadní množství, ale uniká stále a vlastně unikat bude až do porodu. Je to pěkně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
1.7.26 14:28

Holky, tak se Jonáš rozhodl, že už stůj co stůj chce být s námi a dnes ráno těsně před čtvrtou hodinou vykouknul na svět. :srdce: Šel císařem, 29+2 TT, slušných 1370 g a 38 cm. Daří se mu skvěle, je moc šikovný a já vstřebávám šok, protože včerejší odpolední vyšetření vůbec nenaznačovalo, že by se něco mělo dít. Ve dvě ráno mě vzbudily kontrakce, tak bylo rozhodnuto. Inu, zřejmě měl nějaký důvod, o kterém ví jen on sám. :andel: Tak jsem chtěla dát vědět, že už to mám za sebou a zvládli jsme to myslím fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6758
1.7.26 14:33

@Neboj gratuluju, at jste v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
1.7.26 14:54
@Petrussee píše: Více

Mockrát děkujeme! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 14:56

@Neboj Gratuluji a ať jste v pořádku a hlavně hodně zdraví. :kytka:
P. S. Vybrali jste pěkné jméno. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
703
1.7.26 15:10
@Anonymní píše: Více

Děkujeme, to je moc milé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14873
1.7.26 15:41
@Neboj píše: Více

Ufff, tak moc gratuluji. Hlavně zdravíčko. A souhlasím, krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.26 15:48

@Neboj, tak už!❤️
Přeji hodně zdraví, ať to všechno bez problémů zvládnete.🍀 Krásná váha, krásné jméno ❤️.
Držím pěsti dál❤️ 🍀!
Zase se někdy ozvi ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
1.7.26 16:14

Děkujeme, ženy, moc! :srdce: Určitě se brzy pochlubíme, jak se má čile k světu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
4.7.26 13:27

Ahojky, tak malý velký update! Říkala jsem si, že si tady budu zaznamenávat nějaké milníky, abych měla i sama pro sebe shrnutí, ale o dnešní zprávu se musím rozhodně podělit. :srdce: Od včerejška je Jony už úplně bez kyslíkové podpory a zvládá dýchat plně sám, teď už má jen zavedenou sondičku do žaludku, než zvládne papat normálně. Každopádně, největší novinkou je, že když prý všechno půjde dobře, jako jde teď, během příštího týdne už by mohl jít mimo inkubátor a dostanu ho už k sobě na pokoj! :srdce: Vůbec jsem netušila, že je to taková rychlovka, čekala jsem, že bude v inkubátoru několik týdnů. Dokud ty situace člověk neřeší, vůbec neví, jaká může být realita… Samozřejmě v porodnici bude cca až do původního termínu porodu, ale už ho budu mít u sebe, mám z toho ohromnou radost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
4.7.26 13:39
@Neboj píše: Více

to je super, přeji ti už jen dobré zprávy a malý Jonášek ať pořád prospívá a roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.26 14:08

No to jsou nádherné zprávy!❤️
Navic si troufám odhadnout, ze vás pustí dřív než v termínu porodu🍀.
Už za nás (a to už je dávno 😄) se propouštělo při dvou kilech a Jonášek má váhu krásnou 🍀.
Jen tak dál 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky