Práce a následný pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
to ti přece nikdo neřekne, jaká je šance na přijetí. Nikdo neví, kolik a jakých zájemců mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Těžko říct, třeba takto obvolali dalších 10 lidí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A víš o jakou praci se bude konkrétně jednat? Takhle, jestli tě vezmou ti tady nikdo neřekne, záleží i na tom samotném pohovoru. Navíc i ty sama můžeš zjistit, že ti ta práce nebo podmínky nemusí sedět…na pohovor určitě jdi a příprav se, no a pak nám dej vědět. Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli tě obtěžuje jezdit na pohovory, tak čekej až ti někdo zavolá, že tě berou. Hodně štěstí. Třeba se v tomto životě dočkáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny

Mám na vás takový dotaz ohledně práce, momentálně hledám novou práci a jeden z mých rodinných příslušníků mi dal tip na práci u nich ve firmě. Šla jsem na jejich webové stránky kde nabízeli 4 volné pracovní pozice a z toho na 3 požadovali fyzickou zdatnosti a i ten můj známý říkal, že tam pracuju samí chlapi, rozhodla jsem se jim napsat email o tom že hledám práci a že jsem u nich nenašla žádnou vhodnou pozici ( Měli tam napsaný email s větou že “ pokud jste nenašli vhodnou pozici tak i přesto nás kontaktujte”) Asi o 2 dny později se mi sami ozvali tak že mi zavolali že by pro mě měli volné místo a ve středu jdu na pohovor. Vůbec nevím co od toho očekávat jelikož je to můj první pohovor ( Při mé první práci jsem neměla pohovor, vzali mě rovnou jelikož jsem u nich ve firmě pracovala brigádně) Pohovoru se mě paní ptala jestli mi bude vadit práce ve 2 směnném provozu a jak to budu mít s dopravou, Když jsem jí řekla že mám vlastní auto a řidičák a že dvousměnný provoz mi žádný problém dělat nebude tak hned poté mi řekla zda můžu na pohovor. Myslíte že mám nějakou větší šanci, Když se sami ozvali? Já pojedu s velká pravděpodobnost že po pohovoru mi řeknou nebereme vás?