DPP ukončení pracovního poměru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.11.24 09:26

DPP ukončení pracovního pomeru

Ahoj,
Mam takovou otazku. Ma nekdo zkušenost s tim, ze byl na brigade na DPP na dobu neurčitou, pak tam přestal chodit a nepodepsal ukončení pracovního poměru? Mela jsem hodne brigád a nikdy po me tohle nechtěli podepsat, tak nevim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101533
24.11.24 09:34

Mělo by se to správně vzdy podepsat, ale tedy dpp se malokdy psaly na dobu neurčitou, vetsinou byvaly na kalendářní rok, takže u zech se to vyresilo „samo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.11.24 10:55

Jo, já. Měla jsem takhle dvě dohody, které jsem musela ukončit, když to po mně chtěl úřad práce. U jedné to bylo dost na nic, protože zaměstnavatel mezitím umřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.24 11:39
@Kolicek95 píše: Více

@Kolicek95 a muzu se zeptat, jak se to vyřešilo, kdyz umřel? A jeste jak dlouho zpatky byli ty dohody stary? Ja mam totiz tu smlouvu starou uz 4 roky a porad je asi neukončena a ted mi zaměstnavatel neodpovídá. A jak to zjistil úřad prace, ze jste mela neukončene dve dohody?

• Citovat
  • Upravit
732
25.11.24 13:36

Ani se neptej :mrgreen:. Razítko mi tam dal jeho nástupce, podepsal se můj manžel :oops:. Ta dohoda byla asi dva roky stará, ta druhá asi dva měsíce. Úřadu jsem to sama, blbá, řekla. Byla tam strašně protivná úřednice a zeptala se mě, jestli jsem někdy měla nějakou brigádu. A já řekla, že jo :roll:. Chyba. A hned že kolik a kdy, řekla jsem ty dvě, ačkoli jsem historicky měla brigád spoustu. A musela jsem donést potvrzení, že jsou ukončené. Takže jediná rada - nic neříkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.24 11:06
@Kolicek95 píše: Více

@Kolicek95
No to je pekny, hlavne ze jsi to vyřešila :)
A kdy jsi to řešila? Ono se pry ted musi hlásit vsechny dohody pry :)
No některý úřednice jsou katastrofa 😄 😄

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat