DPP ukončení pracovního poměru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mělo by se to správně vzdy podepsat, ale tedy dpp se malokdy psaly na dobu neurčitou, vetsinou byvaly na kalendářní rok, takže u zech se to vyresilo „samo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, já. Měla jsem takhle dvě dohody, které jsem musela ukončit, když to po mně chtěl úřad práce. U jedné to bylo dost na nic, protože zaměstnavatel mezitím umřel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolicek95 píše: Více
@Kolicek95 a muzu se zeptat, jak se to vyřešilo, kdyz umřel? A jeste jak dlouho zpatky byli ty dohody stary? Ja mam totiz tu smlouvu starou uz 4 roky a porad je asi neukončena a ted mi zaměstnavatel neodpovídá. A jak to zjistil úřad prace, ze jste mela neukončene dve dohody?
- Citovat
- Upravit
Ani se neptej
. Razítko mi tam dal jeho nástupce, podepsal se můj manžel
. Ta dohoda byla asi dva roky stará, ta druhá asi dva měsíce. Úřadu jsem to sama, blbá, řekla. Byla tam strašně protivná úřednice a zeptala se mě, jestli jsem někdy měla nějakou brigádu. A já řekla, že jo
. Chyba. A hned že kolik a kdy, řekla jsem ty dvě, ačkoli jsem historicky měla brigád spoustu. A musela jsem donést potvrzení, že jsou ukončené. Takže jediná rada - nic neříkat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolicek95 píše: Více
@Kolicek95
No to je pekny, hlavne ze jsi to vyřešila ![]()
A kdy jsi to řešila? Ono se pry ted musi hlásit vsechny dohody pry ![]()
No některý úřednice jsou katastrofa 😄 😄
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
Mam takovou otazku. Ma nekdo zkušenost s tim, ze byl na brigade na DPP na dobu neurčitou, pak tam přestal chodit a nepodepsal ukončení pracovního poměru? Mela jsem hodne brigád a nikdy po me tohle nechtěli podepsat, tak nevim?