Brigáda ve vietnamském obchodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak předpokládám, zenapln práce si urcuje majitel obchodu. Nekde jen prodej, jinde vybalovani zbozi, uklid prodejny, u nas maji i balikovnu atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka byla jsem se tam podívat a mají tam strašnou zimu, pry topit nebude, že bych musela být navlecena jak pumpa. Neumím si představit až začne pořádně mrznout.
- Citovat
- Upravit
Nešla bych tam skrz to topení. Obecně vídám ve vietnamských obchodech zimu (prodavačky nabalené v bundách)… bych byla akorát ze zimy vzteklá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brbra to mě taky právě odrazuje. Říkal, že tam přišla paní první den a další den už nepřišla-ani se nedivím
- Citovat
- Upravit
Sousedka tam delala. Nemohla si ani sednout pri svacine. Asiati jsou drici a predpokladaj to u kazdyho, nesla bych do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No ona tam delala, protoze nic jinyho nemela. A pak byla cela vyvalena, kdyz nasla jinou praci, ze ma pul hodiny na jidlo a muze si u toho sednout. Kdyz si potrebovala neco zaridit a nejit do prace, delala na dohodu, majitel mel kecy. Nevychazel vstric proste. A tu svacu si davala v rychlosti na stojaka ve skladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím Vietnamci bývali slušní úslužný, ale to už není pravda u nás vietnamka bez zájmu věčně čumí na video, vy jí otravujete, zboží prošlé, když jí na to upozorníte má ještě nepříjemné poznámky v tý jejich řeči, ani nechci vědět co to je v překladu, nešla bych tam dělat, ještě nabízí minimální mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo ale desnou bidu. Pokud se nepletu, jsou to dva roky zpet a nemela ani 80 kc na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To asi neni dulezity, ne? Mela to na dohodu, ofiko, tam je to nejak omezeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, má někdo zkušenost s brigádu ve Vietnamskem obchodě s oblečením? Většinou tam vidím důchodkyně tak mě zajímá náplň práce.