Jsem opravdu tak neschopná v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
A proč kolegyni nepošleš s nesmyslnými požadavky kam slunce nesvítí? Proč bys jí měla něco nosit a dělat něco, co chce ona?
Slušně bych jí řekla „nezlob se, ne, mám svou práci“. Naopak na šéfovou bych nenasazovala a soustředila se na to, abych plnila její požadavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte 1:1?
Jinak si vyžádej schůzku se šéfkou a svěř se ji. Promysli si rovnou i nějaké řešení, například, přesazení? Spolupráce s někým jiným? Někdy rotace opravdu pomůže.
My jsme dokonce požádali i 3. stranu, aby nám pomohli nastavit klima a interní komunikaci v týmu. Byl to Juice UP.
Pokud je šéfka decision maker, klidně ji to taky navrhni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná dělala jsem to proto, protoze jsem to brala jako revanč za to, že mi od začátku radila
- Citovat
- Upravit
Kolegyně ti nemá co zadávat práci, takže si dělej tu svoji a ji řekni, že nemáš čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jako že tě zaškolila? Víš o tom, že to je jaksi její povinnost, pokud jí o to šéfová požádala? Za to vděčná být opravdu nemusíš a určitě ne tak, že jí budeš dělat pejska a skákat, kam si pískne
Mohla jsi jí přinést bombošku jako poděkování za milé přijetí a zaškolení a bylo by.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blby lidi dokážou zkazit i ti nejlepší práci, bohužel. Pokud v zaměstnání nefunguje kolektiv, je pak vsechno na houby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, jsem od března v nové práci. Dělám něco co jsem se doma z videí naučila cca 3 roky zpět, nejsem ani vyučená v oboru nic, do práce mě všema deseti vzali. Že prý jsem moc šikovná říkali, ale po nějaké době nastal dost obrat. Vím občas dělám chyby, ale kdo ne? Přehodili na mě většinou těch neoblíbených činnosti, mě to nevadí, ráda to udělám, aspoň změním činnost. Ale čím dál tím více častěji si všímám, jak mě péruje především kolegyně. Sama jen sedí a pořád jen „prosimtě přineseš mi tohle a udělala bys mi tohle“ já se pak vracím ke své rozdělané činnosti a až po tom jejím komandýrování ji jdu dokončit. Před pár dny už ale pohár přetekl. Od samého začátku děláme všechny činnosti stejně, i ten den jsem to udělala stejně, ale kolegyni se to nelíbilo a prej no to musíš předělat, tak říkám, vždyť je to uděláme stejně jako vždycky, prý ne, šla jsem to předělat…přijela pak šéfová a viděla, že to předělávám a hned bylo zle, že je na mě toho už víc atd. Navíc si v poslední době všímám toho, že kdykoliv se tam něco sebehne, mohu za to já. Šéfová minule něco pokazila, říkám já to uděláš správně a přesto hledala chybu na mé straně. Pak teda nakonec uznala, že chybu udělala ona, ale stejně. Mám úplně odpor tam jít, když vím že se vše bude zase opakovat. Tímhle stylem skončil brzy v blázinci, ale já už si nechci nechat vše líbit. Myslela jsem si, že je kolegyně kamarádka, ale přijde mi, že spíš zbrojí proti mě a zanáší šéfové a ta mi to pak takto vrací..máte někdo radu co s tím?