Práce o víkendech k mateřské - ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kdyz pritel souhlasi, tak bych do toho sla…a kdyby to proste z nejakeho duvodu neslo, tak tam prece muzes prestat chodit, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Juana1 píše:
Kdyz pritel souhlasi, tak bych do toho sla…a kdyby to proste z nejakeho duvodu neslo, tak tam prece muzes prestat chodit, ne?
to je jasny ![]()
- Citovat
- Upravit
No já bych dřív jak v roce do práce nešla, ani na pár hodin. A 3-4hz těch 6h nebude spávat dlouho
Ale je to jenom na tobě a tvém partnerovi. Ani nevím jak staré dítko máte, ale asi ještě malinké když prospí 4h ze 6h
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 dik za nazor, prace je pres poledne a to myslim spi pomerne dost deti ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych nešla, usuzuji že miminko je malé a takhle spát už dlouho nemusí a co pak?
Já bych nešla už kvůli kojení. A taky malinké jsou jen jednou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co pak? ja nevim, myslim ze muj muz taky zvladne malou pomazlit, nosit, jit se s ni projit, je to jeji tata. Kojeni neresim, uz jsem parkrat byla u dr pres celou prahu a mala dostala flasku a kojim dal.
Nicmene dekuji za nazor
- Citovat
- Upravit
Já chodím do práce taky na částečný a zvládáme to v pohodě…navíc ty to máš jen o víkendech a přes poledne, nemyslím si, že by to mělo na někom následky…naopak si odfrkneš, manžel si malou užije a každá kačka dobrá…když to nepůjde, tak to ukončíš, ale za zkoušku nic nedáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Junkyska píše:
Já chodím do práce taky na částečný a zvládáme to v pohodě…navíc ty to máš jen o víkendech a přes poledne, nemyslím si, že by to mělo na někom následky…naopak si odfrkneš, manžel si malou užije a každá kačka dobrá…když to nepůjde, tak to ukončíš, ale za zkoušku nic nedáš
naprosty souhlas…ja osobne, kdybych mela tu moznost, tak jdu do toho taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně bych šla, táta je stejne plnohodnotný rodič a je dobře kdyz budou s dítkem spolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přikláním k tomu jít, je snad jedno jestli je dítko doma s maminkou nebo tatínkem, oba jsou rodiče…skončit můžeš případně kdykoli a hlavně si odpočineš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes jeste jednou prosim o nazory. Naskytla se mi moznost chodit o vikendech na 5hodin denne do prace. Je to kousek takze pryc bych byla cca 6hodin. Z toho mala tak 3az 4 hodiny spi. Me se ten napad libi za prve proto, ze se do prace chci stejne vratit driv, tak aby si partner zvykl o malou plne pecovat nekolik hodin a za druhe by to byl paradni relax. Plus cca 2-3tisice jako bonus. Mala je plne kojena, ale nema problem pit z lahve.