Práce o víkendech k mateřské - ano či ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zrzana2
31.10.12 12:07

prace ano ci ne

Tak dnes jeste jednou prosim o nazory. Naskytla se mi moznost chodit o vikendech na 5hodin denne do prace. Je to kousek takze pryc bych byla cca 6hodin. Z toho mala tak 3az 4 hodiny spi. Me se ten napad libi za prve proto, ze se do prace chci stejne vratit driv, tak aby si partner zvykl o malou plne pecovat nekolik hodin a za druhe by to byl paradni relax. Plus cca 2-3tisice jako bonus. Mala je plne kojena, ale nema problem pit z lahve.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
31.10.12 12:13

POkud partner souhlasí…proč ne? Jdi do toho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.10.12 12:15

Partner souhlasi, jeho jsem se ptala jako prvni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7139
31.10.12 12:15

Pokud to máš takhle a chceš tak běž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.10.12 12:18

Kdyz pritel souhlasi, tak bych do toho sla…a kdyby to proste z nejakeho duvodu neslo, tak tam prece muzes prestat chodit, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.10.12 12:19
@Juana1 píše:
Kdyz pritel souhlasi, tak bych do toho sla…a kdyby to proste z nejakeho duvodu neslo, tak tam prece muzes prestat chodit, ne? :kytka:

to je jasny :D

• Citovat
  • Upravit
17013
31.10.12 12:20

No já bych dřív jak v roce do práce nešla, ani na pár hodin. A 3-4hz těch 6h nebude spávat dlouho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale je to jenom na tobě a tvém partnerovi. Ani nevím jak staré dítko máte, ale asi ještě malinké když prospí 4h ze 6h :mrgreen: :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.10.12 12:22

@monika32 dik za nazor, prace je pres poledne a to myslim spi pomerne dost deti :)

• Citovat
  • Upravit
199
31.10.12 12:23
@zrzana2 píše:
to je jasny :D

tak vidis :) za zkousku nic nedas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
31.10.12 12:26

Taky bych nešla, usuzuji že miminko je malé a takhle spát už dlouho nemusí a co pak? :nevim: Já bych nešla už kvůli kojení. A taky malinké jsou jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.10.12 12:35

Co pak? ja nevim, myslim ze muj muz taky zvladne malou pomazlit, nosit, jit se s ni projit, je to jeji tata. Kojeni neresim, uz jsem parkrat byla u dr pres celou prahu a mala dostala flasku a kojim dal.
Nicmene dekuji za nazor

• Citovat
  • Upravit
3248
31.10.12 12:36

Já chodím do práce taky na částečný a zvládáme to v pohodě…navíc ty to máš jen o víkendech a přes poledne, nemyslím si, že by to mělo na někom následky…naopak si odfrkneš, manžel si malou užije a každá kačka dobrá…když to nepůjde, tak to ukončíš, ale za zkoušku nic nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.10.12 12:37
@Junkyska píše:
Já chodím do práce taky na částečný a zvládáme to v pohodě…navíc ty to máš jen o víkendech a přes poledne, nemyslím si, že by to mělo na někom následky…naopak si odfrkneš, manžel si malou užije a každá kačka dobrá…když to nepůjde, tak to ukončíš, ale za zkoušku nic nedáš :nevim:

naprosty souhlas…ja osobne, kdybych mela tu moznost, tak jdu do toho taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
31.10.12 12:52

Rozhodně bych šla, táta je stejne plnohodnotný rodič a je dobře kdyz budou s dítkem spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.10.12 13:04

Taky se přikláním k tomu jít, je snad jedno jestli je dítko doma s maminkou nebo tatínkem, oba jsou rodiče…skončit můžeš případně kdykoli a hlavně si odpočineš :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat