Práce o víkendech k mateřské - ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já šla do práce v 17tis měs malé a bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. dělám jen 4hod denně a je to úžesný relax pro obě ![]()
jinak často někam vyrážím (cvičit, na kafčo…) a stará se mnažel a to jejich vzájemnému vztahu také prospívá.
takže za mě - jen jdi, aspoň tady za pár měsíců nebudeš zakládat diskuzi jak ti doma ze všeho hrabe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 no prave, nejsem uplne domaci tip a kazdej den chodit na kafe a navstevovat se s kamoskama taky nejde. Delala jsem vedouci ve fast foodu a ted bych tam sla jako normalni zamestnanec, ale ten pocit z dobre zvladnute prace me proste doma nepotka. I proto s tim chlap souhlasi, ze je presvedceny ze to prinese klady cele rodine
- Citovat
- Upravit
Buď ráda, že máš v chlapovi podporu, můj to viděl stejně a do práce mě spíš posílal, ne kvůli prachům, ale protože mu bylo jasné, že už máme s malou chvílemi ze sebe ponorku. mám taky dobrou práci, co mě baví a bylo super se na těch pár hodin vrátit a být užitečná i někde jinde a taky je fajn muset se udržovat bystře myslet, nemluvě o kontaktu s lidma…tak ať se daří!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit